Ay cakilmiydin senHaftaya ben seninle olurum cuma günü başlar sıkı spor ve diet yapariz kilolarimiz uygun ve akşamları canına okurum. Ben sıkı rakiplere aliskinim kaçamak tembellik olmaz çok sıkı bir çalışma olacak hayatından bezdirecegim uykunda bile spor yapacaksin bi de yemek fotoları gorecegim ne yiyorsun menüde ne var acımam yok hocalarim çok kuvvetliydi. @ecemavi @CandysugarWhiteblacklife @MiuLego @Ausencia
Hazır mısın cehenneme bolca ter atmaya
https://www.google.com.tr/search?cl...M#imgdii=nfr62cLVaSfN0M:&imgrc=yNpNxoQK7u3u-M:
Afiyet olsun.
çok açım, bademli tavuk salata mi bekliyorum. ..
Baliga denize mi gidiyor?Eşimle sözde yemeğe gidecektik demi altı oltalarini yine balığa gitti sabır diyorum sabır veee susuyorum artık
Denize gidiyor üstüne 400 500 tl verip tekne tutuyorBaliga denize mi gidiyor?
Biz o kadar yakindik hic gitmedik baliga
Yeşil çok guzelmisEki Görüntüle 2074562 Eki Görüntüle 2074563
Ben genelde bu model giyiyorum @nar_cicegim ve kızlar :))
Kusme bana bu cumadan sonra listede esip gurlicem hep birinci olacagizÇakıla da küsüm ben onu da unutmadım
Sağol canım teşekkür ederimCanım bende alıcam böyle çok rahat ve kullanışlı. Görsel olarak da çok iyi bence.
Güle güle kullan
Et hiç almadım. Kasaptan alıyor eşimA101 den et aldınız mı hiç ben etten anlamiyorum dün buzluk kabı alırken et çok ucuzdu tadı nasıl sağlıklı midir emin olamadım etten anlamadığım için de cesaret edemedim. Ben et yemedigim için eşime alsam mi ne dersiniz.
Ama olmaz ki ya, white nereye kadar sürecek bu. Bak bunun sonu yok bir başladı mı öyle gider. Tavrın ne oluyor böyle bir durumda?Eşimle sözde yemeğe gidecektik demi altı oltalarini yine balığa gitti sabır diyorum sabır veee susuyorum artık
Geçmiş olsun canımBu arada mutfağa arı girmiş dolaba doğru yürürken ayağımda bir acı hissettim. Bi yere baktım bal arısı. Sokmuş ayağımı. Buz koydum bide pamuğa elma sirkesi damlatıp masaj yapar gibi beklettim biraz üstünde. Şükür şişmedi ağrısı çok az.
Teşekkür ederim canım. Haklısın.
Haticecigim belki 1-2 seferden bisey olmaz ama boyle metebolizmaya iyi gelicek hizlandircak seyler emzirenlere onerilmiyor direk sute gectigi icin.
Sen tarcinli süt yapabilirsin daha iyi olur gece acikmani onler.
Çok güzel menü çok beğendim eflal.3 aralık menüsü sporu
Kahvaltı : Sucuklu yumurta, peynir, zeytin, 1 dç ekmeği
Ara: 1 trabzon hurması
Öğlen : 1 kase mercimek çorbası, tavuk ciğeri, kuru soğan
Ara: 3 gün kurusu, 10 fındık
Akşam : 1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Spor : 40 dk leslie, 20 dk jillian, 30 dk eliptik
@MiuLego
Ah canım yaa. Hiç yorum yapmadı m daha ne diyeceğimi bilemedigim için ama çok üzülüyorum senin bu durum una.Eşimle sözde yemeğe gidecektik demi altı oltalarini yine balığa gitti sabır diyorum sabır veee susuyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?