Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay cakilmiydin sen
Yok yok cerezsin cerez
Seni portakalde vitamin seni

Menü şeedeyim
Sabah 10.00
3 dlm börek
Bol yeşillik limonlu isotlu
Ananas yeşil çay

Akşam
Yarım porsiyon Ali nazik
Lahana salatası
Üç dlm börek

Neden yedim o börekleri bilmiyorum. Şu an gerçekten çok pişmanım. Kızıyorum kendime. Hadi Sabah yedim akşama neden yiyorum ki. Eşim evde yok dünden beri. Yarın sabah gelecek Ankara'dan. O olmayınca uyuyamıyorum yalnız evde. Dünden beri iki saat olmamıştır uyku. Ara ara. Çok dağılmış hissediyorum kendimi. Yazarsam buraya yemem inşallah. Bilinçli bilinçli yedim.

Bu arada mutfağa arı girmiş dolaba doğru yürürken ayağımda bir acı hissettim. Bi yere baktım bal arısı. Sokmuş ayağımı. Buz koydum bide pamuğa elma sirkesi damlatıp masaj yapar gibi beklettim biraz üstünde. Şükür şişmedi ağrısı çok az.

Canım bende alıcam böyle çok rahat ve kullanışlı. Görsel olarak da çok iyi bence.
Güle güle kullan
Sağol canım teşekkür ederim
Et hiç almadım. Kasaptan alıyor eşim
Eşimle sözde yemeğe gidecektik demi altı oltalarini yine balığa gitti sabır diyorum sabır veee susuyorum artık
Ama olmaz ki ya, white nereye kadar sürecek bu. Bak bunun sonu yok bir başladı mı öyle gider. Tavrın ne oluyor böyle bir durumda?
Ya çıkıp kıyafet bile alamadın daha üzülüyorum senin adına

Geçmiş olsun canım

3 aralık menüsü sporu

Kahvaltı : Sucuklu yumurta, peynir, zeytin, 1 dç ekmeği

Ara: 1 trabzon hurması

Öğlen : 1 kase mercimek çorbası, tavuk ciğeri, kuru soğan

Ara: 3 gün kurusu, 10 fındık

Akşam : 1 kase yoğurt

Su: 2 litre
Spor : 40 dk leslie, 20 dk jillian, 30 dk eliptik

@MiuLego

Çok güzel menü çok beğendim eflal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…