2 gün az mıKiz dur daha tartı 2 gün oldu. Beslenme iyi şükür.
Anaaam kıyamam
Miu canomm bende özledim özlüyorum ama bii fırsat bulamıyorum yahuu..
Hanii bi ce edip kaçmakda olmuyor bazen...
Sınavlar okunacak ev işi hiç bitmiyor..
Birde 20lik diş çıktı tomografi çekilecek sinire bağlı gözüktü filmde
Ya hahahahahahhahahahaahKizzzzz nevommm ölümüne mortim devam mi benle mortilige (Yenilen pehlivan oldum sayende)
Valla sanaSallatacagim ulennn ahtim olsunn gözüm açık giderim yoksaa
Göreceksin beklee
@Nevreste
Ne yap? YemeBak 2015 de mide küçültme ameliyatı na girecek tüm tüm hazırlıklar im varken son anda geçtim gidiymi ameliyat oluyummu yoksa yagmi aldiriym söyle ne yapiyim nerelere gidiym
Eki Görüntüle 2074627
Favorilerimden... ilk gordugumde hunharca gulmuştum
Kirlendiğin kadarını spor yap bonusumMiu oglen anasinin gozu bi kahvalti yaptim.
Kahvaltidan sonra evdekilere yaptigim muzlu pastadan minük bi dilim yemek suretiyle kirlendim.
O kadarda ic sesimle konustum dun aksam yaparken bu senin degil onlara yapiyosun diye
Aksama ne yerim bilmiyorum.
Brokoli koftesi hazirliyorum şu an.
Yogurtlu limonlu pulbilerli kürü yapicam inş.
1 ay yapiliyomuş hele bi başliyimde
Merakla bekliyorum benden etli tava etli nohut ve karniyarik istedi bu hafta için yanlarına da pirinç yapacakmisim sınavım büyük sonra 1 ay yine benim gibi beslenecekmis karides bile yiyecek benim için.
Bu sabah almiş eşim denememiz icin deneyip gorecük
Ben o kürle güzel kilo vermiştim. Iyi aklıma getirdin.sevgili emziren anneler biz yapabiliyor muyuz acaba yoğurt pulbiber limonMiu oglen anasinin gozu bi kahvalti yaptim.
Kahvaltidan sonra evdekilere yaptigim muzlu pastadan minük bi dilim yemek suretiyle kirlendim.
O kadarda ic sesimle konustum dun aksam yaparken bu senin degil onlara yapiyosun diye
Aksama ne yerim bilmiyorum.
Brokoli koftesi hazirliyorum şu an.
Yogurtlu limonlu pulbilerli kürü yapicam inş.
1 ay yapiliyomuş hele bi başliyimde
Peki @MiuLego hanımmmm. Yürüyüş yapıldı en tempolusundan. Oğlani uyutup bölgesel bişeyler yapıcam şimdi. Iflahimi kuruttun kız2 gün az mı
Artık böyle hatice hanımmmm
Listelisiniz artık harica hanımmmmm
Spor yapıldı mı hatice hanımmmmmmm?
Anaaam kıyamam
Sinire bağlı çıktıııı
Ayyyyy nefsim kuzum Allah kolaylık versib
Ya hahahahahahhahahahaah
Ne zaman sallatıyon kuzum bekliyoz yaaaa
Ne yap? Yeme
midesu
Benim iki dizim vardı takım için onları bıraktım @MiuLego sana feda olsun kız.Fazilet hanım ve kızları :)
Benim gibi hep telden girenler napsin. Bilgisayar hep esimde rehin. 1 kere bilgisayar dan girdim de anam dedim be rahatlik
Telden bildiren aus ... iyiyiz ... stop.
Dışardayız sabah beri stop.
7 den sonra evde ve tek olurum stop.
Buralarda olun he mistop .
Ya bu ara hep görüyorum diyet listelerinde falan nedir bu ananasin hikmeti kiBugün sabahtan basladim
Sabah 5 mil Leslie yaptım bacaklarım titreşim yine ceza olsun diye
Saat 14 de ananas ve ananasli yeşil çay aramak için 3 market gezdim toplam
2 saat büyük marketler ve yürüyerek
gittim hepsine. Şuan benim ağrıdı resmen.
@MiuLegobegum75 daha fazla yapamayacagim yarın yine yaparım
Ben guvenemedigim icin almiyorum ordan.A101 den et aldınız mı hiç ben etten anlamiyorum dün buzluk kabı alırken et çok ucuzdu tadı nasıl sağlıklı midir emin olamadım etten anlamadığım için de cesaret edemedim. Ben et yemedigim için eşime alsam mi ne dersiniz.
Cuma günü hiç giremedim ki listeye ekle yapacam diyecem arkadaşlardan biri 10.000.000 luk bir hata yaptı hayatım kabusa döndü duzeltecegim diye kalp atislarim 140 in altına inmedi musteri canımızı okuyacakti. Bi de arada geçmiş mesajları bulamıyorum bir anda son sayfaya geliyor. Aklım hep sizde kaldı . Bu cuma dan sonra ben de varım listede hedefim haftada en enkaz 2 kilo vermek hazır spor da yapmaya basladim hirslandim. Kola yi nasıl bıraktım sırada abur çuburu da birakacagim hep sağlık hep sağlık dün gece aklım başıma geldi hakliydiniz yemenin sonu yok1000 mi? Ciddi misin?
Yükselt bence de zebani gibi tependeyim çakıl
Zaten cuma günü beni üzdünbu hafta sevindireceksin kaçarı yok
Yarın bana tartını bildir
Bugün Bugünkü tartı kötü yine de bildirim mi1000 mi? Ciddi misin?
Yükselt bence de zebani gibi tependeyim çakıl
Zaten cuma günü beni üzdünbu hafta sevindireceksin kaçarı yok
Yarın bana tartını bildir
Ben o kürle güzel kilo vermiştim. Iyi aklıma getirdin.sevgili emziren anneler biz yapabiliyor muyuz acaba yoğurt pulbiber limonWhiteblacklife
Yapabilirsin tabi ki balım ama pul biber oranına dikkat et o kadar çok acı bebeği pişik yaparBen o kürle güzel kilo vermiştim. Iyi aklıma getirdin.sevgili emziren anneler biz yapabiliyor muyuz acaba yoğurt pulbiber limonWhiteblacklife
Hakettim valla vurun kirbaciHer sabah içebilirsin ki zararı yok hiç maydonoz soda limonun
O az gelir çakıla
Ha ha ha
Uykusuz geceler ozaman allah zihin acikligi ve kolaylik versin bir çırpıda bitsin @MiuLegoSen yaparsın sen basarirsin Sen sorumluluk sahibi bi insansin sana guvenim sonsuz ki eminim çok güzel geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?