ben hiç o şekilde bakmadım heeKumaş gecişlerini sevmedim bende hepsi ayrı telden kombin yanlış
Amiiinnnn. Çok para gidiyor ondanAllah zihin açıklığı versin
Ayyy ne uzun süre canımBlok ders bizim canim. 80 dk ders 10 dk ara
Aslinda.sadece ve sadece diyet grupları ama ilk defa mezun oldumCanım uzun yıllardır burdaymussin nerelere takilirdin 2015 de geldim canım bende
Günaydın mortim nasilsin yenilmeye hazirmusin sin hafta sonu biraz ailenle zaman geçir yiyip için
Alemsin çakılSanirim ev işlerinden çok cocuklarla ilgilenmek zaman alıyor. Ben de çocuk olmadığı için evde çok isim olmuyor mesela ondan daha rahatım diye düşünüyorum. Yani ev islerinden ziyade çocuklarla olmak zaman alıyor sanırım . Geçen gün yeni doğum yapan arkadaşıma gittim hiç oturamadi ki eskiden saatlerce oturur sohbet ederdik. Hatta o bebeğin eşyalarını toplarken benim bebekle ilgilenmem gerekti. Ay Tüm gün altına yaptı resmen kokarca gibiydi. Bu kadar sevimli bir bebekten bu kadar kötü koku nasıl çıkıyor anlamadim. Bütün bebekler böyle mi
İste geldim burdayımecemavi nerdesin canım
Bende anca 17haftada falan geçerdi az kalmış gecer İnşaAllahtamamen geçmedi fatmacım ... ara ara bi sarsıyor .. ama iyiyim şükür .
Tabi ki bu ikinciKızlar aklıma gelmişken sorayım maharetli yedinci takım hatunları
Siz pratik dikey süpürke kullandınızmı ben almaýı düşunuyorumda bana arceginkini önerdiler sizin fikrinizi alayım
Bencede yemek hazır gelince çok güzel oluyorYa o kadin gibi olsam varya ozel hoca esliginde spor yapiyor .
Disardan yemek yiyor yani onune hazir geliyor .
Oyle olsa kim kilo vrrmez ki.
Tüh kabız mı yaptı... anam türk kahvesi keyfinden de uzak kalmak ne kötüSelamın aleykum ey 7. Takım cemaati nasılsınız :))
Kahveyle ilişkimi sonlandırdım düzenli her gün türk kahvesi bende kabızlık yapıyor 2. Gundr içmiyorum kabızlık uçtu gitti. Acaba NEScafe yaparmi kabız? ?
Harika görünüyor lezzeti de çok güzeldir afiyet olsun eflalimEki Görüntüle 2074224
Domates soslu makarna da mı yemiyekşaka tabi ki.
Yeni bir tarifle karşınızdayım
2 kabak, avuç içi kadar brokoli, avuç içi kadar tavuk göğsü, sarımsak, domates
Kabaklar patates soyacaģı ile şerit şerit kesilir, tavuk sotelenir, peşine kabak sonra brokoli, sonra sarımsak şöööyle bir çevrilir, domates eklenir kapağı kapanıp pişirilir. Bol pul biber az kimyon eklenir
Sebze sevenlere tavsiye edilir
Tüh kabız mı yaptı... anam türk kahvesi keyfinden de uzak kalmak ne kötü
Harika görünüyor lezzeti de çok güzeldir afiyet olsun eflalim
Geçen hafta sayili hareketleri yaptığım için geçmişe hiç dönmedim. .. Bu hafta dakika tutup yapicam . Spor gurubuna dahilmiyim ki.Spor gruplarını da oluşturayım
Ilk basta uzun geliyordu ama artik alistim. 5 senedir boyleAyyy ne uzun süre canım
Yok canim lisedeyimYaa univrt
yaa üniversite De misiniz
Afiyet olsun.Önce bi nescafe yapaydım iyiydi.. hatta yapayım
Kablosu şarjlı çok iyi rahat kullanılıyor ama 600 tl gibi birseyKızlar aklıma gelmişken sorayım maharetli yedinci takım hatunları
Siz pratik dikey süpürke kullandınızmı ben almaýı düşunuyorumda bana arceginkini önerdiler sizin fikrinizi alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?