Hoşbulduk ciğerim
Allah razı olsun Ayşen'im,tefricie başlayım diyorum nasip olursa.
kırmızıgül
saferan
doga3
ganfed .........onayladi........
nev81 ......onayladı....
aysen_34 ...........onayladı.....
saphira
ansaaa
ipekyol
hulya eyup
kaçıranlar için mesajım burdaaaaaa.....linke tıklayııın......
mesaj sayım sırası...............
kırmızıgül
saferan
doga3
ganfed
nev81
aysen_34
roseberry
saphira
ansaaa
ipekyol
hulya eyup
hulyaeyup= 0
kirmizigul06= 4
ansaaa= 3
saphira= 4
gülüüm cuma sayımı sendeeee ..hülyayı atladık yoğun olduğu içiin....
gannnfeeeddd benim tartı 60 sınırına indiii....sen ne alemdesinnn...
rabbim san binlerce şükürrr...mezuniyett partisi isterimmm o na göreee....
galiba benim kollesterolum var öğlen 2 tane (küçüklerdi)haşlanmış yumurta ve az peynir yedim başım ağrıyor ben yumurtalara bağladım ağrıyı
Dün gece biraz düşündüm ve azmettim.Biraz daha dişimi sıkıp 60ları görmem lazım tez zamanda.Artık sabrım kalmadı şu fazlalıkları üzerimden atmam lazım.Makinadan silinen fotoların akıbeti belli değil.Eşimde silmemiş kendi kendine uçtu resmen.Bende bugün yeniden çekindim.Birazdan yüklerim.
Bugün kızımın 1 yaş aşısını yaptırdık.Burda 2 sn de batırıp çıkarıyorlar iğneyi.Cocuk anlamadı bile.O yüzden hiç ağlamadı çok şükür.Sonrada stüdyoya gidip fotoğraf çektirdik.Süper oldu fotoğrafları.YArın alacaz.Ablalarım merak ediyor hemen onlara gönderecem
Gayret hülyacım başka çaresi yok
görürsün inş canım bende 60 lı rakamları gördüm güya ama takımlım resmen 68-67 de nasıl inecek bilemiyorum.
Gayret hülyacım başka çaresi yok
Ya ben bu foto yükleme işini başaramadım.Biri bana yardım idivirsin
maşallahhhaçılın safişim geliyorrrrr
maşşşaaalllaaah süpnanaaallaahhhh....
vaooovvv harikasın hayatımmm tam gaz devam
ooo süpersiniz kızlarrrr Darısı başıma
canım tickerın 74 gösteriyor,değiştirmedin mi,değiştirme vakti gelmemiş mi sence
safişş anşammmm tebrikler kuzular
anemmmm anşamm yaaa mezun deyince içimi bi hüzün kapladı ne yalan söyliyim
sağolasınız kızlaaar kızlaaar......kaçııın ben ciddi ciddi geliyom heeeee ...gümbür gümbür....MAŞALLAHSaferan'ım harikasın bitanem,azmini yürekten tebrik ediyorum
Canımsın sen ya,sensiz olmazzzzzzzzzzzzzzzzz
olduuuu.....bende onayladim oldu demi :18:
valla ben daha tartilmadim cumaya kadarda tartilmayacam bakalim .cumADA ya gulecem ya aglayacam .
saferanim harika gidiyorsun masallah yakinda 2 li rakamlari gorursun sende
bi ölçtür canım boşuna telaşlanma....ondan mı olurmuş ki...galiba benim kollesterolum var öğlen 2 tane (küçüklerdi)haşlanmış yumurta ve az peynir yedim başım ağrıyor ben yumurtalara bağladım ağrıyı
Dün gece biraz düşündüm ve azmettim.Biraz daha dişimi sıkıp 60ları görmem lazım tez zamanda.Artık sabrım kalmadı şu fazlalıkları üzerimden atmam lazım.Makinadan silinen fotoların akıbeti belli değil.Eşimde silmemiş kendi kendine uçtu resmen.Bende bugün yeniden çekindim.Birazdan yüklerim.
Bugün kızımın 1 yaş aşısını yaptırdık.Burda 2 sn de batırıp çıkarıyorlar iğneyi.Cocuk anlamadı bile.O yüzden hiç ağlamadı çok şükür.Sonrada stüdyoya gidip fotoğraf çektirdik.Süper oldu fotoğrafları.YArın alacaz.Ablalarım merak ediyor hemen onlara gönderecem
resiiim isteriiiiz......Gayret hülyacım başka çaresi yok
Ya ben bu foto yükleme işini başaramadım.Biri bana yardım idivirsin
mobilyalar yavas yavas gelecek artik canim, dun perdeler geldi salona..gelecek hafta salonun mobilyalari gelir insallah..ayin 22sine dogru koltuklar gelecekti bakalim, hepsi gelsin patlatirim bir fotokaptanim evinizi bitirmissiniz nerdeyse .bisey kalmamis .mobilyalariniz ne zaman gelecek.:26:
kiz dovucem artik seni, utanmadan birde yedim diyorsun...milletin iradesi bozma bakim..sen boyle yiye yiye diskalifiye olacaksin o olacak bak, kendine gelkizlar bugun arkadaslarla aylik gunumuz vardi oraya gittim .valla bayagi yedim ama bundan sonra yemeyecem .artik aksamda yogut falan biseylerle gecistirecem
galiba benim kollesterolum var öğlen 2 tane (küçüklerdi)haşlanmış yumurta ve az peynir yedim başım ağrıyor ben yumurtalara bağladım ağrıyı
şüküüür...ben bugün 121 leri gördüüüm.....
selamlar dünya güzelleri
sabah beri iş yapıyorum ben ter bi yerleirmden akıyo eşimde doktora gitti rapor alacak herhalde baya kötü oldu garibim terleyip terleyip soğumaktan
ben giremezsem bugün izinli sayın beni canlarım :92::92:
şükür canım bende iimmm..
hersey bildiğin gibi safak vakti bana bir süre daha uzak görünüyor mevlam bu günümü aratmasın vardır bi hayır..
bari bu arad zayıflım die uğrasıyom işte bende ama yok zayıflayamıyorum sen gibi..
kızz canım lokumlu kurabiye cektiii hemde nasıl offf kahvede olucaktı ki 1 tabak dolusu yiyebilirim şuanda...
Ayy siz ha bire kilo verin.Benim ha bire yiyesim var :18:
bugünkü menüm:
kahvaltı:
2 ad. muz
1 avuç kursu yemiş
1 fincan kiraz saplı form çay
öğlen:
250 gr. mantar + 120 gr. kaşarla kaşarlı mantar
yarım kase /150 gr. yoğurt
akşam:
1 tatlı kaşığı keten tohumu1 kase yoğurt
su:2 Lt yi geçti
spor:30 dk leslie,5 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?