Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Users Browsing this Thread
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

ipekyol51, kirmizigul06+, saferan, aysen_34, SAPHIRA,
Maşallah takımın yarısı burda

kız olsun sen kendini çekseydin evde felan
bende hiç haz etmem öle tiplerden sonradan görmelerden

kırmızım hoşgeldin bacım

ohh ohh işler hafiflemiş baya bu hafta sonu herşey biter artık bizde evin resimlerine bakarız :98:

düğünde nasıl oldun merak ettim yawww resim yokmu koyda bakalım

hosbulduk canim, sen nasil oldun..

evet canim sukur cogu gitti azi kaldi evin..ama bizde yorulduk...
insallah butun mobilyalar felan gelsin hersey tamam olsun, ozaman resim eklerim topige
dugundede foto cekmedim canim, zaten oyle sik hazirlanmamistimda, sevmedigim birinin dugunuydu..
kendilerini baska insanlardan yuksekte goren, benim tabirimle arkadan gormus insanlar..ama annemin zoruylan gittim.. yoksa tobe ayak basmazdim

selam kızlaaaar...ben işlerimi yapınca spora gittim ..felaket yağmura yakalandım donuma kadar ıslandım eve yeni gelebildim....

bende resim ekleyem ama silebilirim inşlh oynama yapmadım kafa göz açık
alttan .ekildiği için bacaklarım çok kalın çıkmış yoksam o kadddar değilim yane

Eklentiler

• $10102011085.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 36
Ayy kızlar şaşıracaksınız belki ama bende yağmurlu havalara bayılırım.Kendimi çok rahat hissederim.Aksine de burda yılda en fazla 5-6 defa yağmur yağar.Sürekli güneş...
sen nerdeydin tatlım?ben de oraya taşınayım
etraftakilerin inceldiğimizin görüp söylemeleri harika oluyor gerçekten..eşine ben de kızdım
kızlar canlarım meleklerim maaş haftasında olunca acayip yoğun geçiyor muhasebe hepinizi çok öpüyorum işlerim hafiflediği anda yanınızdayım :)
kolay gelsin canım
ohh işler bitmiş neredeyse canım.Ne güzel,Allah içinize sindirsin
ohh iyi yapmışsın canım
kırmızım hoşgeldin bacım

ohh ohh işler hafiflemiş baya bu hafta sonu herşey biter artık bizde evin resimlerine bakarız :98:

düğünde nasıl oldun merak ettim yawww resim yokmu koyda bakalım

kız hakkat hee,düğündeki halini bizde görelim yavrum ayşen çok cin gördüm seni hayatım

selam kızlaaaar...ben işlerimi yapınca spora gittim ..felaket yağmura yakalandım donuma kadar ıslandım eve yeni gelebildim....

hosgeldin safisimm, ohh sen ne guzel sporunuda yapmissin masallahh..
benimde neredeyse iki haftadir kaldi..hayirlisiyla bu haftayida atladim, geri siki baslicam diyetime..
Ama masallah guzel gidiyorsun safisim..12 sayilarda geride kalacak hayirlisiyla safisim face, bakabilirmisin iki dk..

aaa kızzzz neden cin gördün bakem beni
bak tipim hiç cine benziyomu

Canım yaa.Ben 42 beden eteğimi düğün alışverişinde almıştım.O zaman 62 kiloydum.Şimdide 76 kiloyken giyebiliyorum.Eşim bu konuda bana hep destek tam destek.62 kilo olmadan mümkün değil diyeti bırakamam yani.Arada bazen farkında olmadan üzüyor beni.Bende kilo konusunda çok alınganım

bende 71 kiloylen 42 giyoyodum şimdi hala 42 giyorum yok anam kemiklerim geniş altta yapacak bişi yok

yok canı bırakma zaten hem sağlık için zayıf olmak çok güzel

alıngan olma artık bak zaten zayıfladın zayıflıyosun

vaov çok güzelsin hayatım üstelik hiç de kilo fazlan var gibi durmuyor.kaç bedensin bilmiyorum ama 38 gibi görünüyorsun bu fotoda
canım bu arada mesaj,foto vs.. silmel yasak.üyeliğin silinebilir,o derece yasak yani

ayyy sağol hayatım mest oldum yaneee şimcik ne ısmarlasam sana acep 38 heeee
alt 42 üst 40 canım

amaninnn gitti benim resim desene eşim duymasım alnımın ortasında furur beni

ohh işler bitmiş neredeyse canım.Ne güzel,Allah içinize sindirsin

kız hakkat hee,düğündeki halini bizde görelim yavrum ayşen çok cin gördüm seni hayatım
evet canim Allaha sukur bitti..mobilyalarda gelsin ozaman daha rahat iyimi oldu kotumu oldu gorecegiz :18::18:

amcamin kizinin dugununde cekinir eklerim foto insallah

çok güzel çımışsın fıstık gibisin heee...

sende istbldamısın safişim
çok yağdı sabahtan beri durmadı bende markete çıktım geldim sucuk oldum hemen sıcak bi duş alsaydın

eveet...başakşehiir....

çok yağdı sabahtan beri durmadı bende markete çıktım geldim sucuk oldum hemen sıcak bi duş alsaydın

eveet...başakşehiir....

eveet...başakşehiir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…