Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

rose devam edecekmisin takıma yoksa geri dönmek üzere ayrılıyormu diyelim hamileelik sebebiyle....

kaptanım ben 4.aya kadar kilomu korumak için uğraşıcam yani sağlıklı beslenip en az kilo alımı ile doğum yapmayı düşünüyorum ama hamileliğim çok erken olduğu için hiçbirşey diyemiyorum kötü bir durumda geri gelmek üzere izin istiyorum inşallah olumsuz birşey olmazda doğum sonrası fazlalıklarımı vermek üzere yine aranızda olmak isterim tabi herkes mezun olur o zamana,ben hergün gelmeye çalışacağım herkese keyifli kilo vermeler....

bende oyle dusunmustum zaten canim, insallah guzel gecen bir hamileligin olur...Allah kolaylikla kurtulmayi nasib etsin canim..biz buralardayiz..bizleri unutma sain olurmu...hafta hamilelikten dolayi geri donmek uzere ayrildigini bildiririm..

haklisin ipegimmm dove beni dovv,, unutmim diye telefonuma bile not almistimmm yani ne desen haklisin..kosturmadan unuttum

hadii bakalımmm sağlıkla kucağına al inşallah bebeğiniii...hakkında hayırlısı olsun canımm...

kızlarr eve yeni geldimm pc açtımm özlemişim sizzziii

herkeşler kilosunu vermiş maşaalllaahhhh
yalnız ganfed sana çok kızdımmmm nolcak bacım böleee....
ben yarın 6 günlük isveç diyeti yapıcam gel beraber yapalımm hem yarenlik etmiş oluruz birbirimizeee...

....................aynı mesjdı ondan sildimmm pardonnn..................

Son düzenleme:
bugün ödül günüüüü....

1 dilim pizza bayılırımmm çift kat peynir karışık
kociş gelir az sonraaaa....dışarı çıkıcazzz muhtemelen tabi kandırabilirsemm...
çıkmazsak gelirimm şekerlerrr...

hazırlanmadan önceee kızlarr nev nerelerde allah aşkınaa kimse farkında diil mi
tek bana mı garip gelio nevde ki sessizlik bu kız takımın tadı tuzuyduuu...
nevvvv ben bölee çok huzursuzummm neyin varrr....
çok üzülüyorum gerçekten her geldiğimde burda olurdun yoksunnn....
özleddiiiimmmmm

bilmiyorum ki heralde yoğunkuktan giremiyor...gelir birazdan umarım....listelerde hala hazırlanmamış çok geç olduu...

Son düzenleme:

haydi bastir saphira elbette tamamlayacan sen o 10 kiloyu .super gidiyorsun tatlim

insallah herseyin nbormal cikar guzelim .insallah aysenede hayirli haberler gelir

kabul valla da ben bilmiyom bu isvec diyetini bi anlat hele beraber yapalim zaten motivasyon sifir bende .:18:

canim nev dedi ya gecenlerde ekstra kurs varmis orda gorevli galiba o yuzden cok gelemiyor

ansaacim isvec diyetine baktim da ben uygulayamam onu ama gel amerikankalpvakfi diyetini yapalim beraber.isvec diyetinde
1 kahve var ben icemem carpinti yapiyor
2 salam var hic sevmem agzima bile surmem
3.bebegim var hastalanirsam ona bakacak kimsem yok bunu dusunmek zorundayim

bende kaç gündür bunu düşünüyorum ne oldu acaba bi sıkıntısımı var diye
pek uğramıyo ne bileyim aklıma kötü şeylerde getirmek istemedim ama bende eski nevimi özledim
denk gelemez olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…