Zayıf olabilirsin ama fit olmamışsındır.Göbek hala duruyorGeeeecccc ne olmuş,ben zaten zayıfladım ki
Ay yat uyu yazık canına bi ayetel kursu oku eve Miss gibi uyu ben alisigim kocam iki yıl gece çalıştı hepSağol canımmmüç film oldu sabahı çıkarırım inşallahh
Peki öğünlerde kaç patates yedinEvet zor canım, ben modifiye ettim yine :)) ona rağmen 2400 verdim. Patates den bıktığım için değil halsiz düştüğüm için değiştirdim. Çünkü bunu yaparken spor yapılmıyor ama ben spor da yaptım o yüzden ferim fesim gittiperşembe tartı mutlu etmezse bir gün yapıcam yine
Nevo yapacaksanız yarın yap başkasına eksi getiren sana artı getirebilir matadan metaya fark var balımPeki öğünlerde kaç patates yedin
Ben de 1 yada 2 yapmak isterim
YaaaaaaaaaaaMortim yarın çok ikramliklari olduğu bu günün var eski velilerim gorusecem
Ordan temiz gelirsem kork benden
Yaaaa vayt neden bana uzaksın sen böyleAy yat uyu yazık canına bi ayetel kursu oku eve Miss gibi uyu ben alisigim kocam iki yıl gece çalıştı hep
Canım yarın 12 de evden çıkacağım 17:30 da ancak eve gelirim ve yoğun bir gün benim için dayanamazsam diye korkarım ama Salı yapabilirimNevo yapacaksanız yarın yap başkasına eksi getiren sana artı getirebilir matadan metaya fark var balım
Ohoo hep bahâne mortim yaa.kak accik leslie yap buraya yazacağınaSpor cok yapmiyom ben vakit yoooook
Eşin yok yalnız mısın canımYaaaa vayt neden bana uzaksın sen böyle
Canım avucuma sığacak kadar 2 patates, bir kase yoğurt yedim ben. Nette 3 günlük patates diyeti diye bakarsan o ama ben değiştim.Peki öğünlerde kaç patates yedin
Ben de 1 yada 2 yapmak isterim
Amin canim cok teşekkür ederimAllah hayırlı ömür versin kuzuna canım
Uzakmiyim la ben seni çok seviyorum balım ya o yüzden dedim uykusuzluk adamı pert ediyor kiyamiyorum ki sanaYaaaa vayt neden bana uzaksın sen böyle
Oğlumun ilk doğum günü bugun teyzesiTeşekkür ederim
Çok sağol canım
Evet zor canım, ben modifiye ettim yine :)) ona rağmen 2400 verdim. Patates den bıktığım için değil halsiz düştüğüm için değiştirdim. Çünkü bunu yaparken spor yapılmıyor ama ben spor da yaptım o yüzden ferim fesim gittiperşembe tartı mutlu etmezse bir gün yapıcam yine
Göbeksiz kadın balkonsuz eve benzer demişlerZayıf olabilirsin ama fit olmamışsındır.Göbek hala duruyor
Tamam canım sağol 1 günde olsa deneyebilirimCanım avucuma sığacak kadar 2 patates, bir kase yoğurt yedim ben. Nette 3 günlük patates diyeti diye bakarsan o ama ben değiştim.
Hiç öyle birşey yokGöbeksiz kadın balkonsuz eve benzer demişlererkege dediyseler kadına da değiştirerek, kadın erkek eşittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?