Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

59 la girerim auslisteye gircem diye yiyom

50 ile de mezun olurum
60 görürsem psikolojim bozulur 59 iyidir

O ne beee rüzgar gibi geçecen listeden ... bende tatile çıkmadan 4 haftada mezun olacam diyip olmuştum

Senin hedeflerrr bendennn

Cıs mı var?
Kız kahvaltı neden yapmadın berna
Sopalarım heee
Akşam menüsü süper
Zaten 2 öğün yapıyorsun kahvaltı öyle geçiştirilmeyecek
Tamam. Spora giderken dikkatli git emi.
@MiuLego kizz malipina saglam girmis menuye ortim benim yaaaa canini yerim onun
Ama cumayi alamazzzz
Tartida eksi 2.5 gostericem ben ona
Oooo pınarın bayadır menüleri sağlam böyle. Bu hafta o yüzden harika eksi geldikapışmanız güzel olucuk
@MiuLego Ya ficut ölçülerin ne acaba
Hatirliyormusun bir ara yazmistin
Bakayım bi eski ölçüler ama o. O hani zayıf kaslı foto zamanlarımdan. Bulursam yazayım

Evde o vardi eşim istemisti dün yap diye kuzum bende yapmistim bugünde acikinca atistirmis bulundum ama bidaha agzima surmem kolay kolay.acaba neden aciktiriyo ki
Canım.benim la ben korumadayim 1 kaşık yiyorum en fazla servis kaşığı falan değil ha yemek kaşığı bugün bu diyorsun tartı artiya anında yansimaz ki

tamam mium bundan sonra sagima solums dikkatli bakip gecicem caddeden

Menü geliyorrrr

Sabah 12.00

50 gr süzme peynir
50 gr yufka ekmek
1 domates
2 kaşık patlican koz
Bolca maydanoz

Saat 19.00

Fırında da kozledigim patlicanla karniyarik iki tane yuvarlak kestiğim
50 gr ekmek

Bolca şu içim kurudu bugun resmen 3 litreyi buldum
2 sise soda

Hep merak etmisimdir tadı nasil görünüşü biraz karışık
Cok guzel. Yani et olmazsa icinde biseye benzemez dogrusu, et suyu oldugu icin sebzelerle sicak sicak cok guzel oluyor. Yanina da yogurtla yenir. Mayonezle bile yiyenler var. Azerbaycanda cok yapilan bir yemek

Canım.benim la ben korumadayim 1 kaşık yiyorum en fazla servis kaşığı falan değil ha yemek kaşığı bugün bu diyorsun tartı artiya anında yansimaz ki
Eyvah oyle mi bunu bilmiyordum bak yarin 1 saat yürüyüş yapayim o zaman

Ekmek beyaz ekmek mi? 50 gr kaç lokma ediyor ki hiç ölçü kafası yok bende

Süper atlatmışsın günü berna kuzum alkışlaaaar

Kaptanim küsmüş olmasa
begum75 canım Ece spor yapıyor demese

ecemavi gibi bı rakibim olmasaydı
Bu saatte lesli yapmazdım
Fatma leslie mi yapmış
Sen kimsin
Gerçek fatma nerde
Beni mi kandırıyonuz
Heveslendirip cuma beni mi üzceksiniz

Erkekler hep oyle canim biseyden insanı guzel soğutuyorlar... ama terasli mi bahceli mi ev dersen kesinlikle bahceli ev mis gibi benimde hayalim
Düşünsenize rokalar feslegenler maydanozlar sonra diğer tarafta rengarenk Kasımpati i satın içi açılır heryer yeşil kurul koltuguna alcayini yaz 7. Takıma 50kiloya indigini hayali bile güzel

Bulursan bana yaz armsın merak ettim .lütfen o eski haline dön. Süper ötesi o halin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…