Çok güzelsin bitanemmmmmmm,maşallahbende resim ekleyem ama silebilirim inşlh oynama yapmadım kafa göz açık
alttan .ekildiği için bacaklarım çok kalın çıkmış yoksam o kadddar değilim yane
Canlarım merak ettiğinizi biliyorum,Allah hepinizden razı olsun.Atlatılacak kuşkusuz,dualarınızı eksik etmeyin canlarımhoşgeldin canım yaaa özleidm seni
nasılsın inşlh sıkıntını az da olsa atmışsındır üzerinden
sen girmeyince burası hep eksik
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
nev81, kirmizigul06+, aysen_34+, saferan+, ipekyol51+, anşaaa+,
Çok güzelsin bitanemmmmmmm,maşallah
Canlarım merak ettiğinizi biliyorum,Allah hepinizden razı olsun.Atlatılacak kuşkusuz,dualarınızı eksik etmeyin canlarım
Hoşbulduk ciğerim
hoşgeldin canıım...
Allah razı olsun Ayşen'im,tefricie başlayım diyorum nasip olursa.sağolasın hayatım
rabbim sıkıntını bir an önce alsın inşlh canım senin için aklıma geldikçe dua ediyorum
sende 41 fatiha oku sıkıntının gitmesi için her gün
mesaj sayım sırası...............
kırmızıgül
saferan
doga3
ganfed
nev81
aysen_34
roseberry
saphira
ansaaa
ipekyol
hulya eyup
hulyaeyup= 0
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3
saphira= 4
gülüüm cuma sayımı sendeeee ..hülyayı atladık yoğun olduğu içiin....
kızlar bugünden başlayarak herkes mesaj birinciliğinin listesini tarihiylle kopyalayıp saklasın ..kendine özel mesaj gönderme şeklinde klasörde saklayabilirsiniz..herkesin sorumluluğu kendinde 7 birinciliği olan 1 artı puan alır .....kotayı dolduran birincilik listeleriyle takımda duyursun puanını verelim..saklamayan puanları silinip takım dışı kalırsa elimizden birşey gelmez sonra ben den söylemesiii....
aaaa olur valla,hem de süper olurBen mısırdayım canım.Taşın komşu olalım
kızlar onay mesajlarınızı bekliyorum..................
kırmızıgül
saferan
doga3
ganfed
nev81
aysen_34 ...........onayladı.....
saphira .....onayladı
ansaaa
ipekyol
hulya eyup
kaçıranlar için mesajım burdaaaaaa.....linke tıklayııın......
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/91083-7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4187.html#post21246721
lojman canımm ekim sonu kasım başı malum genelgeyle yanar bizim kaloriferleryapcek bişi yok anacımm hükümet gibi gacılarız işte
6 lara ne kaldı şurda 2 ay sonra en fazla
sağol hayatım
yağmur var ama çok soğuk yok kuzum
hava soğuyunca yakmıycaklarmı sonuçta nasıl işmiş öle lojmandamısınız
canım eşim bana doğum günümde nokia c5 03 aldı kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim yane
eee bu şarkı bize ancak böyle uyarlanır
değerlendiricimmm şekerlerr...BEn nokıa c5 kullanıyorum çokta memnunum.Tavsiye de ederim
kızlar mesaj sayımıyla ilgili yazımı okuyanlar lütfen onaylasıın...
kızlar bugünden başlayarak herkes mesaj birinciliğinin listesini tarihiylle kopyalayıp saklasın ..kendine özel mesaj gönderme şeklinde klasörde saklayabilirsiniz..herkesin sorumluluğu kendinde 7 birinciliği olan 1 artı puan alır .....kotayı dolduran birincilik listeleriyle takımda duyursun puanını verelim..saklamayan puanları silinip takım dışı kalırsa elimizden birşey gelmez sonra ben den söylemesiii....
kızlar onay mesajlarınızı bekliyorum..................
onaylıyoruuuummm
kırmızıgül..........onayladı
saferan ..........onayladı
doga3
ganfed
nev81 ..............onayladı
aysen_34 ...........onayladı.....
saphira .......onayladı
ansaaa ........onayladı
ipekyol........onayladı
hulya eyup
kaçıranlar için mesajım burdaaaaaa.....linke tıklayııın......
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/91083-7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4187.html#post21246721
benim aciil mutfağa girip yemek olayına dalmam lazııım...
yemeğimi ocağa koydum.bir de Duru Okyanus uyandı.Eşimde geliyormuş yoldaymış
ellerine sağlık gülüüm...fikrine katılıyorruuuum...gelmezse yeni üye alırız....ayşeen hadi iyisin ilk birincilik sendeen.....listeni kopyalamayı unutmaa............Mesaj sayimi 7-10-11 cuma
kırmızıgül 11
saferan 13
doga3 5
ganfed 8
nev81 6
aysen_34 17
saphira 8
ansaaa 10
ipekyol 8
Kizlar Ranaable bu ay gelecekti, ama hala goremedim hic onu,,hic haberi olan varmi? buarada Minnos prensesimde bu ay gelmezse yerine baska birini alicam..bosuna daha fazla beklememizin anlami yok !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?