Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kiz dur daha tartı 2 gün oldu. Beslenme iyi şükür.
2 gün az mı
Artık böyle hatice hanımmmm
Listelisiniz artık harica hanımmmmm
Spor yapıldı mı hatice hanımmmmmmm?
Anaaam kıyamam
Sinire bağlı çıktıııı
Ayyyyy nefsim kuzum Allah kolaylık versib
Kizzzzz nevommm ölümüne mortim devam mi benle mortilige (Yenilen pehlivan oldum sayende)
Valla sana Sallatacagim ulennn ahtim olsunn gözüm açık giderim yoksaa
Göreceksin beklee
@Nevreste
Ya hahahahahahhahahahaah
Ne zaman sallatıyon kuzum bekliyoz yaaaa
Bak 2015 de mide küçültme ameliyatı na girecek tüm tüm hazırlıklar im varken son anda geçtim gidiymi ameliyat oluyummu yoksa yagmi aldiriym söyle ne yapiyim nerelere gidiym
Ne yap? Yeme
Eki Görüntüle 2074627

Favorilerimden... ilk gordugumde hunharca gulmuştum
midesu

Miu oglen anasinin gozu bi kahvalti yaptim.

Kahvaltidan sonra evdekilere yaptigim muzlu pastadan minük bi dilim yemek suretiyle kirlendim.
O kadarda ic sesimle konustum dun aksam yaparken bu senin degil onlara yapiyosun diye

Aksama ne yerim bilmiyorum.
Brokoli koftesi hazirliyorum şu an.

Yogurtlu limonlu pulbilerli kürü yapicam inş.
1 ay yapiliyomuş hele bi başliyimde

Kirlendiğin kadarını spor yap bonusum
Kalan günü temiz geçir
Akşam hafif olsun sonra da ağzına su koy bi tek :)

Bu sabah almiş eşim denememiz icin deneyip gorecük
Merakla bekliyorum benden etli tava etli nohut ve karniyarik istedi bu hafta için yanlarına da pirinç yapacakmisim sınavım büyük sonra 1 ay yine benim gibi beslenecekmis karides bile yiyecek benim için.

Ben o kürle güzel kilo vermiştim. Iyi aklıma getirdin.sevgili emziren anneler biz yapabiliyor muyuz acaba yoğurt pulbiber limon Whiteblacklife

Peki @MiuLego hanımmmm. Yürüyüş yapıldı en tempolusundan. Oğlani uyutup bölgesel bişeyler yapıcam şimdi. Iflahimi kuruttun kız

Bugün sabahtan basladim

Sabah 5 mil Leslie yaptım bacaklarım titreşim yine ceza olsun diye

Saat 14 de ananas ve ananasli yeşil çay aramak için 3 market gezdim toplam
2 saat büyük marketler ve yürüyerek
gittim hepsine. Şuan benim ağrıdı resmen.

@MiuLego begum75 daha fazla yapamayacagim yarın yine yaparım

Ya bu ara hep görüyorum diyet listelerinde falan nedir bu ananasin hikmeti ki
Ananasli yeşil çay doğadan in dün bimde vardı
Ooh ne güzel gitmiştir yağlar

Ben guvenemedigim icin almiyorum ordan.

1000 mi? Ciddi misin?

Yükselt bence de zebani gibi tependeyim çakıl

Zaten cuma günü beni üzdünbu hafta sevindireceksin kaçarı yok

Yarın bana tartını bildir
Cuma günü hiç giremedim ki listeye ekle yapacam diyecem arkadaşlardan biri 10.000.000 luk bir hata yaptı hayatım kabusa döndü duzeltecegim diye kalp atislarim 140 in altına inmedi musteri canımızı okuyacakti. Bi de arada geçmiş mesajları bulamıyorum bir anda son sayfaya geliyor. Aklım hep sizde kaldı . Bu cuma dan sonra ben de varım listede hedefim haftada en enkaz 2 kilo vermek hazır spor da yapmaya basladim hirslandim. Kola yi nasıl bıraktım sırada abur çuburu da birakacagim hep sağlık hep sağlık dün gece aklım başıma geldi hakliydiniz yemenin sonu yok

Ben o kürle güzel kilo vermiştim. Iyi aklıma getirdin.sevgili emziren anneler biz yapabiliyor muyuz acaba yoğurt pulbiber limon Whiteblacklife

Haticecigim belki 1-2 seferden bisey olmaz ama boyle metebolizmaya iyi gelicek hizlandircak seyler emzirenlere onerilmiyor direk sute gectigi icin.

Sen tarcinli süt yapabilirsin daha iyi olur gece acikmani onler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…