** 7. Takim Etap **
kırmızıgül06(77.6
doga3(91.6
ganfed(52.5
nev81 (76.4
hulyaeyup(68
aysen34(/65.5
roseberry(60.5
SAPHIRA(96.5
ipekyol51(76.2
saferan(123.1
anşaa(72.8/72.2/0.6/0.82%)
7. takım yüzde ortalaması
05/10/2011 paylaşımlaaaaaaaaaaaarrrrr
ayşen15
safiş14
kırmızı14
anşa14
saphira9
doğa:5
ipek:7
ganfed:7
nev:5
hülya:4
roseberry:1
şincikkk olduuu
evet canim simdi olduEllerine saglik..
Roseberyy izinli...hulyaylada bir karara varamadigimiz icin simdilik beklemeye aliyorum
05/10/2011 paylaşımlaaaaaaaaaaaarrrrr
ayşen15
safiş14
kırmızı14
anşa14
saphira9
şincikkk olduuu
ellerine sağlık anşaaaa.................kupayıda tutmuşum ucundan..............
** 7. Takim Etap **
kırmızıgül06(77.6
doga3(91.6
ganfed(52.5
nev81 (76.4
hulyaeyup(68
aysen34(/65.5
roseberry(60.5
SAPHIRA(96.5
ipekyol51(76.2
saferan(123.1
tebrikler anşaaa......
kizlar safisten bir oneri geldi bence mantiklida, siz ne dersiniz bilmiyorum.
safis dediki:
5 msji doldurmayinca nasil cezalandiriliyoruz, bir sekildede odullerilelim.
yani kim 10 defa msj sayiminda 1nci olursa bir puan alsin..mesela 3 puani varsa
4 olacak geri. kimin cok puani olursa diskalifiye olmasi dahada zor olur tabiki..
ama baya bir gayret istiyor bu puani alabilmekbenim hosuma gitti..
siz ne dersiniz, yapalimmi boyle birsey?
aaa pesss kalbimiz birmiş safişciğimleben de ne zamandır düşünüyordum,madem ceza sistemi var,ödül sistemi de olsun ki,benim gibi çok paylaşım yapanlar,ceza puanlarını geriye alabilsinler diymi ama diymi yalnız 10 kez 1. olmak çok fazla olmamış mı kırmızıcım? :26:
Allah kolaylık versin bitanem.
işleri yoğunlarştı bir öğrensen işleri inan işim kolaylaşacak nrmalde 1 evrakı yarım saate bitirmem gerekirken ben 2 saate felan uğraşıyorum bilmediğimden. bir iki aya kadar hallederim ben yaaaa
Hem gidişatın çok istikrarlı,hem de etkisi yüksek canım.Fotoğraflardan öyle net belli ki maşallahevet sağlıklı olması açısından karatay çok daha sağlıklı.doğru diyorsun,serbest günlerim var ve h.sonları ufak tefek kaçamaklarla idare ediyoruz işte.sağol tatlışım
Canım bizleri habersiz bırakma olur muselam kızlar,bugün evden tam sabah 8 de çıktık annemin sintigrafisini çektirmek için istanbulunk urtuluşu olduğu için yollarda kaldık kardeşimin eşi ve 3 çocuğu ve yusufla mahvolduk ben randevu kağıdına telefon numarası bakmak için baktığımda sintigrafi çekilen hastanın hamile ve emziren kişilerin yanında en az bir gün uzak olmaları gerekiyormuş kardeşimin eşinin bebeği iki aylık ve bizim randevu saatimiz 1 saat geç kaldık annem çektirmekten vazgeçti zaten daha önce çekilen böbrek sintigrafisinde bir böbreği %12 diğeri %79 çalışıyordu başka birgün randevu alıp gidecek annem...
bizde güzel havayı fırsat bilip gülhane parkına gittik,çoluk çömbek çok güzel birgün geçirdik,ben henüz doktora gitmedim en az 1 ay geçsin istiyorum en azından 15 gün geçsin bu hamileliğimde fazla hastaneye gitmeyi düşünmüyorum yusufta her gittiğimde bir şey çıkarıp moralimi bozuyorlardı 9 ay nasıl geçti bir allh bir ben biliyorum,ama kansızlığım var sanırım hiç halim yok sürekli içim çekiliyor...
diyetimde çok bir değişiklik yapmadım dün emine hanıma gidecektim gidemedim bugün uğradım 12 de çıkmış dün telde konuştuk diyeti kes tekrar bebeğinin ve senin için bir liste hazırlıycam dedi...
hala annemdeyim sizi çok özledim,inşallah herkes iyidir...
Eline sağlık bitanem05/10/2011 paylaşımlaaaaaaaaaaaarrrrr
ayşen15
safiş14
kırmızı14
anşa14
saphira9
şincikkk olduuu
700 gr da benden,yeni kilom 75.7yok mu artttıraannnn
Afiyet olsun bitanem,kusursuzbugünkü menüm:
kahvaltı:
2 kayısı kıvamı yumurta
50 gr. beyaz peynir
8 ad. zeytin
1 çay bardağı kuru yemiş
1 fincan kiraz saplı form çay
öğlen:
büyük bir tabak köfteli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
ara:kiraz saplı form çay
akşam:yemedim çünkü çok tokum
su:2 Lt şimdilik
spor:yok (bu hafta böyle geçti)
**7.TAKIM ** 226. ETAP***
kırmızıgül06(77.6
doga3(91.6
ganfed(52.5
nev81 (76.4/75.7/0.7/%0.92)
hulyaeyup(68
aysen34(/65.5
roseberry(60.5
SAPHIRA(96.5
ipekyol51(76.2
saferan(123.1
kaptanım düşürelim o sayıyı,düşürelim 10 ne yauw
nevim çok sağol canımve tebrik ederim tatlım
İnşallah takımca istikrarla yürüyoruz Gülüm maşallahohhh nilosummm superrr...75side gordunnn.74.9 olunca 7ler bitti gibi gelir artik, super yaaa..insallah bende gorurum 75ii...ben yarin kac cikicam bilmiyorum...bugun sirf yogurt yedim gunlerce ekmek yedim diye..supersinnn nilosummmmm
Sağol bitanemkaptanım düşürelim o sayıyı,düşürelim 10 ne yauw
nevim çok sağol canımve tebrik ederim tatlım
onerin nedir? kac olsun?? ben 7 olabilir :26::26:
ne sen sor ne ben söyleyim kaç gündür gündüz normal gece olunca saldırıyorum sofraya +baş ağrısıben geldim ablacimmm, iki dk gecmise dalmistimsen nasilsin ablacim
inşallah o günleride görürmüyüm bu hafta moral sıfır yaa dolma kuruluklarım geldi allahım bunları yapıp yeme kısmet olacakmı acaba dedim
ah gez canım sen emek veriyorsun gezmek en çok senin gibi lerin hakkı.....bizede gel hee o za,man....
[..:26:[/COLOR][/I][/B]
olabilir canım adillkizlar safisten bir oneri geldi bence mantiklida, siz ne dersiniz bilmiyorum.
safis dediki:
5 msji doldurmayinca nasil cezalandiriliyoruz, bir sekildede odullerilelim.
yani kim 10 defa msj sayiminda 1nci olursa bir puan alsin..mesela 3 puani varsa
4 olacak geri. kimin cok puani olursa diskalifiye olmasi dahada zor olur tabiki..
ama baya bir gayret istiyor bu puani alabilmekbenim hosuma gitti..
siz ne dersiniz, yapalimmi boyle birsey?
nasıl becerdiysem saphiranın alıntısı kaybolmuş canım 1 kilo azmıgram olsa bile başarıdır
hoşgeldiniz kızlaar...
ganfedim innan böyle yamatyip veremiyeceğine karatay yada dukan yap 2 hafta bitir şu işi boşa eziyet çekiyorsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?