Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ece bitirir miu ya kalmaz :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ızgara mıı hımm daha leziz gerçekten :kk77:
ayyy çok zevkli :rolleyes::rolleyes:
çok zevk alıcaz harika :halay::halay::halay:

ablam satmak istemezdim emin ol ama ece ızgara diyince dayanamadım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yok yok anladım nasılsa bu hatun veremiy Ece gibi güçlü rakip guclunu a:KK53:yaninda olak:KK34::confused::KK75::KK19:

Selam güzel hatunlar :KK68:

Ay bugun ne uyudum eşim diger çalışanlarla gitti eskişehire onlar varken beni almaz arabaya :KK45: ben evdeyim yani gitmedim ... nezleyim pertim dinleneyim bende bu fırsatta ...

Gece gene +18 baglamışsınız :KK45:
Sabahta 200 sayfa ne döktünüz yine okuyamadım :işsiz:

Eflalim kız azcıkta sen cilve yap adama :KK70::KK70:

Benimki mesaj çekmiş , giderken tembih ettiydim varınca ara diye ... "ben geldim hanım " demiş ... resmiyet girmiş aramıza hanım olmuşum :KK70::KK70::KK70:

Hanım hatun bu tarz kelimeler benim çok hoşuma gidiyor :oops:
Gerçi benimki hep gülüm der:oops:

Öküz cilvesi :KK70::KK70: bir şey lazım mı markete gidiyorum dedi. Tavuk ciğeri ve kahve dedim, onlar aklımda alıcam sana dedi , bu da cilve galiba :confused:

İvit

kızzz tabii cilvee daha ne olsun ... valla bak .. resmen bugün cilveli .... bi karşı atak yap hele bakem :KK49:

Selam güzel hatunlar :KK68:

Ay bugun ne uyudum eşim diger çalışanlarla gitti eskişehire onlar varken beni almaz arabaya :KK45: ben evdeyim yani gitmedim ... nezleyim pertim dinleneyim bende bu fırsatta ...

Gece gene +18 baglamışsınız :KK45:
Sabahta 200 sayfa ne döktünüz yine okuyamadım :işsiz:

Eflalim kız azcıkta sen cilve yap adama :KK70::KK70:

Benimki mesaj çekmiş , giderken tembih ettiydim varınca ara diye ... "ben geldim hanım " demiş ... resmiyet girmiş aramıza hanım olmuşum :KK70::KK70::KK70:
O hooo ben ne cilveliyim bir bilsen :confused:aramızda bununla ilgili bir espri bile var ama ayıp söylemem :KK70:
Geçmiş olsun.
Ya ben hanım hatun diye hitap etmesini çok istiyorum eşimin. Bence bir kadını onure eden hitaplar :KK36: benimki bir zamanlar gözümün elifi, meleğim derdi. Heyyyyyyyyyyyyyyyy gidi sene 1800 falan :KK70:

Öküz cilvesi :KK70::KK70: bir şey lazım mı markete gidiyorum dedi. Tavuk ciğeri ve kahve dedim, onlar aklımda alıcam sana dedi , bu da cilve galiba :confused:

İvit
Te allam ya eflal adam sana yaranamıyır inan :D:D
Benimki bana özel bişi ne vakit aldı du bi düşüneyim :işsiz: yok bulamadım :45:

Te allam ya eflal adam sana yaranamıyır inan :KK70::KK70:
Benimki bana özel bişi ne vakit aldı du bi düşüneyim :işsiz: yok bulamadım :KK45:
Yaa tabi tabi öncesinde bana nasıl bir odunluk yaptı bilsen. Onun klasik özür şekli bu sevdiğim şeyi almak :KK12:

O hooo ben ne cilveliyim bir bilsen :confused:aramızda bununla ilgili bir espri bile var ama ayıp söylemem :KK70:
Geçmiş olsun.
Ya ben hanım hatun diye hitap etmesini çok istiyorum eşimin. Bence bir kadını onure eden hitaplar :KK36: benimki bir zamanlar gözümün elifi, meleğim derdi. Heyyyyyyyyyyyyyyyy gidi sene 1800 falan :KK70:
Yok yahu benimki başkalarının yanında birde aramıDa mesafe oldugunda hanım der :D ya değilse bende çok severim hanım demesini lakin içine kinaye girince tadı değişiyo :-)

Yaa tabi tabi öncesinde bana nasıl bir odunluk yaptı bilsen. Onun klasik özür şekli bu sevdiğim şeyi almak :KK12:
Hah birde şurdan bak ; farklı şekillerdede olsa özür dileyecek kocan var ...
Benimkinin özürü dahada baskın çıkmaktırki sesim çıkmasın :45::D:D

Back
X