- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Ben de dukan Yapcam birazdanİç bence :) dukan birası yap bi de tarçınlı gün boyu da onu iç :)
Boyle iyi olmus. Oh sopali sopali cok hostir. Mortim bu hafta ben regl e kosuyorum +1 puanin var simdiden. Ama birazdan spor yapicamAklın başına gelmiş
Ya rabbi sukur
Regl falan dinlemeyip indiricez o tartıyı çiçeam zorundayızzzzzzBen de dukan Yapcam birazdan
Boyle iyi olmus. Oh sopali sopali cok hostir. Mortim bu hafta ben regl e kosuyorum +1 puanin var simdiden. Ama birazdan spor yapicam
Onu sorma sabah iki kere taltıldım arasında - 500 gr fark çıktiTartı ne diyo tartı bi kontrol yap
Bu hafta -800 altında
Kür mü detoks mu spor mu
İşler güçler
Kuzum
1 soda
1-2 bardak yeşilçay demle
Yarım limon
Yeşilçay demlenip soğuyunca hepsini karıştır 1 lt olacak toplam. Akşama kadar gün boyu içwceksin
Cumaya göre -500 mü çıktı anlamadım..Onu sorma sabah iki kere taltıldım arasında - 500 gr fark çıkti
İşler güçler
HeeeBen onu içemedim
Cumaya göre -500 mü çıktı anlamadım..
Nasıl yani?
Sabah 67.6 iki saat sonra 67.1
Bencede. Kızında psilocisi gittiiiTozu tuturamıyorfomat atmak lazîm fabrika ayalarına geri döndürmek lazım
Ay eflal maşallah bırakayım da şurayaDün bende gittim bizimkilerle. Eşim aradı gelmeden, sende kafa dinle dinlen istersen evde dedisonra dur dedim gideyim. Yol boyu neşeli neşeli konuştum. Büyük oğlum ne dese beğenirsiniz, anne bugün ne kadar mutlusun seni üzmüycem dedim ya ondan mı çıkmadan söz aldım çünkü gittik avm de onlar oyun oynadı, küçük dellendi tabi , babadan uzak tutmaya çalıştım. Gidiyorduk bir yere gidicez mi dedi benimki yok dedim. Sana bot alacaktık bakalım mı dedi güldüm bende. Hadi hadi yürü dedi. Büyük amaa diye itiraz etti yine, baktım gözüne tamam tamam sen üzülme dedi. Ayyy çeşit çok benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onunkini ben. Çocuklar ordan oraya koşturuyor flo malum daracık. En sonunda aldım bir tane. Neyse altı üstü bot işte . Dönüşte küçük market için az ağladı. Şükür kazasız belasız kavgasız geldik.
9 du geldiğimizde, hadi uyku diyoruz yok. Saat 10 oldu. Eşim sınava çalışacak çünkü onlar yatınca. Sonra o küçüğü uyuttu ben büyüğü. O derse ben yatışa
Sabah azcık gerildik yine çocuklar yüzünden, bu sefer iki küçük de geldi özür diledi benden. Peşime adam geldi ben eccük cilve yaptım kaçtım
Çocukları erkenden yıkadım, ortalığı topladım çay keyfi yapıyorum. Tabi ortalık yine savaş alanı
Eşim de sınava gitti.
İşte böyle
Spor bu hafta ful merak etme. Sabah uyudum. Gün içinde yapıcamAza kanaat yok
Sabah sporunu yaptın mı?
Spor tam olunca hala şişkinliği falan dinlemiyor valla
Bahaneleri sıralama bana yaaaaSpor bu hafta ful merak etme. Sabah uyudum. Gün içinde yapıcamseni bilmem benim göbek davul oluyor spor falan hak getire hala gelirken
Elbirligiyle dagıttıkBencede. Kızında psilocisi gittiii
Efser 2 hafta duraklama varsa bu demektir ki bu hafta senin efsaneleşme haftanEfser
-1.2 ler gelir net gelmeli değil mi?
Spor yapmak lazım
Amiiinnnn kuzum aminnAy eflal maşallah bırakayım da şuraya
Kız büyük değişim bar Allah bozmasın ayyyyyyy
Çocuklara bayıldım ama seni üzmicem falan
Güle güle giy botunu
Ay nasıl sevindim nazar değmesin emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?