Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Düşünsenize rokalar feslegenler maydanozlar sonra diğer tarafta rengarenk Kasımpati i satın içi açılır heryer yeşil kurul koltuguna alcayini yaz 7. Takıma 50kiloya indigini hayali bile güzel
50 kilomu benim icin imkansiz .. ama 58 bile cok guzel yahuuu accik hayal edem ))

Evet sadece yürüyüş var.

Turk kahvesini ic sonra telvesini ye yerkende yudum yudum ilik su ic 5 dakika sonra wcdesin

Ah ah kahveyi çok severim onuda denicem inanki telvesini yer bitiririm. Suda içerim hiç merak etme faydası olursa sana bol bol dua edicemmmmmmmm

Kahvaltı nie yok? Akşam yemeğini beğendim afiyet olsun. Ama kahvaltı yapmazsan yağdan değil kastan kaybedersin Kahvaltını ihmal etme lütfen

Valla korkarak yiyorum hala yoksa gomerim bi tencere pilavı tık demem öyle severim kendisini
Aynen öyle ben de valla
Bulursan bana yaz armsın merak ettim .lütfen o eski haline dön. Süper ötesi o halin
Ocakta listeye giricem balım
Şubat 10 gibi o halden daha iyisi olurum
Sen daha sevme beni hep başkalarını sev
Yarın misafirlik ten temiz geleyim genede sevme taam taam
Azcık belki sverrim
Azcık ama
Suan tartida 54.8 im
Spor yap kalk
Çakıl in menusu değil mi o miuuuu
Öyleymiş kız
Kıız miuuu sen Bernadan başka herkese niye berna diyosun son iki sayfadır
Ne içtin looo
Allahım bende bişey eksik ama ne
Kafa gidik ödevden hep

Ah ah kahveyi çok severim onuda denicem inanki telvesini yer bitiririm. Suda içerim hiç merak etme faydası olursa sana bol bol dua edicemmmmmmmm
Benim yuksek ihtisas yapacam bu kabiz olmamak icin bana iyi gelenler sunlar dene canim
-Dere otu ac karnina ye ardindan sicaga yakim bi bardak su
-ac karnina 1 bardak yesil cay
-haslanmis 3 yaprak lahana
-semizotu
-kayisi
-kuru dut 10 tane ye sicak su ic cok etkili.
Ben bunları dönüşümlü yaparim yesil cay haric bende kansizlik yapti...

Bi sana bi bana Berna demedi bernayi çok seviyor aus anlaşılan yada doğum gününde ne gömdü diye kafa onda galiba

Heee mantıklııııı ... her cızsız menüyü berna hayali ile okuyooo ..

Gerçi öyle ise beni de berna sanmalıydı ... benimde cızsız bi yudumdu menüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…