59 la girerim auslisteye gircem diye yiyom
50 ile de mezun olurum
60 görürsem psikolojim bozulur 59 iyidir
Cıs mı var?Ay bi gelemedim yaaa.Bi sürü bitmeyen is.Oglan da tam uyudu diyorum uyanip duruyo onu uyuturken ben uyuyacaktim.Güzel bi gün oldu itiraf etmeliyim ki boreklerde gözüm kaldi
Sadece akrabalari cagirabildim evim kucukti onlarin hepsi gelemedigi halde epeyce kalabaliktik.
Fotograflara bakinca bile zayifladigim cok belli ustelik açık renk tunik gitmistimmenum de birazdan geliyor
Kız kahvaltı neden yapmadın bernaBende bir menu yazamda ortilerim goruversin
Sabah
Sebze suyu(ispanak kereviz maydanoz limon domates salatalik) itiraf edeyim igrenc bir tatti ama saglam odem atar kopya cekin ortilerim
Yaninda 15 badem 1 kayisi
Aksam
İzgara balik roka salatasi
2litre su
1 litre naneli limonlu salatalii su
Sporum
Duvar sil hali sil koltuk sil
Kollarim kalkmiyoooo
Tamam. Spora giderken dikkatli git emi.Yani 1 tabak dedigim toplasan 7 8 yemek kasigi falantamam yakicam ben onu valla bak,yarin spor salonuna gidicem baktım sıkıntı yoksa ayagimda sabah yakarım ben onun hepsini yuruyuste gercekten bak.o kadar yedim tartiya ciktim az once 55.2 yim hala.sabaha yine 55 olurum :))))
Oooo pınarın bayadır menüleri sağlam böyle. Bu hafta o yüzden harika eksi geldi@MiuLego kizz malipina saglam girmis menuye ortim benim yaaaa canini yerim onun
Ama cumayi alamazzzz
Tartida eksi 2.5 gostericem ben ona
Bakayım bi eski ölçüler ama o. O hani zayıf kaslı foto zamanlarımdan. Bulursam yazayım
Canım.benim la ben korumadayim 1 kaşık yiyorum en fazla servis kaşığı falan değil ha yemek kaşığı bugün bu diyorsun tartı artiya anında yansimaz kiEvde o vardi eşim istemisti dün yap diye kuzum bende yapmistim bugünde acikinca atistirmis bulundumama bidaha agzima surmem kolay kolay.acaba neden aciktiriyo ki
Turk kahvesini ic sonra telvesini ye yerkende yudum yudum ilik su ic 5 dakika sonra wcdesinYa kahve kabız yaptı bende kabızlık çok berbat ya tartıda bile sıkıntı yapıyor olmazsa 1 hafta deneyeyim ne olacak. :))
Offff son hafta accuk yerim 62 falan olurum belki
O ne beee rüzgar gibi geçecen listeden ... bende tatile çıkmadan 4 haftada mezun olacam diyip olmuştum
Senin hedeflerrr bendennn
tamam mium bundan sonra sagima solums dikkatli bakip gecicem caddedenCıs mı var?
Kız kahvaltı neden yapmadın berna
Sopalarım heee
Akşam menüsü süper
Zaten 2 öğün yapıyorsun kahvaltı öyle geçiştirilmeyecek
Tamam. Spora giderken dikkatli git emi.
Oooo pınarın bayadır menüleri sağlam böyle. Bu hafta o yüzden harika eksi geldikapışmanız güzel olucuk
Bakayım bi eski ölçüler ama o. O hani zayıf kaslı foto zamanlarımdan. Bulursam yazayım
Canım.benim la ben korumadayim 1 kaşık yiyorum en fazla servis kaşığı falan değil ha yemek kaşığı bugün bu diyorsun tartı artiya anında yansimaz ki
Kola bağımlılığını yenmek büyük adım darısı diğerlerine
Cok guzel. Yani et olmazsa icinde biseye benzemez dogrusu, et suyu oldugu icin sebzelerle sicak sicak cok guzel oluyor. Yanina da yogurtla yenir. Mayonezle bile yiyenler var. Azerbaycanda cok yapilan bir yemekHep merak etmisimdir tadı nasil görünüşü biraz karışık
Eyvah oyle mi bunu bilmiyordum bakCanım.benim la ben korumadayim 1 kaşık yiyorum en fazla servis kaşığı falan değil ha yemek kaşığı bugün bu diyorsun tartı artiya anında yansimaz ki
Ekmek beyaz ekmek mi? 50 gr kaç lokma ediyor ki hiç ölçü kafası yok bendeMenü geliyorrrr
Sabah 12.00
50 gr süzme peynir
50 gr yufka ekmek
1 domates
2 kaşık patlican koz
Bolca maydanoz
Saat 19.00
Fırında da kozledigim patlicanla karniyarik iki tane yuvarlak kestiğim
50 gr ekmek
Bolca şu içim kurudu bugun resmen 3 litreyi buldum
2 sise soda
Düşünsenize rokalar feslegenler maydanozlar sonra diğer tarafta rengarenk Kasımpati i satın içi açılır heryer yeşil kurul koltuguna alcayini yaz 7. Takıma 50kiloya indigini hayali bile güzelErkekler hep oyle canim biseyden insanı guzel soğutuyorlar... ama terasli mi bahceli mi ev dersen kesinlikle bahceli ev mis gibi benimde hayalim
Valla korkarak yiyorum hala yoksa gomerim bi tencere pilavı tık demem öyle severim kendisini
Cıs mı var?
Kız kahvaltı neden yapmadın berna
Sopalarım heee
Akşam menüsü süper
Zaten 2 öğün yapıyorsun kahvaltı öyle geçiştirilmeyecek
Tamam. Spora giderken dikkatli git emi.
Oooo pınarın bayadır menüleri sağlam böyle. Bu hafta o yüzden harika eksi geldikapışmanız güzel olucuk
Fatma leslie mi yapmış
Sen kimsin
Gerçek fatma nerde
Beni mi kandırıyonuz
Heveslendirip cuma beni mi üzceksiniz
Suan tartida 54.8 imHadi ben ödeve döneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?