Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugünkü menüm:

kahvaltı:
2 kayısı kıvamı yumurta
50 gr. beyaz peynir
8 ad. zeytin
1 çay bardağı kuru yemiş
1 fincan kiraz saplı form çay

öğlen:
büyük bir tabak köfteli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

ara:kiraz saplı form çay

akşam:yemedim çünkü çok tokum
su:2 Lt şimdilik
spor:yok (bu hafta böyle geçti )

kizlar safisten bir oneri geldi bence mantiklida, siz ne dersiniz bilmiyorum.

safis dediki:

5 msji doldurmayinca nasil cezalandiriliyoruz, bir sekildede odullerilelim.
yani kim 10 defa msj sayiminda 1nci olursa bir puan alsin..mesela 3 puani varsa
4 olacak geri. kimin cok puani olursa diskalifiye olmasi dahada zor olur tabiki..
ama baya bir gayret istiyor bu puani alabilmek benim hosuma gitti..
siz ne dersiniz, yapalimmi boyle birsey?

aaa pesss kalbimiz birmiş safişciğimle ben de ne zamandır düşünüyordum,madem ceza sistemi var,ödül sistemi de olsun ki,benim gibi çok paylaşım yapanlar,ceza puanlarını geriye alabilsinler diymi ama diymi yalnız 10 kez 1. olmak çok fazla olmamış mı kırmızıcım? :26:

Nasılsınız fıstıklar

Nevim,Ganfedim nasılsınız bakem?

Diğer takım fıstıkları nasılmış

Bi uğrayayım dedim size...

10 yaptikki cok ugrasilsin, kolayla kazanilmasin diye, sonra gunluk puan hediye etmeyelim
ama herkes cok bulursa..birkac puan cikartabiliriz elbet

işleri yoğunlarştı bir öğrensen işleri inan işim kolaylaşacak nrmalde 1 evrakı yarım saate bitirmem gerekirken ben 2 saate felan uğraşıyorum bilmediğimden. bir iki aya kadar hallederim ben yaaaa
Allah kolaylık versin bitanem.

evet sağlıklı olması açısından karatay çok daha sağlıklı.doğru diyorsun,serbest günlerim var ve h.sonları ufak tefek kaçamaklarla idare ediyoruz işte.sağol tatlışım
Hem gidişatın çok istikrarlı,hem de etkisi yüksek canım.Fotoğraflardan öyle net belli ki maşallah

Canım bizleri habersiz bırakma olur mu

**7.TAKIM ** 226. ETAP***

kırmızıgül06(77.6
doga3(91.6
ganfed(52.5
nev81 (76.4/75.7/0.7/%0.92)
hulyaeyup(68
aysen34(/65.5
roseberry(60.5
SAPHIRA(96.5
ipekyol51(76.2
saferan(123.1
anşaa(72.8/72.2/0.6/0.82%)

7. takım yüzde ortalaması

Son düzenleme:

ohhh nilosummm superrr...75side gordunnn.74.9 olunca 7ler bitti gibi gelir artik, super yaaa..insallah bende gorurum 75ii...ben yarin kac cikicam bilmiyorum...bugun sirf yogurt yedim gunlerce ekmek yedim diye.. supersinnn nilosummmmm

kaptanım düşürelim o sayıyı,düşürelim 10 ne yauw

nevim çok sağol canım ve tebrik ederim tatlım

ohhh nilosummm superrr...75side gordunnn.74.9 olunca 7ler bitti gibi gelir artik, super yaaa..insallah bende gorurum 75ii...ben yarin kac cikicam bilmiyorum...bugun sirf yogurt yedim gunlerce ekmek yedim diye.. supersinnn nilosummmmm
İnşallah takımca istikrarla yürüyoruz Gülüm maşallah

kaptanım düşürelim o sayıyı,düşürelim 10 ne yauw

nevim çok sağol canım ve tebrik ederim tatlım
Sağol bitanem

onerin nedir? kac olsun?? ben 7 olabilir :26::26:

gel 5 te anlaşalım şaka yapıyorum kırmızım,sen kaç istiyorsan onu yap.ben her halukarda üst üste o kadar gün 1. olamam kendi adıma.çünkü o kadar paylaşım yok.İnsan her dakika ne yaptığını da yazamazki buraya.Sırf mesaj sayısı doldurmak için gerekli gereksiz yazman lazım o zaman.tabi alıntıları da ayrı ayrı mesajlarsak o da işe yarayabilir. :126: ben bir mesajı bile yazarken kaç kez ara veriyorum.benim bıdık bir geliyor başıma yok oyun istiyor,yok çiş,yok su,yok vs..
tabi bunlar benim fikrim.Çoğunluğa uyarım

ben geldim ablacimmm, iki dk gecmise dalmistim sen nasilsin ablacim
ne sen sor ne ben söyleyim kaç gündür gündüz normal gece olunca saldırıyorum sofraya +baş ağrısı

ah gez canım sen emek veriyorsun gezmek en çok senin gibi lerin hakkı.....bizede gel hee o za,man....

[..:26:[/COLOR][/I][/B]
inşallah o günleride görürmüyüm bu hafta moral sıfır yaa dolma kuruluklarım geldi allahım bunları yapıp yeme kısmet olacakmı acaba dedim

olabilir canım adill

nasıl becerdiysem saphiranın alıntısı kaybolmuş canım 1 kilo azmı gram olsa bile başarıdır

nasıl becerdiysem saphiranın alıntısı kaybolmuş canım 1 kilo azmı gram olsa bile başarıdır

yok çok şükür az değil. am benim kilom oldukça fazla ve geçen hafta 1.7 kg verdiğim için yine öyle olabilir hatta belki 2 kg verebilirm hevesi oluyor insanda,şımarıyor yani bir bakıma :78:

hoşgeldiniz kızlaar...
ganfedim innan böyle yamatyip veremiyeceğine karatay yada dukan yap 2 hafta bitir şu işi boşa eziyet çekiyorsun....

bende oyle yapacagim tatlim trye gidecem iki hafta sonra ordan kendime bir dukan kitabi alayim donunce oyle bitirecegim bu isi yoksa olmuyor boyle surunuyom resmen ya:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…