Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benden tavsiye sakın yenilme bir dusersen stup diline kurtulamazsin oda benim gibi unutmuyor hiç bir şeyi mesela ben miu yenmistim ilk hafta hemide birincilikle
Ben çabalarım kuzum ama vücut bu napacağı belli olmaz.Ben elimden gelenin en iyisini yaptığıma inanıyorum zaten Belli olmaz sessiz atın çiftesi pek olur bakarsın şaşırtırım :)

Benim esim de tam tersi topuksuz sever. Topuklulari hic begenmez. Bi de kahverengi sevmiyor, ben severim ama kahverengi . Hepsi baska. Onemli olan bizim neyi begendigimiz
Benim kocam da aynı kahverengi takıntısı var kendisi kahverengiyi kullanmadığı gibi hiç birimize de kullandırmıyor

Ada evin teraslı mı. Çok istiyorum ta teraslı ev. Ya bahçeli ya teraslı. Güzel hayallerim var
Evet terasli yukarda 3 oda bir kiler bir banyo ve teras var alt katta 4+1 kira zaten canim .....inan terasta oturup bi kez cay içmişligimiz yok yazin coook sicak oluyor bide kizim icin tehlikeli olur diye hic yukaru cikmiyoruz...ben bahceli ev cook seviyorum kismet belki ilerde rabbim sanada banada nasip eder...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…