- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Türkanım kahveni içip kabızlık içinde başka şeyler düşünsen günkurusu falan olmuyo mu?2 gündür kahve icmemisim başım ağrıyor hemi de felaket uyur gezer gibiyim
2 haftadır spor gruplarına bildirim yapmadın bu hafta yoksun.. haftaya eklenebilirsin.Geçen hafta sayili hareketleri yaptığım için geçmişe hiç dönmedim. .. Bu hafta dakika tutup yapicam . Spor gurubuna dahilmiyim ki.
İyiyim çiçeaam sen nasılsın kuzucum? Kızın nasıl oldu bakayım?
Sağol haticecimAfiyet olsun.
Ay çok pahalıBu ciceklerin pembesiyle beyazini aldim. Mora param yetmedi. 45 tl tuttu ikisi. Vazom da yokEki Görüntüle 2074229
Evet ya ben daha ucuz saniyordum.Sağol haticecim
Ay çok pahalı
Bence de çok pahalı çiçeğe verilen paraya aciyorum ben.Bu ciceklerin pembesiyle beyazini aldim. Mora param yetmedi. 45 tl tuttu ikisi. Vazom da yokEki Görüntüle 2074229
Hee yapay miBence de çok pahalı çiçeğe verilen paraya aciyorum ben.
Ay en sevdigimden çok güzellerBu ciceklerin pembesiyle beyazini aldim. Mora param yetmedi. 45 tl tuttu ikisi. Vazom da yokEki Görüntüle 2074229
ayy çıkın hava çok güzeeelEvet ya ben daha ucuz saniyordum.
Minnos iyi soyle sıkılmis evde beni disari gotur anne dio bana
Jillian level 2ye basliycam yarindan. Hic yapan varmi aranizda kizlar? Zor gibi gozukuyor
çiçekler harika şekerimEki Görüntüle 2074231 Bi de sunlarda. Varfi uzun vazo icin ben masa ustune aldim
Aldıklarin çok güzeller bayıldımEki Görüntüle 2074231 Bi de sunlarda. Varfi uzun vazo icin ben masa ustune aldim
Jillian level 2ye basliycam yarindan. Hic yapan varmi aranizda kizlar? Zor gibi gozukuyor
Bende fikirlerimi söylemiştimayy çıkın hava çok güzeeel
begum75 ve Whiteblacklife yaptı canım hatta vayt düşüncelerini yazmıştı level 2 ile ilgili
Evet simdi biraz izledim. level 1den cok daha zor. Allah 3den korusunbenn
Level 1 e göre daha zor ama daha zevkli geldi bana
Onu hiç bilmiyorum indirmedim dahaEvet simdi biraz izledim. level 1den cok daha zor. Allah 3den korusun
Amiiinnnn. Çok para gidiyor ondan
Türkanım kahveni içip kabızlık içinde başka şeyler düşünsen günkurusu falan olmuyo mu?
2 haftadır spor gruplarına bildirim yapmadın bu hafta yoksun.. haftaya eklenebilirsin.
İyiyim çiçeaam sen nasılsın kuzucum? Kızın nasıl oldu bakayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?