Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlarrrr nerdesiniz sizde safiş gibi geziyomusunuz hiç kıskanmadım hıhh bende bi 10 sene sonra filan kızımla gezerimmm

ah gez canım sen emek veriyorsun gezmek en çok senin gibi lerin hakkı.....bizede gel hee o za,man....

gülüm dukan başta tehlikeli biraz ama sebzeye başlayınca herşey düzeliyor yulaf kepeğide kh nın yerine geçiyor..ben de tatlandırıcı almıştım ama hiç kullanmadım desem yeri sadece yulfla muhallebi yapınca katıyorum...

nerde seni sollucam kız maşallah sen aldın başını gidiyon ben oralara gelene kadaaaaar.........:26:

işe başladın mı sen ....

evet sağlıklı olması açısından karatay çok daha sağlıklı.doğru diyorsun,serbest günlerim var ve h.sonları ufak tefek kaçamaklarla idare ediyoruz işte.sağol tatlışım
masallah ben 7 kilo verseydim bir ayda coktaaan mezun olmustum

canim sende hic az vermemissin ki masallah 8 cok iyiymis tatlim

tntişim sen benim başilangıç kilomu gördün mü ve hedefimi benim hedefim bile senin başlangıcından 10 kilo fazla

mesaj sayım sırası...............

kırmızıgül x

saferan x

doga3 x

ganfed x

nev81 x

aysen_34 x

roseberry (izinli)

saphira x

ansaaa .................sıra sendeeee...........dün kü sayımı yapmayı unutma gelincee............

ipekyol

hulya eyup

hulyaeyup= 0
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3
saphira= 4

bu hafta basladım saferanım..
hatta yarında gecici görevle merkesde baslıyorum o yzden nete giremicem..

hadi gözünaydın canım..inş..bundan sonra hayırlı olur herşey senin için......

yarın buralarda olurum inş...ilgilenirim listeylede....

saphiraa msn varmı
var tatlım.özelden atarım

geçen hafta 1.7 kg verdim çok mutlu oldum tabi.bu hafta 1kg yu tamamlayabilirim.hem regl,hem hastalık,hem wc sorunu,hepsi etkiliyor sanırım.kilo vermem de duraksama olana kadar devam edicem canım.teşekkürler

**7.TAKIM ** 226. ETAP***

kırmızıgül06(77.6
doga3(91.6
ganfed(52.5
nev81 (76.4
hulyaeyup(68
aysen34(/65.5
roseberry(60.5
SAPHIRA(96.5
ipekyol51(76.2
saferan(123.1
anşaa(72.8

7. takım yüzde ortalaması
(

selam kızlar,bugün evden tam sabah 8 de çıktık annemin sintigrafisini çektirmek için istanbulunk urtuluşu olduğu için yollarda kaldık kardeşimin eşi ve 3 çocuğu ve yusufla mahvolduk ben randevu kağıdına telefon numarası bakmak için baktığımda sintigrafi çekilen hastanın hamile ve emziren kişilerin yanında en az bir gün uzak olmaları gerekiyormuş kardeşimin eşinin bebeği iki aylık ve bizim randevu saatimiz 1 saat geç kaldık annem çektirmekten vazgeçti zaten daha önce çekilen böbrek sintigrafisinde bir böbreği %12 diğeri %79 çalışıyordu başka birgün randevu alıp gidecek annem...

bizde güzel havayı fırsat bilip gülhane parkına gittik,çoluk çömbek çok güzel birgün geçirdik,ben henüz doktora gitmedim en az 1 ay geçsin istiyorum en azından 15 gün geçsin bu hamileliğimde fazla hastaneye gitmeyi düşünmüyorum yusufta her gittiğimde bir şey çıkarıp moralimi bozuyorlardı 9 ay nasıl geçti bir allh bir ben biliyorum,ama kansızlığım var sanırım hiç halim yok sürekli içim çekiliyor...

diyetimde çok bir değişiklik yapmadım dün emine hanıma gidecektim gidemedim bugün uğradım 12 de çıkmış dün telde konuştuk diyeti kes tekrar bebeğinin ve senin için bir liste hazırlıycam dedi...

hala annemdeyim sizi çok özledim,inşallah herkes iyidir...

tamam canim, yarin ben ikide burda olurum, ben olmazsam safisim bakar safis olmazsa ben bakarim..bende 2 takima onaylatirim yarin..insallah o saatlerde biri olur..sen listeyi merak etme
bu gidisle sollarsin safisim, benimki durdu, eskisi gibi iyi veremiyorum..ama bu hafta hic tartilmadim, sabah tartilinca ne halt yemisim gorucem bakalim:18::18:
bence super saphiracim, insallah hep boyle gidersin, neguzel haftada 1 kilo garanti

canim ya nekadar yorulmussundur, birde yaninda ufak cocuk..Allah annenin sifasini versin esracim...
yalniz sen ne yapacaksin simdi, hamile hamile diyet yapman sakincali..seni bu hafta hamilelikten dolayi geri donmek uzere izne ayiralimmi? nezaman istersen gelir katilirsin bize ama listede olmazsin, karar yinede senin canim

kırmızıgül06(77.6
doga3(91.6
ganfed(52.5
nev81 (76.4
hulyaeyup(68
aysen34(/65.5
roseberry(60.5
SAPHIRA(96.5
ipekyol51(76.2
saferan(123.1
anşaa(72.8/72.2)

kizlar iki hafta once alttaki listeyi eklemistim, her hafta cuma gunu hazirladigimiz listeyi biri hazirlasin diye..
gecen hafta liste aysendeydi, ama listeyi saolsunki doga abla topige eklemis ve takib etmis..yani listeyi tekrardan eklicem ve yarinki liste asyenciim sende, eger musait degilsen hemen bildir ki bakalim bir baskasi yarin yapabilecekmi, olmazsa bir caresini buluruz

haftalik liste:

Kirmizigul06 23-9-2011
Saferan
Doga3
Ganfed
Nev81
Aysen33 30-9-2011
Hulyaeyup 7-10-2011
roseberry 14-10-2011
saphira 21-10-2011
ansaa 28-10-2011
ipekhulya 4-11-2011

Yeni liste....

haftalik liste:

Kirmizigul06 23-9-2011
Saferan
Doga3
Ganfed
Nev81
Aysen33 7-10-2011
Hulyaeyup 14-10-11
roseberry 21-10-2011
saphira 28-10-2011
ansaa 04-11-2011 (belki bu hafta bayramdan dolayi bildirim yapilmaya bilir)
ipekhulya 11--11-2011

** 7. Takim Etap **

kırmızıgül06(77.6
doga3(91.6
ganfed(52.5
nev81 (76.4
hulyaeyup(68
aysen34(/65.5
roseberry(60.5
SAPHIRA(96.5
ipekyol51(76.2
saferan(123.1
anşaa(72.8/72.2/0.6/0.82%)

05/10/2011 paylaşımlaaaaaaaaaaaarrrrr
ayşen65:
safiş65:
kırmızı65:
anşa65:
saphira65:
doğa:5
ipek:7
ganfed:7
nev:5
hülya:4
roseberry:1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…