Çok mu yedin pilavAsk olsun canim mium oyle deme üzülürüm vallaben sizi cok seviom takim olmasa kendimi cok eksik hissederim.her zaman yazmiyom ama hep takip ediyorum ben haberim var herseyden sabah tartildigimda tam 55 dim.100 gr vermisim
Bugün oglen balık yedim ama az once etli pilav yedimsabah kahvalti yapmamistim.ama eritirim ben onu bence
Aldım sözü. Vallaha da aldım cuma hatırlatırım. Zaten 2 günde sadece -100 imiş-1 kg la gelcem söz
Gelelim kaptanim a canım kaptanim
Karın kası güçlü kaptanim
Ben ettim sen etme bu fatmacigina bı şans daha ver
Bak elinden geleni yapıyor inşallah hafta sonu ile olsa leslini yapacak
Seni uzmuycek
Çivili sopanla vursan ah demiycek
Sopanida sevginide heyecanını oda esirgeme bizden
Bana küstün vurmuyon bari takimdakilere vur onlara yazık degilmi niye esirgiyisun
Sen hiiiiiccc merak etme hepsini yapcam cumaya da -1 le gelecem mium söözzzz:))))Çok mu yedin pilav
Spor yap spor cezası leslie 3 mile. Küserim heee
Aldım sözü. Vallaha da aldım cuma hatırlatırım. Zaten 2 günde sadece -100 imişüstüne pilav kalpten gideyim mi ben cocoooo
Öyle şirinlik yapma
Küsüm işte.
Cuma eksisine göre barışabilirim.
Bu hafta cumaya kadar küsüm
Kiz dur daha tartı 2 gün oldu. Beslenme iyi şükür.Afiyet olsun şifa olsun ohhhh
Aynen ben de bu kafadayım
Sporlar yapılıyor yaniii
Beslenmeye de dikkat
Tartı nasıldı ipucu ver hele
Örtmenim örtmenimben geçen hafta çok çalıştım. Laf aramızda @Efser @nar_cicegim Antepia27 çalışmamış bu hafta sen onları sıkıştır
Senle de küstüm
Küskün grubum
@nar_cicegim @EfserAntepia27
hatice901217 gözüm üstünde hergün leslie 3 mil yapılacak bu hafta -1 kesin gelecek senden
BenAntepia27 ile küsüm
Biriniz arada dürter mi onu?
Benim yerime
Cumaya nasıl gelevek ne edecek tüm arkadaşlarının sorumluluğu var üzerinde kendisinin hatırlatır mı birileri onaaaa
O bişeyler yerse vicdan azabı çeksin hep listedeki diper arkadaşlarının da canı çekiyor ve onlar yemiyor çünkü
Bunları anlatırlar mı
100 gram bile birinciliği etkiliyor
Küs olduğum için ben.. birileri söylesin..
%2 yüzdeyle gelirse barışıcam
Bide sporyapılacaktı
Ece sabahtan beri ne sporlar yaptı benden duymuş olmada
Örtmenim örtmenimben geçen hafta çok çalıştım. Laf aramızda @Efser @nar_cicegim Antepia27 çalışmamış bu hafta sen onları sıkıştır
Senle de küstüm
Küskün grubum
@nar_cicegim @EfserAntepia27
hatice901217 gözüm üstünde hergün leslie 3 mil yapılacak bu hafta -1 kesin gelecek senden
BenAntepia27 ile küsüm
Biriniz arada dürter mi onu?
Benim yerime
Cumaya nasıl gelevek ne edecek tüm arkadaşlarının sorumluluğu var üzerinde kendisinin hatırlatır mı birileri onaaaa
O bişeyler yerse vicdan azabı çeksin hep listedeki diper arkadaşlarının da canı çekiyor ve onlar yemiyor çünkü
Bunları anlatırlar mı
100 gram bile birinciliği etkiliyor
Küs olduğum için ben.. birileri söylesin..
%2 yüzdeyle gelirse barışıcam
Bide sporyapılacaktı
Ece sabahtan beri ne sporlar yaptı benden duymuş olmada
Çok mu yedin pilav
Spor yap spor cezası leslie 3 mile. Küserim heee
Aldım sözü. Vallaha da aldım cuma hatırlatırım. Zaten 2 günde sadece -100 imişüstüne pilav kalpten gideyim mi ben cocoooo
Öyle şirinlik yapma
Küsüm işte.
Cuma eksisine göre barışabilirim.
Bu hafta cumaya kadar küsüm
Onlar kim kiYağız çok karizmatik duruşu falan ama sığnan asla
Canım bende alıcam böyle çok rahat ve kullanışlı. Görsel olarak da çok iyi bence.Gerçek mi kötüyse söyleyin ne olur. Rahatlığı dikkate aldım rahattı
Kiz dur daha tartı 2 gün oldu. Beslenme iyi şükür.
Teşekkürler bacimHatice listeye mi girdin bacım
Hayırlı olsun...
Fazilet hanım ve kızları :)Onlar kim ki
Bu modeller çok hoşEki Görüntüle 2074562 Eki Görüntüle 2074563
Ben genelde bu model giyiyorum @nar_cicegim ve kızlar :))
A101 den et aldınız mı hiç ben etten anlamiyorum dün buzluk kabı alırken et çok ucuzdu tadı nasıl sağlıklı midir emin olamadım etten anlamadığım için de cesaret edemedim. Ben et yemedigim için eşime alsam mi ne dersiniz.Bugün tavuk ciğeri vaaarr dün a101 den aldıkmercimek çorba tavuk ciğeri, akşama azcık yoğurtlu brokol yerim inşaallah
A101 den et aldınız mı hiç ben etten anlamiyorum dün buzluk kabı alırken et çok ucuzdu tadı nasıl sağlıklı midir emin olamadım etten anlamadığım için de cesaret edemedim. Ben et yemedigim için eşime alsam mi ne dersiniz.
Huzurlu pazarlar bırakayım.
Malum grubumuzun yarısı burada en azından nerde oldukları belli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?