Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugünki menüm

sabah
yeşil çay
7 bir arada çay

1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 kk peynir

öğle
4 kaşık yoğurt ve yulaf

misafirlikte bir türk kahvesi yanında
2 çizi
2 ikram büskivi

ara
1 bardak kayısı suyu

akşam
1 tabak türlü
1 dilim çavdar ekmeği
salata

ara
1 armut

5. olmuşuuuz...............olsuuun canımız sağolsuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn.........................

harikasın nevim istikrar bu işte......hangi takım ençok kilo verdi listesi olsa aylık kesin birinci olurduk.........
Teşekkür ederim bitanem,ben de seni çok tebrik ediyorum

Maşallah canım,harikasın sennnnnn

Harika gidiyorsun bitanem,800 gr da çok ciddi bir rakam,tebrik ederim

Harikasınnnnnn

Canım,inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

7.TAKIM ** 226. ETAP***

Evet kızlar bedenim şekilde görüldüğü gibi geçen haftanın acısını çıkardı sadece 200 gr cık gitti bu hafta[/QUOTE]Almamak da diyet maratonunda ciddi bir başarıdır,200 gr ı küçümseme canım,çok tebrik ediyorum

sizlere bişe itiraf etmek istiyorumki artık nedendir bilmiyorum eskisi kadar dikkat edemiyorum ben.bana yardımcı olun bişeler deyin tutamıyorum kendimi
Canım geçici bir dönemdir,moralini düşürme lütfen

Bitanem,canım mavişim benim.Kafam iyi değil bugünlerde,sessizliğimin sebebi bu.Kalben sancılı günler geçiriyorum,ama hepsi geçecek inanıyorum.Dualarınızı eksik etmeyin,bomba gibi dönecek Nevvv eskisi gibi en kısa zamanda

bende kaç gündür bunu düşünüyorum ne oldu acaba bi sıkıntısımı var diye
pek uğramıyo ne bileyim aklıma kötü şeylerde getirmek istemedim ama bende eski nevimi özledim
denk gelemez olduk
Biraz kafam dağınık bugünlerde Ayşen'im,hepsi düzelecek inşallah

hanimiş bnm manken arkadaşlarım nerdelermişşş

kabul valla da ben bilmiyom bu isvec diyetini bi anlat hele beraber yapalim zaten motivasyon sifir bende .:18:

ben isveç yapıyım sen kalp vakfı yarın başlıyoruz tamam mııı....

Ayşem,İsveç diyeti tüm hayat boyu yalnızca 3 kere yapılabilir diye duymuştum ben ama,ne diyorsun canım?

canımm 13 günmüş iyice bi araştırdım 6. günde kesebiliyomussun ve 3 ay sonra kaldığın günden devam edebiliyomussun bugun devlet hastanesine gittim kan değerlerime falan baktırdım ordan dahiliyeye ordanda diyetisyene girdim tabiki tavsiye etmiyolar ama 6 güne kadar dayanabilirsen dene dedi diyetisyen ama zorlandığını hissettiğin an bırak dedi yaparım ya 6 günlükk...nevim sıkılmaya başladım artık ufak ufak kacamaklar yapıyorum bu hafta çok kıstım kendimi daha iyi bi performans bekliyodum ama o küçük kaçamaklar hediye olarak geri döndüüü....belki bu gelen cuma mezuniyetimi istiyebilirim isveç diyetini yapan bi arkadaşım var 6 günde 5 kilo verdim diyo...benim için çok fazla yağdan gittiğinede inanmıyorum ama zayıflamamam konusunda eşim dahil bütün arkadaşlarımdan telkinler gelmeye başladıı...40 bedenler bollaşıyo artık çünkü...allah kısmet ederse isveçle bitirmeyi düşünüyorum eğer herşey istediğim gibi olursaa

Ayyy,sensizliği düşünemiyorum ya,ama mutlu olman da yetecek bana.Ben de büyük ihtimal 12 kg sonra mezuniyetimi istemek durumunda kalıcam çünkü dukan şimdiden 67-68 gösterdiğimi söylüyor herkes.40 bedende bırakıcam ben de sanırım Ayşem.

bana bi bıkkınlık geldi bu aralarrrr...bilmiyorum neden...yoksa 65 i bekliycektim ama yok biraz spora vericem kendimi artık yeterli olucak diye düşünüyorumm....senide 2 aya kadar mezun eder bu takımmm hayatımm

bana bi bıkkınlık geldi bu aralarrrr...bilmiyorum neden...yoksa 65 i bekliycektim ama yok biraz spora vericem kendimi artık yeterli olucak diye düşünüyorumm....senide 2 aya kadar mezun eder bu takımmm hayatımm
İnşallah bitanem.Hepimiz için sağlıklı ve kalıcı olarak inşallah.

özlemişim muhabbetiniiii kuzuuuuuu....
ama yatmam lazım 5 de kalkcam ev araması varmış kaçıyorummm anlıycağın öpüldün hayatımm
iyi gecelerrrrr....

geçmiş olsun canım.....
sağol canım
şaphiracımmm canım gelmiş geçmiş olsunnn...
sağol tatlım
Ben yoğunluğundan kaynaklandığını düşünüyorum.çünkü hep dolu dolu mesajlar yazıyor,neler yaptığını yapacağını yazıyor.oldukça yoğun diye düşünüyorum
haydi bastir saphira elbette tamamlayacan sen o 10 kiloyu .super gidiyorsun tatlim
sağol tatlışımmm inşallah
gecmis olsun saphiram .bisey yok demi tatlim:26:
sağolasın canım.yok çok şükür hafif bir sarsıntıydı.sonra netten baktım,1 tane değil 4-5 tane deprem olmuş,çok şükür hepsi küçük

Harika gidiyorsun bitanem,800 gr da çok ciddi bir rakam,tebrik ederim

]

canım benim senin ve takım arkadaşlarımın sayesinde

Ne çok kaynatmışsınız maşallah.Anşaacım hayırlısı olur inş canım ama bence bedenini isveç diyeti zorlar

kızlar ben hasta oluyorum galiba eşimden bana geçti grip ama ben her zaman önce faranjit olurum sonra grip arkasından öksürük çok ağır atlatırım
şimdi yine boğazım faranjit olmaya başlamış ilaç içmeye başladım ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…