Sado mazo yani oh misGelmezse zaten gaza sopayla yine gelir
Seni yirimmmmmmmOlur o temamm
Hakkaten yaaEki Görüntüle 2074565 Eki Görüntüle 2074566 Eki Görüntüle 2074567 Eki Görüntüle 2074568
malipina o modeli ger türlü çekmişler önü kapalı çekmemişler
ÇatlakHaklı ben olsam kalın bantlarla içerden bantlrdım böle yapışsın deriye diye
Seni yirimmmmmmm
Ayyy şimdi sen mortine yenilecek misin ya hemide ilk mortin hep aklında kalacak yenildim diye o çünkü ikişer üçer veriyor sen bir buçuk a çok mu diyorsun ben senin yerinde olsam hava ile yaşar spor ile cosardim aman sende foss mu ciktin ne bide ben seni tutmayı düşünüyordum vazgeceyim o zamanBıçaktan korksak kasapla evlenmezdik taam mı
Beni böle silahlarla korkutaman bi kerem
Ama yapacaz mecbuuur
Çatlakbende sevmiyorum hiç belli olmasını ona lüzum yok zati
Önünden bişe anlamadık bi de arkadan poz vermiş haspamEki Görüntüle 2074565 Eki Görüntüle 2074566 Eki Görüntüle 2074567 Eki Görüntüle 2074568
malipina o modeli ger türlü çekmişler önü kapalı çekmemişler
Hem de mortisiAyyy şimdi sen mortine yenilecek misin ya hemide ilk mortin hep aklında kalacak yenildim diye o çünkü ikişer üçer veriyor sen bir buçuk a çok mu diyorsun ben senin yerinde olsam hava ile yaşar spor ile cosardim aman sende foss mu ciktin ne bide ben seni tutmayı düşünüyordum vazgeceyim o zaman
bittii
şimdi
Serbest de kalmalılar ama
Evde hep serbest takılsınlar bence
Eki Görüntüle 2074569 Eki Görüntüle 2074570
İkisi arasında kaldımyalnız herifin haberi yol daha 42 olur dimi artık bana mor ve bu renk arasında da kaldım
Benzeme zaten,onu normal insana döndürene kadan neler çektim sen biliyon mu adam Memati'nin iskenderun şubesiydi resmenBen kocana benzemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?