Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eşim aradı, hayırdır öldün mü bu saate kadar aramadın mesaj atmadın dedi:KK70: ölsem rahatlardın dedim :confused: Allah korusun dedi hayret :KK57::KK70:
totonu kaşı ....:rolleyes:
cilve bunlar cilve ... bi de öküz dersin

Eşim aradı, hayırdır öldün mü bu saate kadar aramadın mesaj atmadın dedi:KK70: ölsem rahatlardın dedim :confused: Allah korusun dedi hayret :KK57::KK70:
Seviyor seni karışısin sonucta:KK51:
Benimki bana 2.hatunu alırım ha diyor kendine Dikkat et dyor:KK53:

Fatma buğulama var mı bu hafta eceeeeee :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bem.ızgara düşünüyorum daha leziz

A ha ha benim rakibim de tolgaydı akrabamız :KK45: bir o birinci oluyordu bir ben . Nasıl hırs yapıyordum :KK70:
Ya bu huyumu sevmiyorum aslında ama işte içimdeki mükemmelliyetciliği susturamıyorum. Hırs yok ya olursa olur anne modunda. Allahın bahşettiği zekayı kullansın istiyorum, bizimki muzurluğa kullanıyor:KK70:
Ben zeki değildim ya berbattı derslerim, öyle ilgilenen anne baba nerde, abim zaten lay la lom ablalarım kendi havasında, haybeye büyümüşüm, haybeye okula gitmişim. Doğru zamanda destek olunsaydı inanıyorum edebiyat alanında iyi bir şeyler yapardım. Geçti gitti. Sıfırdan ilkokuldan başlamak isterdim tekrar :KK51:
Geçmişe sakın takılma yoksa.yaşama arzunu öldürür

ece yapacak onu
önce çiğ çiğ yiycek fatma ablayı sonra çevircek kızartıp yiycek :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bu hafta eceyi tutuyorum:KK9:
Varol.Begüm

Tırs tabi beni eski mortilerime sor bakalım biraz rahatsizim bugün spor yapamadım ama sporada devam diyetede dort gun iki saat yenmek icin ne gerekirse bu hafta sana ve diyetime odaklayacağım:cool:

Bakıyorum tribünde hazır Ece Ece diye bağırıyor ben bu takdirde ndan degilmiyim bende Ece Ece diyom:KK73:
Diye diye yeniyommmmm

böyle devam ederse fatma buğulama değil,kızartma olcak bu hafta :işsiz:

Böyle olacaktık Begüm satış ha:confused:

2017-12-02 15.01.19.webp

Ara öğün saati :kk77:

heeee o kesin zaten .. bende eceyi tutuyorum da :sampiyon::sampiyon: ben diyorum ki fatma yine kilo veremezse miu onuuuu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ece bitirir miu ya kalmaz :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Varol.Begüm

ızgara mıı hımm daha leziz gerçekten :kk77:
ayyy çok zevkli :rolleyes::rolleyes:
çok zevk alıcaz harika :halay::halay::halay:

Bakıyorum tribünde hazır Ece Ece diye bağırıyor ben bu takdirde ndan degilmiyim bende Ece Ece diyom:KK73:
Diye diye yeniyommmmm

ablam satmak istemezdim emin ol ama ece ızgara diyince dayanamadım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Seviyor seni karışısin sonucta:KK51:
Benimki bana 2.hatunu alırım ha diyor kendine Dikkat et dyor:KK53:
Öyle bir şey diyemez benimki. Bu konuda çok takıntılıyım. Kapı orda güle güle derim :63:

Varol.Begüm

Bir Fatma tüm takıma bedeldir
Cüneyt in filmi gibi bu aus için bu Begüm için bu Ece için diye yuruyecegim:KK45:

Diye diye yeniyommmmm

Hahay anca rüyanda.görürsün o dediğini
Begüm satışta degil aksine bir aydınlanma yaşıyor

Öyle bir şey diyemez benimki. Bu konuda çok takıntılıyım. Kapı orda güle güle derim :63:

:KK45:
Bende takintiliyimda benim çok sinir bozucu :lülülü:
Gerçi onun sayesinde verdim kilolari :KK45:
Siz nasıl tanistiniz:KK51:

Selam güzel hatunlar :68:

Ay bugun ne uyudum eşim diger çalışanlarla gitti eskişehire onlar varken beni almaz arabaya :45: ben evdeyim yani gitmedim ... nezleyim pertim dinleneyim bende bu fırsatta ...

Gece gene +18 baglamışsınız :45:
Sabahta 200 sayfa ne döktünüz yine okuyamadım :işsiz:

Eflalim kız azcıkta sen cilve yap adama :D:D

Benimki mesaj çekmiş , giderken tembih ettiydim varınca ara diye ... "ben geldim hanım " demiş ... resmiyet girmiş aramıza hanım olmuşum :D:D:D

Back
X