Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menüüüüüm.....

protein+sbze

sabah

peynir

domates
süt

öğle

spor artı yağmur

ikindi

yoğurt yulaf

akşam

k.bahar biber közleme yoğuurt

Selam kizlar,herkes iyidir insallah,bugun bebisimin kesesini gordum,tahlil istedi dokktor yarin sonuclari alicam ordan eve gidicem telden giriyorum evde bol bol girerim...
kocaman maşallah size canım
menüüüüüm.....

protein+sbze

sabah

peynir

domates
süt

öğle

spor artı yağmur

ikindi

yoğurt yulaf

akşam

k.bahar biber közleme yoğuurt

afiyet şeker olsun habire kilo veren insan seni

bugünkü menüm:

kahvaltı:

2 ad. muz
1 avuç kuru yemiş
1 fincan kiraz saplı form çay

öğlen:

250 gr. mantar + 120 gr. kaşarla kaşarlı mantar
yarım kase /150 gr. yoğurt

akşam:
1 tatlı kaşığı keten tohumu1 kase yoğurt

su:2 Lt yi geçti
spor:30 dk leslie,5 mekik

ippek naber canım..mısır da durumlar nasııl.... sizin oralarda karıştımı...

ay alemsin o nasıl tanımlama öyle....çook şeker bi şey olmuuş......şımardık iyice demi kilo vermekteen....

iyi geceler canıım.....dualarım seninlee......
evet yavrimu
Ayy siz ha bire kilo verin.Benim ha bire yiyesim var :18:

hayatım ben hep tokum,gördün mü bugünkü yediklerimi.Şu anda neredeyse çatlayacağım.su içmek istiyorum ama midem şişer de ağrır mı diye korkuyorum.Benim diyeti denesene bir süre,bünyene de değişiklik olur

ben de üşümeye başladım gidip uzaniim biraaz.......iyi geceleer......

resim süper canım dahada bişey demiyorum

yağmurları bu tarafa göndermeyin tutuuuunnnn kalaoriferler yanmadı daha donuyoruz simdiden bi de yağmur yağarsa noluruz bilmemm...

yazlık ayakkabı giyecektim son anda vaz geçtim bütün günde sıcakdan yandım iyiki çok kalın giyinmemişim dedim şifon gömlek di üstümdeki o derece

Selam kizlar,herkes iyidir insallah,bugun bebisimin kesesini gordum,tahlil istedi dokktor yarin sonuclari alicam ordan eve gidicem telden giriyorum evde bol bol girerim...

sağlık sıhhatle kucağına alırsın inşallah sağlıklı olduğunu bilmek süper bi duygu amniyosentez için fakülteye gitmişdim benden önceki kadının bebeğinin kalp sesleri duyulmuyormuş üzüldüm korkdum sıvıyı aldılar dr kalp sesini duymak istermisin dışarı vereyim dedi tamam dedim duydum ağlamamak için kendimi zor tuttum

bende seni özledim balim .iyiyim sukur sadece diyetle aram bozuk bu aralar.sen nasilsin .neler yaptin .atlatabildinmi sikintiölarini

şükür canım bende iimmm..
hersey bildiğin gibi safak vakti bana bir süre daha uzak görünüyor mevlam bu günümü aratmasın vardır bi hayır..
bari bu arad zayıflım die uğrasıyom işte bende ama yok zayıflayamıyorum sen gibi..

kızz canım lokumlu kurabiye cektiii hemde nasıl offf kahvede olucaktı ki 1 tabak dolusu yiyebilirim şuanda...

kırmızıgül..........onayladı

saferan ..........onayladı

doga3 ............onayladı

ganfed

nev81 ..............onayladı

aysen_34 ...........onayladı.....

saphira .......onayladı

ansaaa .......onayladııııı

ipekyol........onayladı

hulya eyup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…