- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Aynen öyle ben de valla
Ocakta listeye giricem balım
Şubat 10 gibi o halden daha iyisi olurum
Azcık belki sverrim
Azcık ama
Spor yap kalk
Öyleymiş kız
Allahım bende bişey eksik ama ne
Kafa gidik ödevden hep
Kahvaltim buydu balimKahvaltı nie yok? Akşam yemeğini beğendim afiyet olsun. Ama kahvaltı yapmazsan yağdan değil kastan kaybedersinKahvaltını ihmal etme lütfen
@Candysugar 19 ekimde almışım bunuAlt bacak 34
Üst bacak 48
Basen 93
Bel 67
Göğüs 84
Omuz 97.5
Kol 24
Aha da böyle
Bernanin sorusu spora Gore iyi besleniyor muyum proyu artiriyorum da çok mu acepSus kız bernaaaaa
2.5 kase miiiiMenum gelsin
Sabah 11.30
Tost
8 zeytin
Oglen aksam 15-16 arasi
Gide gele kisir yedim toplam bi kucuk kase olmustur bol yesillikliydi.
Bi de serce parmagimin yarisi kadar pastanin tadina baktim.ilk cocugum ilk dogum günüydü pastasini yemedim demek gelmedi icimden.
Ara 19.00
1 kucuk mandalina
Su 2.5 simdilik
@MiuLego
Sabah tartildigimda 86.1 dim ama wc cikamadim ilk defa benim tıkır tıkır çalışır Oysaki. Siyameki olan karşı çayı var arkadaş vermisti ondan da korktum sonra hep zorlanıyorum insan benimki tıkır tıkır çalışır acaba bir gün önce çok boşaldı ondan mi dedim şu kalbim da olmuş anladigim kadarıyla. Bugün şu içmeye doyamadim. Laktozsuz yoğurt da buldum umarım ise yarar yoksa bu sancı beni bitirecek süt ürünleri dışında başka nede kalsiyum alabilirim bilmiyorumAynen çakılım isteyince yaparsın o yemekleri ağzının önğne getirseler elinle itersin gerçekten bak :)
Kulağıma fısılda
Sağol kuzummmm bugün yarın uyku yok bana
Menum gelsin
Sabah 11.30
Tost
8 zeytin
Oglen aksam 15-16 arasi
Gide gele kisir yedim toplam bi kucuk kase olmustur bol yesillikliydi.
Bi de serce parmagimin yarisi kadar pastanin tadina baktim.ilk cocugum ilk dogum günüydü pastasini yemedim demek gelmedi icimden.
Ara 19.00
1 kucuk mandalina
Su 2.5 simdilik
@MiuLego
Değil değil gayet hoştiiiiirBernanin sorusu spora Gore iyi besleniyor muyum proyu artiriyorum da çok mu acep
Bacaklarim senden ince totom senden ince göğüs senden Allah belin var ya neyse
Temiz gelirsem degil fatmamMortim yarın çok ikramliklari olduğu bu günün var eski velilerim gorusecem
Ordan temiz gelirsem kork benden
Tabi alt tarafı mıhlama benim.esim lazda az cissiz oHeee mantıklııııı ... her cızsız menüyü berna hayali ile okuyooo ..
Gerçi öyle ise beni de berna sanmalıydı ... benimde cızsız bi yudumdu menüm
Çakılım wc yi çıkar yine de artı var hemen onu temizliyoruz salı sabaha eksi ile uyanıp cumaya güzel eksi getiriyoruzSabah tartildigimda 86.1 dim ama wc cikamadim ilk defa benim tıkır tıkır çalışır Oysaki. Siyameki olan karşı çayı var arkadaş vermisti ondan da korktum sonra hep zorlanıyorum insan benimki tıkır tıkır çalışır acaba bir gün önce çok boşaldı ondan mi dedim şu kalbim da olmuş anladigim kadarıyla. Bugün şu içmeye doyamadim. Laktozsuz yoğurt da buldum umarım ise yarar yoksa bu sancı beni bitirecek süt ürünleri dışında başka nede kalsiyum alabilirim bilmiyorum
Kız şimdi hepsi incedir senin:)Bacaklarim senden ince totom senden ince göğüs senden Allah belin var ya neyse
2.5 kase miiii
2.5 muuuuu
Nasıl yani
Ausum bu ne biçim menüsenden hiç beklemezdim vaytım aşk olsun
Sabah tartildigimda 86.1 dim ama wc cikamadim ilk defa benim tıkır tıkır çalışır Oysaki. Siyameki olan karşı çayı var arkadaş vermisti ondan da korktum sonra hep zorlanıyorum insan benimki tıkır tıkır çalışır acaba bir gün önce çok boşaldı ondan mi dedim şu kalbim da olmuş anladigim kadarıyla. Bugün şu içmeye doyamadim. Laktozsuz yoğurt da buldum umarım ise yarar yoksa bu sancı beni bitirecek süt ürünleri dışında başka nede kalsiyum alabilirim bilmiyorum
Acaba gomdugun muz kabız yapmıştır diye düşünmedin mi hiccccSabah tartildigimda 86.1 dim ama wc cikamadim ilk defa benim tıkır tıkır çalışır Oysaki. Siyameki olan karşı çayı var arkadaş vermisti ondan da korktum sonra hep zorlanıyorum insan benimki tıkır tıkır çalışır acaba bir gün önce çok boşaldı ondan mi dedim şu kalbim da olmuş anladigim kadarıyla. Bugün şu içmeye doyamadim. Laktozsuz yoğurt da buldum umarım ise yarar yoksa bu sancı beni bitirecek süt ürünleri dışında başka nede kalsiyum alabilirim bilmiyorum
2.5 kase diyor
White dan beklememeni anlarım daaa
Bi küçük kase laaaa ....
Kıız miuuu sen Bernadan başka herkese niye berna diyosun son iki sayfadır
Ne içtin looo
Aynen menü gelmedikce korkudan herkese berna drmisBi sana bi bana Berna demedi bernayi çok seviyor aus anlaşılan yada doğum gününde ne gömdü diye kafa onda galiba
Kiz ne 2.5 u BIR KUCUK KASE2.5 kase miiii
2.5 muuuuu
Nasıl yani
Ausum bu ne biçim menüsenden hiç beklemezdim vaytım aşk olsun
Cok sağol canım
Şüüüüküüür berna geldiiiiiii
Canım tekrar nice mutlu yaşları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?