ben isveç yapıyım sen kalp vakfı yarın başlıyoruz tamam mııı....
canımm 13 günmüş iyice bi araştırdım 6. günde kesebiliyomussun ve 3 ay sonra kaldığın günden devam edebiliyomussun bugun devlet hastanesine gittim kan değerlerime falan baktırdım ordan dahiliyeye ordanda diyetisyene girdim tabiki tavsiye etmiyolar ama 6 güne kadar dayanabilirsen dene dedi diyetisyen ama zorlandığını hissettiğin an bırak dedi yaparım ya 6 günlükk...nevim sıkılmaya başladım artık ufak ufak kacamaklar yapıyorum bu hafta çok kıstım kendimi daha iyi bi performans bekliyodum ama o küçük kaçamaklar hediye olarak geri döndüüü....belki bu gelen cuma mezuniyetimi istiyebilirim isveç diyetini yapan bi arkadaşım var 6 günde 5 kilo verdim diyo...benim için çok fazla yağdan gittiğinede inanmıyorum ama zayıflamamam konusunda eşim dahil bütün arkadaşlarımdan telkinler gelmeye başladıı...40 bedenler bollaşıyo artık çünkü...allah kısmet ederse isveçle bitirmeyi düşünüyorum eğer herşey istediğim gibi olursaa
Ayyy,sensizliği düşünemiyorum ya,ama mutlu olman da yetecek bana.Ben de büyük ihtimal 12 kg sonra mezuniyetimi istemek durumunda kalıcam çünkü dukan şimdiden 67-68 gösterdiğimi söylüyor herkes.40 bedende bırakıcam ben de sanırım Ayşem.
sağol canım
sağol tatlım
Ben yoğunluğundan kaynaklandığını düşünüyorum.çünkü hep dolu dolu mesajlar yazıyor,neler yaptığını yapacağını yazıyor.oldukça yoğun diye düşünüyorum
sağol tatlışımmminşallah
sağolasın canım.yok çok şükür hafif bir sarsıntıydı.sonra netten baktım,1 tane değil 4-5 tane deprem olmuş,çok şükür hepsi küçük
canım benim senin ve takım arkadaşlarımın sayesinde
Ne çok kaynatmışsınız maşallah.Anşaacım hayırlısı olur inş canım ama bence bedenini isveç diyeti zorlar
günaydınlar takım ahalisi
nevim rabbim kalbindeki sıkıntıyı bir an önce iyileştirir seni feraha çıkarır inşlh
kızlar ben hasta oluyorum galiba eşimden bana geçti grip ama ben her zaman önce faranjit olurum sonra grip arkasından öksürük çok ağır atlatırım
şimdi yine boğazım faranjit olmaya başlamış ilaç içmeye başladım ama nafile
meyvenull hg kaymakli kadayifim
canımm 13 günmüş iyice bi araştırdım 6. günde kesebiliyomussun ve 3 ay sonra kaldığın günden devam edebiliyomussun bugun devlet hastanesine gittim kan değerlerime falan baktırdım ordan dahiliyeye ordanda diyetisyene girdim tabiki tavsiye etmiyolar ama 6 güne kadar dayanabilirsen dene dedi diyetisyen ama zorlandığını hissettiğin an bırak dedi yaparım ya 6 günlükk...nevim sıkılmaya başladım artık ufak ufak kacamaklar yapıyorum bu hafta çok kıstım kendimi daha iyi bi performans bekliyodum ama o küçük kaçamaklar hediye olarak geri döndüüü....belki bu gelen cuma mezuniyetimi istiyebilirim isveç diyetini yapan bi arkadaşım var 6 günde 5 kilo verdim diyo...benim için çok fazla yağdan gittiğinede inanmıyorum ama zayıflamamam konusunda eşim dahil bütün arkadaşlarımdan telkinler gelmeye başladıı...40 bedenler bollaşıyo artık çünkü...allah kısmet ederse isveçle bitirmeyi düşünüyorum eğer herşey istediğim gibi olursaa
Ayyy,sensizliği düşünemiyorum ya,ama mutlu olman da yetecek bana.Ben de büyük ihtimal 12 kg sonra mezuniyetimi istemek durumunda kalıcam çünkü dukan şimdiden 67-68 gösterdiğimi söylüyor herkes.40 bedende bırakıcam ben de sanırım Ayşem.
kızlaaar...demek bu kadar bıktınız bizden yaaa...hepiniz birden mi terketceksiniz biziii....bensizligi dusunebiliyorsun ha demek seni hain nev seni.yakalarsam ben sana sorarim . saka saka .ne guzel canim ya basarinla mutluyum .rabbim hepimizin mezuniyeti saglikla sihatle versin insallah.demek sende bizimle birlikte mezun olacaksin ne guzel
kızlar ben hasta oluyorum galiba eşimden bana geçti grip ama ben her zaman önce faranjit olurum sonra grip arkasından öksürük çok ağır atlatırım
şimdi yine boğazım faranjit olmaya başlamış ilaç içmeye başladım ama nafile
ganfed cimm ballı lokumum benimmm
özledimm seniiinasılsın canımcımmm ...
kızlaaar...demek bu kadar bıktınız bizden yaaa...hepiniz birden mi terketceksiniz biziii....
geçmiş olsun canıım....
kızlar bugün kimse uğramamış yaa hayret nerdesinizzzzzzzz...............................
selamlar kızçeler haftasonu kimseler olmuyo nedense
bende bugün kendime ödül verdim
eşim işe götürsün diye kek ve poğaça yapmıştım onlardan aldım yengeme gittim orda kısır yaptık ne zamandır canım çekiyodu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?