oyyyy anaaaaaaam ekmek yemek ancak bu kadar masumlaştırılır
Allah zihin açıklığı versin
Nasılsın canım bulantıları gectimi
Galibahala mı geliyor ?
Yemek masasın altını her ögun supürlmwk istiyor her seferinde süpürgeyi cikar tak sinir oluyorum fakıri kv kullanıyor çok agır yaasürekli elimin altında,kurtarıcım,seviyorum süpürgemi
ya arzum ya fakir çok oldu alalı hergün elimin altındaama markasına dikkat etmedimunuttum daha doğrusu
nedennn halamı geliyor
kilo vermekten ziyade,vücut yapısı ile alakalı incelememe gibi bi durum var onda,kalın belli biraz
masumm kahvaltıda ne yaptın de hele
pişiler noldu?
ekmek yedin mi?
Bu hafta sonu bakayım canimHiç
Canim bana şu heryerde satılan fantom marka hediye gelmişti çok uygun fiyati da çok memnunum.
Galibadavul gibiyim cumayı bulmadan olayım
Yemek masasın altını her ögun supürlmwk istiyor her seferinde süpürgeyi cikar tak sinir oluyorum fakıri kv kullanıyor çok agır yaa
6 ayı gecti korumada bu sabah gördüm kürk giymiş beli korseli filan bu kadar spora o kiyafetin öyle durmaması lazım bence dedigin gibi beli kalın 5 kilo daha gitse belki ortaya çıkarama güderi bir ceket giydi ona bayıldım
Kötüymüş yaa.. pis adam gıcık oldum kocanaYapmaz. Evi b. götürse yapmaz. Beni ikinci hamileliğimde temizlik yüzünden oğlumu düşürüyordum , iğnelerle tutundu, sonrası yatış hep. Kim uapti kv. Eşime çok dedim beni muhtaç etme diye . Umrunda olmadı nasılsa anası yaptı. Anası olmasa başka şehirde olsak beni memlekete getirip bırakırdı hamilelik boyunca kesin.
Seninki yapıyormuş benimki yapmaz.
ne biliyim ben lanet gelsin çektirenlere
Kızlar aklıma gelmişken sorayım maharetli yedinci takım hatunları
Siz pratik dikey süpürke kullandınızmı ben almaýı düşunuyorumda bana arceginkini önerdiler sizin fikrinizi alayım
EvetTemizmisin
Fakirin var. Gırgır niyetine kullaniyorumKızlar aklıma gelmişken sorayım maharetli yedinci takım hatunları
Siz pratik dikey süpürke kullandınızmı ben almaýı düşunuyorumda bana arceginkini önerdiler sizin fikrinizi alayım
Galibadavul gibiyim cumayı bulmadan olayım
Yemek masasın altını her ögun supürlmwk istiyor her seferinde süpürgeyi cikar tak sinir oluyorum fakıri kv kullanıyor çok agır yaa
6 ayı gecti korumada bu sabah gördüm kürk giymiş beli korseli filan bu kadar spora o kiyafetin öyle durmaması lazım bence dedigin gibi beli kalın 5 kilo daha gitse belki ortaya çıkarama güderi bir ceket giydi ona bayıldım
Aleyküm selam :) varsa filtre kahve deneyebilirsin canımSelamın aleykum ey 7. Takım cemaati nasılsınız :))
Kahveyle ilişkimi sonlandırdım düzenli her gün türk kahvesi bende kabızlık yapıyor 2. Gundr içmiyorum kabızlık uçtu gitti. Acaba NEScafe yaparmi kabız? ?
Bakayım galiba yapısal dedigin gibi önceleri daha çok dikkatimi cekerdi simdi rast gelirsem bakıyorum zaten bende tek ece varşimdi internetten fotolarına baktım benimki arzum muş,yani marka olarak bilmemde pratiklik olarak tavsiye ederim
aniden bi misafir gelcek olsa 2 dk görünen yerleri şıp şıp süpürüyorum ben iyi oluyor
ecenin beli yapısal bana kalırsa hani kilo vermeyle dahada incelecek gibi gelmiyor,bide baya kas yaptı oda ister istemez şişik gösteriyo,vücut yapısını beğenmiyorum ben onun
okadar çok instagramda hikaye foto varki artık hiç bakmıyorum,bakamıyorum,direk açtığımda biriki kim gelirse bakıp çıkıyorum,o yüzdne germedim nicedir eceyi
Valla onun adını çok duyoyorum bakayım yarın medyapark bakayimEfser kesinlikle al cnm benimki arnnica çok memnunum ben ,hergun supururm yemek sonrası
Kötüymüş yaa.. pis adam gıcık oldum kocana
Niye böyle gıcıklık yapıyolarsa pisler.. acaba bende ilerde böyle olur mutum kii
Bende blue house kullanıyorum çooook memnunum :) çok pratik :)
Yarın hepsini deneyecegimFakirin var. Gırgır niyetine kullaniyorum
O da yapıyorAleyküm selam :) varsa filtre kahve deneyebilirsin canım
Kumaş gecişlerini sevmedim bende hepsi ayrı telden kombin yanlışetek bana göre değilde,mont ve kazak güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?