Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende onayladim oldu demi :18:

kizlar bugun arkadaslarla aylik gunumuz vardi oraya gittim .valla bayagi yedim ama bundan sonra yemeyecem .artik aksamda yogut falan biseylerle gecistirecem

meyvem her gecenin bir sabahi vardir mutlaka elbet gececek .izlerini hayat boyu hatirlayacagin bi sey ama olsun eninde sonunda buda mazi olacak balim fazla kafana takma tatlim

nevim canim .takimimizin nesesi cabuk atlat sikintilarini ve eski nevimizi geri getir bize.rabbim her istedigini hayirla versin balim

galiba benim kollesterolum var öğlen 2 tane (küçüklerdi)haşlanmış yumurta ve az peynir yedim başım ağrıyor ben yumurtalara bağladım ağrıyı

gannnfeeeddd benim tartı 60 sınırına indiii....sen ne alemdesinnn...

rabbim san binlerce şükürrr...mezuniyett partisi isterimmm o na göreee....

Oyyy maşallah mebruk mebruk(arapça söyleyeyimde havan olsun kızz)
Allah banada göstersin o 60 sınırını tez zamanda inşallahhhhh

galiba benim kollesterolum var öğlen 2 tane (küçüklerdi)haşlanmış yumurta ve az peynir yedim başım ağrıyor ben yumurtalara bağladım ağrıyı

Allah korusun ablacım yaa.İnş vesvesedir ama öyle bir şüphen varsa bi dr a görün bence

Dün gece biraz düşündüm ve azmettim.Biraz daha dişimi sıkıp 60ları görmem lazım tez zamanda.Artık sabrım kalmadı şu fazlalıkları üzerimden atmam lazım.Makinadan silinen fotoların akıbeti belli değil.Eşimde silmemiş kendi kendine uçtu resmen.Bende bugün yeniden çekindim.Birazdan yüklerim.
Bugün kızımın 1 yaş aşısını yaptırdık.Burda 2 sn de batırıp çıkarıyorlar iğneyi.Cocuk anlamadı bile.O yüzden hiç ağlamadı çok şükür.Sonrada stüdyoya gidip fotoğraf çektirdik.Süper oldu fotoğrafları.YArın alacaz.Ablalarım merak ediyor hemen onlara gönderecem

görürsün inş canım bende 60 lı rakamları gördüm güya ama takımlım resmen 68-67 de nasıl inecek bilemiyorum.

maşallahhhaçılın safişim geliyorrrrr

maşşşaaalllaaah süpnanaaallaahhhh....

vaooovvv harikasın hayatımmm tam gaz devam

ooo süpersiniz kızlarrrr Darısı başıma
canım tickerın 74 gösteriyor,değiştirmedin mi,değiştirme vakti gelmemiş mi sence

safişş anşammmm tebrikler kuzular

anemmmm anşamm yaaa mezun deyince içimi bi hüzün kapladı ne yalan söyliyim

MAŞALLAH Saferan'ım harikasın bitanem,azmini yürekten tebrik ediyorum

Canımsın sen ya,sensiz olmazzzzzzzzzzzzzzzzz
sağolasınız kızlaaar kızlaaar......kaçııın ben ciddi ciddi geliyom heeeee ...gümbür gümbür....

bütün kupalar senin olsuun ballııım.......partde yaparıız ....
bende onayladim oldu demi :18:
olduuuu.....
valla ben daha tartilmadim cumaya kadarda tartilmayacam bakalim .cumADA ya gulecem ya aglayacam .

saferanim harika gidiyorsun masallah yakinda 2 li rakamlari gorursun sende

bi ölçtür canım boşuna telaşlanma....ondan mı olurmuş ki...

Gayret hülyacım başka çaresi yok
Ya ben bu foto yükleme işini başaramadım.Biri bana yardım idivirsin
resiiim isteriiiiz......

kaptanim evinizi bitirmissiniz nerdeyse .bisey kalmamis .mobilyalariniz ne zaman gelecek.:26:
mobilyalar yavas yavas gelecek artik canim, dun perdeler geldi salona..gelecek hafta salonun mobilyalari gelir insallah..ayin 22sine dogru koltuklar gelecekti bakalim, hepsi gelsin patlatirim bir foto
kizlar bugun arkadaslarla aylik gunumuz vardi oraya gittim .valla bayagi yedim ama bundan sonra yemeyecem .artik aksamda yogut falan biseylerle gecistirecem
kiz dovucem artik seni, utanmadan birde yedim diyorsun...milletin iradesi bozma bakim..sen boyle yiye yiye diskalifiye olacaksin o olacak bak, kendine gel yarin tam bir ay oluyor enson kuralimizi onaylayali korkun bendeeeee kilo vermeyeni yakicammm...niha nihaa nihaa(kotu gulus)

ablacim, benim dogustan beri kolestrolum var, baba tarafindan irsiymis...ama kolestrolunun ciktigini cogunlukla bogazinda/dosunde bir yanma hissettigin zaman anlayabilirsin..bende daha hic bas agrisi yapmadi, 13 yasimdan beride bunun icin ilac kullaniyorum, olene kadarda mahkumum valla...Allah beterlerinden korusun..insallah kolestrolun degildir

şüküüür...ben bugün 121 leri gördüüüm.....
masallah safisimmm sahanesinnnn haftaya 11lerin icinde olursun insallah..super gidiyorsun canimm

super ansaacimmm seni gercektende bu hafta mezun edecegiz desene darisi bizlerin basina

tamam canim, tekrar gecmis olsun size, insallah cabucak toparlanirsiniz

taz fasulye ayıkladım,pişirdim akşam için.o arada öğlen yemeğimi yedim.Okyanusa yedirdim.Sonra uyuttum.hala uyuyor.dünden kuruyan çamaşırları topladım,yerlerine koydum.Yeniden makinaya çamaşır attım birazdan bitecek onları da asıcam.Kırmızı biberlerim ne zamandır közlenmeyi bekliyordu,onları közledim,kavonaza köz biber turşumu da yaptım ve totomun üstüne yeni oturabildim

ben çalışmak istiyorum ya :84: çalışan arkadaşlarım,işe gitsem de dinlensem diyorlar.ben de işe gitsem de dinlensem

Ayy siz ha bire kilo verin.Benim ha bire yiyesim var :18:
siz ne diyorsunuzzz, insani delimi edeceksiniz,,habire birseyler yiyelim diyorsunuz,,meyvisim bak kovarim seni haaa...yoldan cikartma kizlar...senden sonra ipek hemen yoldan cikmis, doga ablada bugun niyeti bozmus...:84::84:

Saphiracim bayiliyorum senin menune..senin menunu okuyunca bir derin nefes aliyorum..
ben aylardir hasretim muza birde kasarli mantar...Allahtan uzaksin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…