kızlarrrr nerdesiniz sizde safiş gibi geziyomusunuz hiç kıskanmadım hıhhbende bi 10 sene sonra filan kızımla gezerimmm
gülüm dukan başta tehlikeli biraz ama sebzeye başlayınca herşey düzeliyor yulaf kepeğide kh nın yerine geçiyor..ben de tatlandırıcı almıştım ama hiç kullanmadım desem yeri sadece yulfla muhallebi yapınca katıyorum...supersin canim, cok guzel kilo verdin ve vermeyede devam ediyorsun..ama bence seninki daha saglikli dukandan..hatta benimkinden bile..hep boyle gidersin insallah canim
benim diyettede tatlandirici yasak..nekadar uzak kalsada insan tatli seylerden yinede kopamiyor...halbuki nekadar zararli seker olsun tuz olsun..ekmek gunumde kahvaltida cayima seker atmadan icemiyorum malesef benimde kacamagim cay sekeri oluyor
ama sen bana kalirsa kilo vermen durana kadar boyle devam et, masallah cok guzel gidiyorsun cunki
masallah safisim super gidiyorsun yaaaa...benim vermem durdu ama sen sahanesinnn..bu gidisle bendende once mezun olacaksin valla...superrr yaaa..
tamam canim seni bugun izinli sayiyoruz, iyi eglenceleryediklerine dikkat et olurmu
hulyacim, seni anliyorum...yanlis birsey soylememek icin ilk once facedeki msjlarimiza baktim ve biz senle 28-9 da facede msjlastigimizda bana yogun oldugunu izin istedigini soyledin..bende bunu gormedigimi gorseydim izinli sayacagimi sana bildirdim.. hatta gecmise baktim nezaman izin istemissin ki hatami duzeltim diye ve baktimki izin istedigin msjda 28-9a ayit...eger msjlar sendede daha duruyorsa sana ne istedigini sordum, yogunlugun gecene kadar geri donmek uzere izinli sayabilecegimide anlattim, sende buna karsilik izine cikmayacagini bizlerden kopamayacagini soyleyip yola devam etmek istedigini bildirdin ki hakkin..buna karsilik bende dogal olarak seni 5 msj sayimina dahil etmeye devam ettim...sen yogunum diyorsun ama giremicem yada beni izinli sayin demiyorsun.beni idare edin demiyorun.ansaada giremediginde beni msj sayimina dahil etmeyin girmem zor buaralar eger msj icin mecbursamda beni mezun edin dedi...sen bana acikca ne istedigini demezsen ben nasil karar verebilirim canim, dogal olarak bende kurallarimizi uyguluyorum ki kimseye haksizlik olmasin diye...simdi sana tekrar soruyorum, ne yapmak istiyorsun???
listede kalip girebildigin zaman topige ugramakmi,yani ansaada yaptigimiz gibi msj sayimina dahil edilmemen.
yada geri donmek uzere izine ayrilmak mi??
selam kızlar...
gülüm yarın sizin listeyi kim hazırlıyor bilmiyorum bende sana söylim..
ben yarın ve bundan sonraki cumalarda yokum..bizim liste bu hafta hasretime emanet yarın 3 civarı gelip eklicek listemizi siz onaya liste sunarsanız takımda kimse olmaya bilir canım haberiniz olsun bide sanırım bu gidişle bizim listeler persembeden hazırlanıcak kızlar kabul ederse..artık gündüzleri nete giremicem çünkü...
evet sağlıklı olması açısından karatay çok daha sağlıklı.doğru diyorsun,serbest günlerim var ve h.sonları ufak tefek kaçamaklarla idare ediyoruz işte.sağol tatlışımBitanem harika gidiyorsun ve inan bana Karatay çok daha sağlıklı bir diyet.Ben Dukan'la nerdeyse 10 kilo verdim 2 ayda ama,verilecek kilom az kalmasaydı ve kilo verişim durmasaydı inan yapacağım bir diyet değildi.[/B]
Bitanem serbest evet ama,yiyince her an tartıda artı çıkıp demorolize olabiliyorsun.İnan light bir puding yerine,1 çay bardağı fındığı tercih ederim her anlamda.Ödül günlerinde nasıl olsa yiyebiliyorsun,inan ki Karatay daha sağlıklı canım benim
masallah ben 7 kilo verseydim bir ayda coktaaan mezun olmustum
canim sende hic az vermemissin ki masallah 8cok iyiymis tatlim
işe başladın mı sen ....
bu hafta basladım saferanım..
hatta yarında gecici görevle merkesde baslıyorum o yzden nete giremicem..
hadi gözünaydın canım..inş..bundan sonra hayırlı olur herşey senin için......
yarın buralarda olurum inş...ilgilenirim listeylede....
var tatlım.özelden atarımsaphiraa msn varmı
supersin canim, cok guzel kilo verdin ve vermeyede devam ediyorsun..ama bence seninki daha saglikli dukandan..hatta benimkinden bile..hep boyle gidersin insallah canim
benim diyettede tatlandirici yasak..nekadar uzak kalsada insan tatli seylerden yinede kopamiyor...halbuki nekadar zararli seker olsun tuz olsun..ekmek gunumde kahvaltida cayima seker atmadan icemiyorum malesef benimde kacamagim cay sekeri oluyor
ama sen bana kalirsa kilo vermen durana kadar boyle devam et, masallah cok guzel gidiyorsun cunki
tamam canim, yarin ben ikide burda olurum, ben olmazsam safisim bakar safis olmazsa ben bakarim..bende 2 takima onaylatirim yarin..insallah o saatlerde biri olur..sen listeyi merak etmeselam kızlar...
gülüm yarın sizin listeyi kim hazırlıyor bilmiyorum bende sana söylim..
ben yarın ve bundan sonraki cumalarda yokum..bizim liste bu hafta hasretime emanet yarın 3 civarı gelip eklicek listemizi siz onaya liste sunarsanız takımda kimse olmaya bilir canım haberiniz olsun bide sanırım bu gidişle bizim listeler persembeden hazırlanıcak kızlar kabul ederse..artık gündüzleri nete giremicem çünkü...
bu gidisle sollarsin safisim, benimki durdu, eskisi gibi iyi veremiyorum..ama bu hafta hic tartilmadim, sabah tartilinca ne halt yemisim gorucem bakalim:18::18:
ah gez canım sen emek veriyorsun gezmek en çok senin gibi lerin hakkı.....bizede gel hee o za,man....
gülüm dukan başta tehlikeli biraz ama sebzeye başlayınca herşey düzeliyor yulaf kepeğide kh nın yerine geçiyor..ben de tatlandırıcı almıştım ama hiç kullanmadım desem yeri sadece yulfla muhallebi yapınca katıyorum...
nerde seni sollucam kız maşallah sen aldın başını gidiyon ben oralara gelene kadaaaaar.........:26:[/COLOR][/I][/B]
bence super saphiracim, insallah hep boyle gidersin, neguzel haftada 1 kilo garantivar tatlım.özelden atarım
geçen hafta 1.7 kg verdim çok mutlu oldum tabi.bu hafta 1kg yu tamamlayabilirim.hem regl,hem hastalık,hem wc sorunu,hepsi etkiliyor sanırım.kilo vermem de duraksama olana kadar devam edicem canım.teşekkürler
selam kızlar,bugün evden tam sabah 8 de çıktık annemin sintigrafisini çektirmek için istanbulunk urtuluşu olduğu için yollarda kaldık kardeşimin eşi ve 3 çocuğu ve yusufla mahvolduk ben randevu kağıdına telefon numarası bakmak için baktığımda sintigrafi çekilen hastanın hamile ve emziren kişilerin yanında en az bir gün uzak olmaları gerekiyormuş kardeşimin eşinin bebeği iki aylık ve bizim randevu saatimiz 1 saat geç kaldık annem çektirmekten vazgeçti zaten daha önce çekilen böbrek sintigrafisinde bir böbreği %12 diğeri %79 çalışıyordu başka birgün randevu alıp gidecek annem...
bizde güzel havayı fırsat bilip gülhane parkına gittik,çoluk çömbek çok güzel birgün geçirdik,ben henüz doktora gitmedim en az 1 ay geçsin istiyorum en azından 15 gün geçsin bu hamileliğimde fazla hastaneye gitmeyi düşünmüyorum yusufta her gittiğimde bir şey çıkarıp moralimi bozuyorlardı 9 ay nasıl geçti bir allh bir ben biliyorum,ama kansızlığım var sanırım hiç halim yok sürekli içim çekiliyor...
diyetimde çok bir değişiklik yapmadım dün emine hanıma gidecektim gidemedim bugün uğradım 12 de çıkmış dün telde konuştuk diyeti kes tekrar bebeğinin ve senin için bir liste hazırlıycam dedi...
hala annemdeyim sizi çok özledim,inşallah herkes iyidir...
05/10/2011 paylaşımlaaaaaaaaaaaarrrrr
ayşen15
safiş14
kırmızı14
anşa14
saphira9
doğa:5
ipek:7
ganfed:7
nev:5
hülya:4
roseberry:1
şincikkk olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?