- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bilmiyorum ya kollarımdan galibaYa eflal ben 38_40 giyiniyorum
sana nasıl 42 oluyor
Hahahahhaha tam seni evirip çevirebilecek adam almışın kendine heBenzeme zaten,onu normal insana döndürene kadan neler çektim sen biliyon mu adam Memati'nin iskenderun şubesiydi resmenvehşü kaplanım benim kucacım
Ne alokosu vor yaaa
Oyhh havalar da sıcak mı ne bugünAyyy şimdi sen mortine yenilecek misin ya hemide ilk mortin hep aklında kalacak yenildim diye o çünkü ikişer üçer veriyor sen bir buçuk a çok mu diyorsun ben senin yerinde olsam hava ile yaşar spor ile cosardim aman sende foss mu ciktin ne bide ben seni tutmayı düşünüyordum vazgeceyim o zaman
BenAntepia27 ile küsüm
Biriniz arada dürter mi onu?
Benim yerime
Cumaya nasıl gelevek ne edecek tüm arkadaşlarının sorumluluğu var üzerinde kendisinin hatırlatır mı birileri onaaaa
O bişeyler yerse vicdan azabı çeksin hep listedeki diper arkadaşlarının da canı çekiyor ve onlar yemiyor çünkü
Bunları anlatırlar mı
100 gram bile birinciliği etkiliyor
Küs olduğum için ben.. birileri söylesin..
%2 yüzdeyle gelirse barışıcam
85 kullanıyorumÇok merak eylemisem şu an
Füze füzeÇok merak eylemisem şu an
Var olmaz mı zehirli ama olsun afiyet olsunÇekirdek yok mu çok heyecanlı oluyo
Pili bitiyor olabilir mi?Ben artık Eminim tartım bozuk, yeni bir tartı almam lazım. Sabah çıktım tartıya 61 gösterdi, nasıl ya dedim tekrar çıktım 60,5 gösterdi , tekrar tekrar çıktım 60,5 de sabitledi ama emin değilim, kandırılçı tartı !
Olanı söyledim
Herks gördü bir ben
E bende85 kullanıyorum
Nie kızHahahahhaha tam seni evirip çevirebilecek adam almışın kendine he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?