evet canim sukur cogu gitti azi kaldi evin..ama bizde yorulduk...
insallah butun mobilyalar felan gelsin hersey tamam olsun, ozaman resim eklerim topige
dugundede foto cekmedim canim, zaten oyle sik hazirlanmamistimda, sevmedigim birinin dugunuydu..
kendilerini baska insanlardan yuksekte goren, benim tabirimle arkadan gormus insanlar..ama annemin zoruylan gittim.. yoksa tobe ayak basmazdim
kırmızım hoşgeldin bacım
ohh ohh işler hafiflemiş baya bu hafta sonu herşey biter artık bizde evin resimlerine bakarız :98:
düğünde nasıl oldun merak ettim yawww resim yokmu koyda bakalım
kız olsun sen kendini çekseydin evde felan
bende hiç haz etmem öle tiplerden sonradan görmelerden
sen nerdeydin tatlım?ben de oraya taşınayımAyy kızlar şaşıracaksınız belki ama bende yağmurlu havalara bayılırım.Kendimi çok rahat hissederim.Aksine de burda yılda en fazla 5-6 defa yağmur yağar.Sürekli güneş...
etraftakilerin inceldiğimizin görüp söylemeleri harika oluyor gerçekten..eşine ben de kızdımKızlar itiraf etmem gerekir ki hafta sonu kaçırdım biraz.1500 kal kadar çıktım.Ama bugünden itibaren eski programa devam.Bu arada beni 3 ay aradan sonra gören herkes çok zayıfladığımı çok hoş olduğumu söylüyor.Hatta arapça hocam genç kız gibi olmuşsun dedi.Çok hoşuma gitti.Eşimde bunları duydukça bana hak veriyormusun bak zayıflamak ne kadar önemliymiş diyor.E bende eski halimden memnun değildim ki zaten dedim.Kızdım da biraz ona.
kolay gelsin canımkızlar canlarım meleklerim maaş haftasında olunca acayip yoğun geçiyor muhasebehepinizi çok öpüyorum işlerim hafiflediği anda yanınızdayım :)
ohh işler bitmiş neredeyse canım.Ne güzel,Allah içinize sindirsinselamun aleykum kizlar...
daha yeni gelebildim..sabah kalktim kardesimi okula goturdum..
ordan annemin hastanede randevusu vardi oraya gectik..
ordanda Ikea'ya gittik..bugun yeni dikilen perdeler gelecek icin guneslik yerine
su yuvarlar perdeler varya iple acinip kapanan ondan aldik..sonrada kostur kostur
ise geldim..patron gelmisti onla konusmam vardi o gitti, kadin gitti bende girme firsati buldum
sukur boya isi bitti kizlar..temizlik kaldi artikmobilyalarda gelince isimiz bitecek...
haftasonu cok yogundum..cumartesi kalktik erzak aldik, ordan bana hem kina hem dugun icin abiye aldik..dunyanin parasi gitti icim yandi valla..1 gunluk icin..amcamin kizinin dugunu bana 600 euroya mal oldu..neyse eve geldik hazirlandik dugun vardi...omrumde gordugum en sacma dugundu...deli gibi icecek servisi yapiyorlardi..6da dugun basladi bir avuc kuru yemis vardi masada, sonra 4 cesit soslu salatalardan koydular masaya..1.5 saat onla oyalandi millet..ondan sonra 1 saat bos bos bekledik muzik durdu..yemek geldi..muzik basladi..tuhaf bir duyundu anlayacaginiz..cok sikildim..pazar gunude ustalar salonun simini vurmaya geldi..onlar gitti evi temizledik..sonra amcamin kizi erkek tarafina bohca goturdu, ki benim bildigim dugunden sonra kiz/erkek tarafina el opmeye gittiginde bohca goturu okadar..11 bohca goturduk.. 30 kadindan fazlaydik herhalde, tek tek birde bohcalar acildikameraya felan cektiler...sonra saat geldi eve gectik...basinizi sisirdim kizlar kusura bakmayin
ohh iyi yapmışsın canımselamlar kızlar ruhum karanlığını açmak için bugünü kendime ayırdım
işlerimi hallettim orda markete gittim akşam için bişeyler yaptım eve geldim koşu bandında 40 dk yürüdüm kendimi duşa attım
şimdide makyaj yaptım kendime o biçim ojelerimide sürdüm bir sürüde resim çektirdim abime
kırmızım hoşgeldin bacım
ohh ohh işler hafiflemiş baya bu hafta sonu herşey biter artık bizde evin resimlerine bakarız :98:
düğünde nasıl oldun merak ettim yawww resim yokmu koyda bakalım
selam kızlaaaar...ben işlerimi yapınca spora gittim ..felaket yağmura yakalandım donuma kadar ıslandım eve yeni gelebildim....
sen nerdeydin tatlım?ben de oraya taşınayım
etraftakilerin inceldiğimizin görüp söylemeleri harika oluyor gerçekten..eşine ben de kızdım
kolay gelsin canım
ohh işler bitmiş neredeyse canım.Ne güzel,Allah içinize sindirsin
ohh iyi yapmışsın canım
kız hakkat hee,düğündeki halini bizde görelim yavrumayşen çok cin gördüm seni hayatım
bi günden bişey olmaz canım
çevreden iltifat aldıkça insan acayip motive oluyor değilmi
benim teyzemde geçen gün ayşen artık benden daha zayıf gözüküyosun dedi yaaaa dedim kendisi 55 kilo
ama hala onun eteklerine giremiyorum kalıplıyım ve kalça kemiklerim geniş hala 42 beden giyiyorum
eşinde motive edeceği yerde köstekmi oluyo
boşver sen kulaklarını tıka geçen bende eşime dedimki sence kaç kilo daha veriyim bana ne dese beğenirsin bi 10 daha ver
dedim sen bana eski halimdeyken bile zayıfla demiyodun böyle iyi diyodun şimdi ne oldu
eee madem veriyosun yapmışken tam yap dedi
hadi ordan tombili dedim kendi 100 kiloluk vücuduna bak sen
selam kızlaaaar...ben işlerimi yapınca spora gittim ..felaket yağmura yakalandım donuma kadar ıslandım eve yeni gelebildim....
Canım yaa.Ben 42 beden eteğimi düğün alışverişinde almıştım.O zaman 62 kiloydum.Şimdide 76 kiloyken giyebiliyorum.Eşim bu konuda bana hep destek tam destek.62 kilo olmadan mümkün değil diyeti bırakamam yani.Arada bazen farkında olmadan üzüyor beni.Bende kilo konusunda çok alınganım
bende resim ekleyem ama silebilirim inşlh oynama yapmadım kafa göz açık
alttan .ekildiği için bacaklarım çok kalın çıkmış yoksam o kadddar değilim yane
vaov çok güzelsin hayatım üstelik hiç de kilo fazlan var gibi durmuyor.kaç bedensin bilmiyorum ama 38 gibi görünüyorsun bu fotoda
canım bu arada mesaj,foto vs.. silmel yasak.üyeliğin silinebilir,o derece yasak yani
evet canim Allaha sukur bitti..mobilyalarda gelsin ozaman daha rahat iyimi oldu kotumu oldu gorecegiz :18::18:ohh işler bitmiş neredeyse canım.Ne güzel,Allah içinize sindirsin
kız hakkat hee,düğündeki halini bizde görelim yavrumayşen çok cin gördüm seni hayatım
sen nerdeydin tatlım?ben de oraya taşınayım
etraftakilerin inceldiğimizin görüp söylemeleri harika oluyor gerçekten..eşine ben de kızdım
sende istbldamısın safişim
çok yağdı sabahtan beri durmadı bende markete çıktım geldim sucuk oldum hemen sıcak bi duş alsaydın
çok yağdı sabahtan beri durmadı bende markete çıktım geldim sucuk oldum hemen sıcak bi duş alsaydın
çok güzel çımışsın fıstık gibisin heee...
eveet...başakşehiir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?