Teşekkür ederim bitanem,ben de seni çok tebrik ediyorum
harikasın nevim istikrar bu işte......hangi takım ençok kilo verdi listesi olsa aylık kesin birinci olurduk.........
Maşallah canım,harikasın sennnnnnçok mutlu ve sevinçliyim kızlar
tartıya çıktım pek umutlu değildim 200 gramda dahi versem iyi dedim ki hala regl olmadım karnımı şiş hissediyorum
ama bi de baktım en son 17 yaşında gördüğüm kilomdayım
64.6
giden 900 gram
öyle sevindirik oldumki hemen eşimi aradım kilo verdim kilo verdim diye
Harika gidiyorsun bitanem,800 gr da çok ciddi bir rakam,tebrik ederim**7.TAKIM ** 226. ETAP***
kırmızıgül06(77.6
doga3(91.6
ganfed(52.5/54/-1,5/-2.86%)
nev81 (76.4/75.7/0.7/%0.92)
hulyaeyup(68
aysen34(/65.5
roseberry(60.5
SAPHIRA(96.5/95.7/0.8/0.82%)
ipekyol51(76.2
saferan(123.1
anşaa(72.8/72.2/0.6/0.82%)
7. takım yüzde ortalaması
tahmin ettiğim üzere bu hafta 1 kg yu tamamlayamadım.neyse bu da güzel.800 gr. vererek 95.7 kg oldum.toplamda verdiğim kg. 8.3 odu,neredeyse 10 kg gittihaftaya belki de 10 kg yu tamamlamış olurum
Harikasınnnnnn**7.TAKIM ** 226. ETAP***
kırmızıgül06(77.6
doga3(91.6
hulyaeyup(68
aysen34(/65.5/64.6/0.9/%1.37)
roseberry(60.5
ipekyol51(76.2
saferan(123.1/122/1.1/%0.89)
giden 1.1 kiloı................
Canım,inşallah hayırlı sonuçlar alırsınherkese hayırlı cumalar,kızlar yarım kilo vermişim çok şaşırdım ama hiç iştahım yok midem çekiliyor yeni kilom 60 ....
ayşenim bir test yapsana kız belki güzel bir haber çıkar,sana ve tüm isteyenlere çooook dua ediyorum .....
kızlar kardeşimin işyeri oto yedek parça dükkanı ve sürekli adamlar oluyor dükkanda onun için giremiyorum,pazartesi için doktordan randevu aldım onun için pazartesi de burdayım kan tahlillerimin yapılması lazım kansızlık var sanırım hiç halim yok....
inşallah tekrar gelirim hepinizi öpüyorum fıstıklar....
7.TAKIM ** 226. ETAP***
kırmızıgül06(77.6
doga3(91.6/92.5/-0.9/%-0.98)
hulyaeyup(68/67.5/0.5/%0.73)
aysen34(/65.5/64.6/0.9/%1.37)
roseberry(60.5/60/0.5/%0.76
ipekyol51(76.2/76/0.2/%0.26)
saferan(123.1/122/1.1/%0.89)
Canım geçici bir dönemdir,moralini düşürme lütfensizlere bişe itiraf etmek istiyorumki artık nedendir bilmiyorum eskisi kadar dikkat edemiyorum ben.bana yardımcı olun bişeler deyin tutamıyorum kendimi
Bitanem,canım mavişim benim.Kafam iyi değil bugünlerde,sessizliğimin sebebi bu.Kalben sancılı günler geçiriyorum,ama hepsi geçecek inanıyorum.Dualarınızı eksik etmeyin,bomba gibi dönecek Nevvv eskisi gibi en kısa zamandahazırlanmadan önceee kızlarr nev nerelerde allah aşkınaa kimse farkında diil mi
tek bana mı garip gelio nevde ki sessizlik bu kız takımın tadı tuzuyduuu...
nevvvv ben bölee çok huzursuzummm neyin varrr....
çok üzülüyorum gerçekten her geldiğimde burda olurdun yoksunnn....
özleddiiiimmmmm
Biraz kafam dağınık bugünlerde Ayşen'im,hepsi düzelecek inşallahbende kaç gündür bunu düşünüyorum ne oldu acaba bi sıkıntısımı var diye
pek uğramıyo ne bileyim aklıma kötü şeylerde getirmek istemedim ama bende eski nevimi özledim
denk gelemez olduk
ganfedim naber canım
kız niye o kadar artı çıktın bakayım almanyadan tr ye kovalanmak istiyosun zannımca
Nasılsın Julia'cım?hanimiş bnm manken arkadaşlarım nerdelermişşş
kabul valla da ben bilmiyom bu isvec diyetini bi anlat hele beraber yapalim zaten motivasyon sifir bende .:18:
ansaacim isvec diyetine baktim da ben uygulayamam onu ama gel amerikankalpvakfi diyetini yapalim beraber.isvec diyetinde
1 kahve var ben icemem carpinti yapiyor
2 salam var hic sevmem agzima bile surmem
3.bebegim var hastalanirsam ona bakacak kimsem yok bunu dusunmek zorundayim
Ayşem,İsveç diyeti tüm hayat boyu yalnızca 3 kere yapılabilir diye duymuştum ben ama,ne diyorsun canım?ben isveç yapıyım sen kalp vakfı yarın başlıyoruz tamam mııı....
Ayşem,İsveç diyeti tüm hayat boyu yalnızca 3 kere yapılabilir diye duymuştum ben ama,ne diyorsun canım?
Ayyy,sensizliği düşünemiyorum ya,ama mutlu olman da yetecek bana.Ben de büyük ihtimal 12 kg sonra mezuniyetimi istemek durumunda kalıcam çünkü dukan şimdiden 67-68 gösterdiğimi söylüyor herkes.40 bedende bırakıcam ben de sanırım Ayşem.canımm 13 günmüş iyice bi araştırdım 6. günde kesebiliyomussun ve 3 ay sonra kaldığın günden devam edebiliyomussun bugun devlet hastanesine gittim kan değerlerime falan baktırdım ordan dahiliyeye ordanda diyetisyene girdim tabiki tavsiye etmiyolar ama 6 güne kadar dayanabilirsen dene dedi diyetisyen ama zorlandığını hissettiğin an bırak dedi yaparım ya 6 günlükk...nevim sıkılmaya başladım artık ufak ufak kacamaklar yapıyorum bu hafta çok kıstım kendimi daha iyi bi performans bekliyodum ama o küçük kaçamaklar hediye olarak geri döndüüü....belki bu gelen cuma mezuniyetimi istiyebilirim isveç diyetini yapan bi arkadaşım var 6 günde 5 kilo verdim diyo...benim için çok fazla yağdan gittiğinede inanmıyorum ama zayıflamamam konusunda eşim dahil bütün arkadaşlarımdan telkinler gelmeye başladıı...40 bedenler bollaşıyo artık çünkü...allah kısmet ederse isveçle bitirmeyi düşünüyorum eğer herşey istediğim gibi olursaa
Ayyy,sensizliği düşünemiyorum ya,ama mutlu olman da yetecek bana.Ben de büyük ihtimal 12 kg sonra mezuniyetimi istemek durumunda kalıcam çünkü dukan şimdiden 67-68 gösterdiğimi söylüyor herkes.40 bedende bırakıcam ben de sanırım Ayşem.
İnşallah bitanem.Hepimiz için sağlıklı ve kalıcı olarak inşallah.bana bi bıkkınlık geldi bu aralarrrr...bilmiyorum neden...yoksa 65 i bekliycektim ama yok biraz spora vericem kendimi artık yeterli olucak diye düşünüyorumm....senide 2 aya kadar mezun eder bu takımmm hayatımm
İyi geceler bitanemözlemişim muhabbetiniiii kuzuuuuuu....
ama yatmam lazım 5 de kalkcam ev araması varmış kaçıyorummm anlıycağın öpüldün hayatımm
iyi gecelerrrrr....
sağol canım
geçmiş olsun canım.....
sağol tatlımşaphiracımmm canım gelmiş geçmiş olsunnn...
Ben yoğunluğundan kaynaklandığını düşünüyorum.çünkü hep dolu dolu mesajlar yazıyor,neler yaptığını yapacağını yazıyor.oldukça yoğun diye düşünüyorumhazırlanmadan önceee kızlarr nev nerelerde allah aşkınaa kimse farkında diil mi
tek bana mı garip gelio nevde ki sessizlik bu kız takımın tadı tuzuyduuu...
nevvvv ben bölee çok huzursuzummm neyin varrr....
çok üzülüyorum gerçekten her geldiğimde burda olurdun yoksunnn....
özleddiiiimmmmm
sağol tatlışımmmhaydi bastir saphira elbette tamamlayacan sen o 10 kiloyu .super gidiyorsun tatlim
sağolasın canım.yok çok şükür hafif bir sarsıntıydı.sonra netten baktım,1 tane değil 4-5 tane deprem olmuş,çok şükür hepsi küçükgecmis olsun saphiram .bisey yok demi tatlim:26:
Harika gidiyorsun bitanem,800 gr da çok ciddi bir rakam,tebrik ederim
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?