rose devam edecekmisin takıma yoksa geri dönmek üzere ayrılıyormu diyelim hamileelik sebebiyle....
bende oyle dusunmustum zaten canim, insallah guzel gecen bir hamileligin olur...Allah kolaylikla kurtulmayi nasib etsin canim..biz buralardayiz..bizleri unutma sain olurmu...hafta hamilelikten dolayi geri donmek uzere ayrildigini bildiririm..kaptanım ben 4.aya kadar kilomu korumak için uğraşıcam yani sağlıklı beslenip en az kilo alımı ile doğum yapmayı düşünüyorum ama hamileliğim çok erken olduğu için hiçbirşey diyemiyorum kötü bir durumda geri gelmek üzere izin istiyorum inşallah olumsuz birşey olmazda doğum sonrası fazlalıklarımı vermek üzere yine aranızda olmak isterim tabi herkes mezun olur o zamana,ben hergün gelmeye çalışacağım herkese keyifli kilo vermeler....
aaaaaa Aşkolsun kaptanım yaaa.Zaten ben sana küsümSana yazdıklarımı hiç görmüyosun
Çarşamba akşamı yazmıştım canım.Perşembe günü misafirlerim gelecek yazmaya çalışırım ama yazamazsam izinli sayın diye...
kaptanım ben 4.aya kadar kilomu korumak için uğraşıcam yani sağlıklı beslenip en az kilo alımı ile doğum yapmayı düşünüyorum ama hamileliğim çok erken olduğu için hiçbirşey diyemiyorum kötü bir durumda geri gelmek üzere izin istiyorum inşallah olumsuz birşey olmazda doğum sonrası fazlalıklarımı vermek üzere yine aranızda olmak isterim tabi herkes mezun olur o zamana,ben hergün gelmeye çalışacağım herkese keyifli kilo vermeler....
kızlar burda,İzmirde yani deprem oldu ya,çok korktum yafu :18:
hazırlanmadan önceee kızlarr nev nerelerde allah aşkınaa kimse farkında diil mi
tek bana mı garip gelio nevde ki sessizlik bu kız takımın tadı tuzuyduuu...
nevvvv ben bölee çok huzursuzummm neyin varrr....
çok üzülüyorum gerçekten her geldiğimde burda olurdun yoksunnn....
özleddiiiimmmmm
**7.TAKIM ** 226. ETAP***
kırmızıgül06(77.6
doga3(91.6
ganfed(52.5/54/-1,5/-2.86%)
nev81 (76.4/75.7/0.7/%0.92)
hulyaeyup(68
aysen34(/65.5
roseberry(60.5
SAPHIRA(96.5/95.7/0.8/0.82%)
ipekyol51(76.2
saferan(123.1
anşaa(72.8/72.2/0.6/0.82%)
7. takım yüzde ortalaması
tahmin ettiğim üzere bu hafta 1 kg yu tamamlayamadım.neyse bu da güzel.800 gr. vererek 95.7 kg oldum.toplamda verdiğim kg. 8.3 odu,neredeyse 10 kg gittihaftaya belki de 10 kg yu tamamlamış olurum
evi süpürüp silmeye kalkıyorum ama gidip gelip bakarım ben
mutluyum mutlusun mutlu
herkese hayırlı cumalar,kızlar yarım kilo vermişim çok şaşırdım ama hiç iştahım yok midem çekiliyor yeni kilom 60 ....
ayşenim bir test yapsana kız belki güzel bir haber çıkar,sana ve tüm isteyenlere çooook dua ediyorum .....
kızlar kardeşimin işyeri oto yedek parça dükkanı ve sürekli adamlar oluyor dükkanda onun için giremiyorum,pazartesi için doktordan randevu aldım onun için pazartesi de burdayım kan tahlillerimin yapılması lazım kansızlık var sanırım hiç halim yok....
inşallah tekrar gelirim hepinizi öpüyorum fıstıklar....
kızlar burda,İzmirde yani deprem oldu ya,çok korktum yafu :18:
kızlarr eve yeni geldimm pc açtımm özlemişim sizzziii
herkeşler kilosunu vermiş maşaalllaahhhh
yalnız ganfed sana çok kızdımmmmnolcak bacım böleee....
ben yarın 6 günlük isveç diyeti yapıcam gel beraber yapalımm hem yarenlik etmiş oluruz birbirimizeee...
özleddiiiimmmmm
özleddiiiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?