Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eflalim cok sevindim, massallah size. insallah daha guzel olur her sey... buyuk cocuga da sorumluluk ver biraz bak kardeslerinin abisi sensin, seni ornek alacaklar, sen cok akilli bi abisin falan de arada gazla.

Eflalim cok sevindim, massallah size. insallah daha guzel olur her sey... buyuk cocuga da sorumluluk ver biraz bak kardeslerinin abisi sensin, seni ornek alacaklar, sen cok akilli bi abisin falan de arada gazla.
Sağol canım amin. Dediğin gibi yapıyorum canım işte arada tutuyor huyu maalesef. Daha iyiye gidiyor ama şükür

Aynı durum benim içinde geçerli çiçeğim şuan 4 gün regl 10 önceden sistim neden bilmem ama karnım davul gibi
Keske sadece karnim sisse kuzum. Goguslerim sisiyor ve acili sancili bisey oluyor offff...

Senle de küstüm

Küskün grubum

nar_cicegim @Efser @Antepia27

@hatice901217 gözüm üstünde hergün leslie 3 mil yapılacak bu hafta -1 kesin gelecek senden
Benle kusme neden kustun ben lazanya yemedim ki hem. Kiyma yedim. Bana kusme sakin tamam mi, dayanamam, ama kusme , kaldiramam, uzulurum kendimi fururum o zaman, aklindan bile gecirme sakin olar mi, ........
Beni seviyon heeeee?

İyi doğmuş kuzucuğun berna matematik61

Sakın cıs lara değil ağız göz bile sürme .. beni düşün.. ağlarımdaha mı güzel la tadı cıs ların benim ağlamama değer mi

Su iki mesajdaki üslup farkına bak hele
Eski miu geri döndü. Kahvaltimi gec yapcam cis zamani acikmayayim.Bi de salata olarak kısır yaptirdim anneme yiyebilecek bisey olsun diye.Normalde patates salatasi veya kuskus salatasi tercih ederdik.

Ayrıca teşekkür ederiz çocuk güzel şey miu darisi basinaaa

Hem de ne terletti. Level 2 zormus baya. Ama guzel. Zoru severim
Artıyla geldin cuma günü.. bu hafta esip gürlemen lazım biliyon demi
Yaşasın sopa yemek ne mutlu oldum beeegunaydinnnnnn

Nerdeeeeeee.
Bana kereviz yariyor dun iki tane kocaman kereviz aldim. Kilosu 2.5 olmus.. oh dedim ne guzel. Kilosu 4-5 tl idi. 3 tane de avakado aldim. Menuye avakado eklemem lazim
Çarşamba perşembe kereviz detoksu yap madem
@MiuLego şekersiz kayısı hoşafı nasıl olur? Meyve öğünü yerine mi geçiyor?
Bir bardak geçer bence :)
Ben seni fururum asıl.. -800 en az cuma günü karar vercem sevip sevmediğimegüzel taş olabilirsin ama cuma günü sölicem seviyom mu
Ördeğim ben bile uyandım kalk kız
Kısır hmmmmm
Tadımlık olsun
-1.2 cumakesinen az -1.2yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…