Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK45:
Bende takintiliyimda benim çok sinir bozucu :lülülü:
Gerçi onun sayesinde verdim kilolari :KK45:
Siz nasıl tanistiniz:KK51:
Çalışıyordum canım medikal firmasında. Onun hala oğlu ile. Üst katımızda ki büroda da eşim çalışıyordu. Hala oğlu beni ona söylemiş sürekli. Senin gibi ciddi işte dinine bağlı diye. Bana da oni anlatıyordu, bende x bey hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalardan diye tersliyordum. Hala oğlu serseri ruhluydu, eşim de bulduğu kız kendi gibidir diye istemiyormuş :KK45: sonra bir gün bizim yanımıza geldi benim odaya pat diye girdi hala oğlunun tuzağı tabi :KK53: göz göze geldik :oops: onun üstüne, yolda karşılaştık, o demiş ki bu o kız değil mi. Bende bu o değil mi demişim aynı anda :KK45: çünkü ilk karşılaşmada benim oda loş du sadece gözler buluştu yani :KK51:. Ben o an dedim ki yolda görünce bu benim evleneceğim adam kaçış yok , aynısını o da demis. Böyle işte.
Siz nasıl?

Yaa niye ablası olsun ya. Öğretmen çok iyi miu, tam benim kafadan. Bu konuda şanslı benim sıpa :)
Öğretmen konusunda çok şanslısınız eflalim şükür
Anaaa adım resmi olarak listeye geçmiş. Çok tirstim şu an.:KK17:bi yürüyüşe çıkayım bari.
Listedesin heeee:KK45:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

miu yapacak di mii ? yapar di miiii ? yapar mııı yapaaaar :rolleyes:
Yapmam kız :)
1000 adet ip atladım
35 dakika bölgesel
Akşam birdaha yapicam :super:
:halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Bu arada 147 yi aramıştım ya. Öğretmene iletildi sonunda mesaj. Çok mutlu olmuş. Ne kadar naziksiniz incesiniz dedi. Bana dedi bana :KK53:
Na kadan naziksiniz incesiniz :deli:
heeee o kesin zaten .. bende eceyi tutuyorum da :sampiyon::sampiyon: ben diyorum ki fatma yine kilo veremezse miu onuuuu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Artı bile gelebilirsin dedim la:deli:
Valla bişey yapmıcam:dondurma:pamık gibiyim artıkın:halay:

Ya ben çok sabirsizim hemen herşey olsun istiyorum 9 ayligim gerçi :KK70:

Günde 2 saatimi spora ayirsam
Senin gibi olurmuyum
Halimi biliyorsun zati
Toparlanirmiyim 2 3 aya
Jilliana baslicam ocakta babamlarda gidip gelicem 2 hafta kalmam lazım annemin temizliği var iki katlı ev allahim:deli:

Jillian 1 ay tam yapmam lazım kış artık düğünlerde bitiyor hayatta bir yere gitmem:110:
İp atlıcam bol bol lastik var onla çok güzel egzersizler yapiyoRum sguat birde plank yapicam ve arada oryantal:eek:
@MiuLego
Bebeeem ben artık kulak memesi kıvamında hatunum :deli:
Selam güzel hatunlar :KK68:

Ay bugun ne uyudum eşim diger çalışanlarla gitti eskişehire onlar varken beni almaz arabaya :KK45: ben evdeyim yani gitmedim ... nezleyim pertim dinleneyim bende bu fırsatta ...

Gece gene +18 baglamışsınız :KK45:
Sabahta 200 sayfa ne döktünüz yine okuyamadım :işsiz:

Eflalim kız azcıkta sen cilve yap adama :KK70::KK70:

Benimki mesaj çekmiş , giderken tembih ettiydim varınca ara diye ... "ben geldim hanım " demiş ... resmiyet girmiş aramıza hanım olmuşum :KK70::KK70::KK70:
Aeben evde hanımlar koşun şok şok şok:skandal:

Yok kuzum ona da güvenmiyorum ben . Kayıyor falan o da beni bulur. Üç aylık iğne denedim o da alt üst etti beni. Hapa dönücem sanırım. Bir doktora gideyim de en hormonsuzu versin bana. Çifte koruma şart :KK45:
Oglumdan sonra 2 yıl kullandım kendi istegimle hamile kaldım ikinciye şimdi 7 aydır yine takılı ve ben mutluyum çünkü vücuda giren herhangi bir hormon yok en sağlıklı ve başarı oranı en yüksek koruma

Yok yahu benimki başkalarının yanında birde aramıDa mesafe oldugunda hanım der :KK70: ya değilse bende çok severim hanım demesini lakin içine kinaye girince tadı değişiyo :-)
Hım o zaman olmaz :KK45:
:KK70::KK70::KK70:
ekşınlı akşam sporu olmuş :KK53::KK70:
:KK53::KK53:
Sana bir adım gelene sen iki adım.gidecen
@eflalim
Her seferinde pişman ediyor ece beni :(
Hah birde şurdan bak ; farklı şekillerdede olsa özür dileyecek kocan var ...
Benimkinin özürü dahada baskın çıkmaktırki sesim çıkmasın :KK45::KK70::KK70:
Doğru buna da şükür :KK70:

Ha ga . Geçen hafta yaptım güme gidiyordum aus:confused:tırsıyorum :KK70:

aahahahahhahahahahh onu biri fısıldadı bana :KK70::KK70:
tırsma tırsmaaaaaa yürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :KK71:

Adaletli kaptanim amaa satış devam:KK45:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Öğretmen konusunda çok şanslısınız eflalim şükür

Listedesin heeee:KK45:

Yapmam kız :)

:halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Na kadan naziksiniz incesiniz :deli:

Artı bile gelebilirsin dedim la:deli:
Valla bişey yapmıcam:dondurma:pamık gibiyim artıkın:halay:

kız bu bi taktikse miu .. tutmaz diyeyim ben sana .... sen yine ipleri sıkı tut ... 4.lük 5.lik derken notalar gelmesin :KK12::KK12::KK12:

Oglumdan sonra 2 yıl kullandım kendi istegimle hamile kaldım ikinciye şimdi 7 aydır yine takılı ve ben mutluyum çünkü vücuda giren herhangi bir hormon yok en sağlıklı ve başarı oranı en yüksek koruma
Sağol canım. Asm ye gidip sorucam inşaallah ;)

Çalışıyordum canım medikal firmasında. Onun hala oğlu ile. Üst katımızda ki büroda da eşim çalışıyordu. Hala oğlu beni ona söylemiş sürekli. Senin gibi ciddi işte dinine bağlı diye. Bana da oni anlatıyordu, bende x bey hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalardan diye tersliyordum. Hala oğlu serseri ruhluydu, eşim de bulduğu kız kendi gibidir diye istemiyormuş :KK45: sonra bir gün bizim yanımıza geldi benim odaya pat diye girdi hala oğlunun tuzağı tabi :KK53: göz göze geldik :oops: onun üstüne, yolda karşılaştık, o demiş ki bu o kız değil mi. Bende bu o değil mi demişim aynı anda :KK45: çünkü ilk karşılaşmada benim oda loş du sadece gözler buluştu yani :KK51:. Ben o an dedim ki yolda görünce bu benim evleneceğim adam kaçış yok , aynısını o da demis. Böyle işte.
Siz nasıl?
Gözler renkli olunca öyle oluyor demek ki..
Loş ortam olsa benim gözler görünmez bile :KK53:
Esimle babam halama gidiyodu anneme sen de git istiyosan ben yapilacaklari yaparim dedim su an tv karsisinda yatiyorum :KK70: terlikle kovalayacak beni gelince
Terlikse şanslısın.. bana merdane gibi geldi:rolleyes:

kız bu bi taktikse miu .. tutmaz diyeyim ben sana .... sen yine ipleri sıkı tut ... 4.lük 5.lik derken notalar gelmesin :KK12::KK12::KK12:
Baak kim fısıldadı :confused:

Gözler renkli olunca öyle oluyor demek ki..
Loş ortam olsa benim gözler görünmez bile :KK53:

Terlikse şanslısın.. bana merdane gibi geldi:rolleyes:
Ayy sorma eşimin göz yeşil ya kedi gözü gibi parladı :KK70:

Nota nın tadı nasıl ki :rolleyes:

Back
X