Selam kizlar,herkes iyidir insallah,bugun bebisimin kesesini gordum,tahlil istedi dokktor yarin sonuclari alicam ordan eve gidicem telden giriyorum evde bol bol girerim...
kocaman maşallah size canımSelam kizlar,herkes iyidir insallah,bugun bebisimin kesesini gordum,tahlil istedi dokktor yarin sonuclari alicam ordan eve gidicem telden giriyorum evde bol bol girerim...
menüüüüüm.....
protein+sbze
sabah
peynir
domates
süt
öğle
spor artı yağmur
ikindi
yoğurt yulaf
akşam
k.bahar biber közleme yoğuurt
kocaman maşallah size canım
afiyet şeker olsun habire kilo veren insan seni
Canlarım iyi geceler.
kocaman maşallah size canım
afiyet şeker olsun habire kilo veren insan seni
ay alemsin o nasıl tanımlama öyle....çook şeker bi şey olmuuş......şımardık iyice demi kilo vermekteen....
iyi geceler canıım.....dualarım seninlee......
Ayy siz ha bire kilo verin.Benim ha bire yiyesim var :18:
evet yavrimu
ay alemsin o nasıl tanımlama öyle....çook şeker bi şey olmuuş......şımardık iyice demi kilo vermekteen....
iyi geceler canıım.....dualarım seninlee......
Ayy siz ha bire kilo verin.Benim ha bire yiyesim var :18:
selamlar kızlar ruhum karanlığını açmak için bugünü kendime ayırdım
işlerimi hallettim orda markete gittim akşam için bişeyler yaptım eve geldim koşu bandında 40 dk yürüdüm kendimi duşa attım
şimdide makyaj yaptım kendime o biçim ojelerimide sürdüm bir sürüde resim çektirdim abime
yağmurları bu tarafa göndermeyin tutuuuunnnn kalaoriferler yanmadı daha donuyoruz simdiden bi de yağmur yağarsa noluruz bilmemm...
ben de üşümeye başladım gidip uzaniim biraaz.......iyi geceleer......
Selam kizlar,herkes iyidir insallah,bugun bebisimin kesesini gordum,tahlil istedi dokktor yarin sonuclari alicam ordan eve gidicem telden giriyorum evde bol bol girerim...
bende seni özledim balim .iyiyim sukur sadece diyetle aram bozuk bu aralar.sen nasilsin .neler yaptin .atlatabildinmi sikintiölarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?