Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok mu yedin pilav

Spor yap spor cezası leslie 3 mile. Küserim heee
-1 kg la gelcem söz
Aldım sözü. Vallaha da aldım cuma hatırlatırım. Zaten 2 günde sadece -100 imiş üstüne pilavkalpten gideyim mi ben cocoooo
Öyle şirinlik yapma
Küsüm işte.
Cuma eksisine göre barışabilirim.

Bu hafta cumaya kadar küsüm

Sen hiiiiiccc merak etme hepsini yapcam cumaya da -1 le gelecem mium söözzzz:))))

@Daydream- hülyammmm nerelerdesin ki

Nefs pembiklim özletiyon sen de

Miu canomm bende özledim özlüyorum ama bii fırsat bulamıyorum yahuu..
Hanii bi ce edip kaçmakda olmuyor bazen...
Sınavlar okunacak ev işi hiç bitmiyor..
Birde 20lik diş çıktı tomografi çekilecek sinire bağlı gözüktü filmde

Örtmenim örtmenim ben geçen hafta çok çalıştım. Laf aramızda @Efser @nar_cicegim Antepia27 çalışmamış bu hafta sen onları sıkıştır

Hemen ispiyonla çalışkan şımarık öğrenci
Zaten öğretmen temeller sırasına attı yüzüme bile bakmiy

Senle de küstüm

Küskün grubum

@nar_cicegim @Efser Antepia27

hatice901217 gözüm üstünde hergün leslie 3 mil yapılacak bu hafta -1 kesin gelecek senden

Yaaa ne kadar tatluyum ama ben olsam benle kusmem hadi barisak

Geldim geldim canım oy kuyamazmis
Pamik kalpli kaptanim

Duydum he burdayım ispiyoncu öğretmen seni başkan mi secti

Bide spor yapılacaktı
Ece sabahtan beri ne sporlar yaptı benden duymuş olmada
Örtmenim örtmenim ben geçen hafta çok çalıştım. Laf aramızda @Efser @nar_cicegim Antepia27 çalışmamış bu hafta sen onları sıkıştır

Senle de küstüm

Küskün grubum

@nar_cicegim @Efser Antepia27

hatice901217 gözüm üstünde hergün leslie 3 mil yapılacak bu hafta -1 kesin gelecek senden

Bide spor yapılacaktı
Ece sabahtan beri ne sporlar yaptı benden duymuş olmada

Kalirmiyim geri Ece dolması var cumaya Begüm onur konugumsun

Bak 2015 de mide küçültme ameliyatı na girecek tüm tüm hazırlıklar im varken son anda geçtim gidiymi ameliyat oluyummu yoksa yagmi aldiriym söyle ne yapiyim nerelere gidiym

Bugün tavuk ciğeri vaaarr dün a101 den aldık mercimek çorba tavuk ciğeri, akşama azcık yoğurtlu brokol yerim inşaallah
A101 den et aldınız mı hiç ben etten anlamiyorum dün buzluk kabı alırken et çok ucuzdu tadı nasıl sağlıklı midir emin olamadım etten anlamadığım için de cesaret edemedim. Ben et yemedigim için eşime alsam mi ne dersiniz.

Bu sabah almiş eşim denememiz icin deneyip gorecük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…