Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese guzel haftasonlari,erkenden kalktik cizgi film izliyoruz,nilom gecmise bakamadim ama bir sikintin var sanirim rabbimg tez zamanda feraha cikarsin...aysenim sanada cok gecmis olsun

olacak canim olacak belkide haftaya beraber mezuniyet isteriz kim bilir.ele tutusup diplomamizi almaya gideriz

bensizligi dusunebiliyorsun ha demek seni hain nev seni .yakalarsam ben sana sorarim .saka saka .ne guzel canim ya basarinla mutluyum .rabbim hepimizin mezuniyeti saglikla sihatle versin insallah.demek sende bizimle birlikte mezun olacaksin ne guzel

aman olmasin .cok kotu bir tecrube cunku .ben hem marmara hem duzce depremini yasayan biri olarak en kucuk sarsintida bile telaslaniyorum ..rabbim birdaha yasatmasin:18:

günaydınlar takım ahalisi

nevim rabbim kalbindeki sıkıntıyı bir an önce iyileştirir seni feraha çıkarır inşlh

aman ya bendeki de ne ceneymis abi. bir gunaydin bile demeden daldim sohbete .kimsede duir demiyor oh ne ala.neyse fistiklar herkese dilden degil gonulden gelen bir gzunaydin.nevim insallah sikintilarin cabuk gecer dualarimiz seninle tatlim .yapabilecegimiz bir sey varsa soylemekten cekinme elimizden geleni yapariz evelallah.seni seviyoruz suspus olmana alisik degiliz canim .
aysen canim gecmis olsun .bolbol ilik su ic .bogazin yumusayacaktir boylecede cabuk atlatacaksin balim

Son düzenleme:

bensizligi dusunebiliyorsun ha demek seni hain nev seni .yakalarsam ben sana sorarim .saka saka .ne guzel canim ya basarinla mutluyum .rabbim hepimizin mezuniyeti saglikla sihatle versin insallah.demek sende bizimle birlikte mezun olacaksin ne guzel
kızlaaar...demek bu kadar bıktınız bizden yaaa...hepiniz birden mi terketceksiniz biziii....

geçmiş olsun canıım....

nevim canim ben amerikan kalpvakfi3 u yapiyorum .orda cay ve kahve icin diyor sekersiz .ben hic icmesem etkilermi.onun yerine su iciyorum .sen daha once3den yaptigin icin biklgin vardir diye dusundum:26:

kızlar bugün kimse uğramamış yaa hayret nerdesinizzzzzzzz...............................

selamlar kızçeler haftasonu kimseler olmuyo nedense

bende bugün kendime ödül verdim
eşim işe götürsün diye kek ve poğaça yapmıştım onlardan aldım yengeme gittim orda kısır yaptık ne zamandır canım çekiyodu zaten

sabah
yeşilçaylarım :)
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
2 zeytin
1 kk peynir

öğle
2 dilim ekmek
yarım kk peynir
4 zeytin
yarım kk helva

akşam
7 8 kaşık kısır
1 dilim tarçınlı cevizli kek

poğaçamın tadına bile bakmadım zaten pek hamur işiyle aram yoktur hemde onun yerine kek yerim dedim

Afiyet olsun canım.Hastayım diye yazmışsın.Bende de aynı anlattığın gibi oluyor hastalık seyri.Dikkat ediyorum inş hastalanmam.ben hastalanınca otomatik olarak kızımda oluyor.Allah şifa versin canım

Kızlar bugün sabah kahvaltıya gittik kızımla.Arkadaş saolsun benim için diyetime uygun olsun diye yeşillikler havuç falanda hazırlamıştı.Güzel bi gün geçirdim.YArın sabahtan itibaren arapça derslerime de başlıyorum.Artık çalışkan bi öğrenci olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…