Nerde yapim nerdeOhoo hep bahâne mortim yaa.kak accik leslie yap buraya yazacağına
kacta yapacaksın cnm ara öğünü valla bende akşama bisiyler ekleyince çok mutlu oldum1 ara ogun katarak devam
Yemeyenin malını yerlerAçtım dilimledim herifim yedi bile koca iki dilim.ben uzaktan aşk yaşıyorum artık
Gülü seven dikenine katlanir misaliCnm bi arkadaş filan yok mu?
yanına çağırabilsen
benimde eşim yazın ek iş yapıyor
düğün organizasyon işi
ctesi ve pazar gece 1-2 yi buluyor gelmesi uyu der ama uyumam hiç uyku tutmaz
Ay miuu , yemeği bi görsenkuzenimle telde konuşurken bildiğin ezme olmuş tavuk ,patates ezmesi
beni bırak evdekiler de yemez
kötü görünüyor
poşete koydum dedim eşime
götürde kopusler yesin kedi var birde bir iki tane binada , zaten onlara yapmıştım minik dostlarımıza diyorum birde haha
Kız ada senle benimkinin çektiği ne yahu
Tarçınlı dukan birası mi?( soda, limon,birşey daha vardı söylemişlerdi burada bakarım birazdan)İşe yaradıysa iyi iyi :) Afiyet olsun canım benimde dürtücüm tarçınlı dukan içeceği:) kesin etki:)
Çok acıklı hikayelerimiz valla resmen çin işkencesi gibiSagol banucum
Benim firinda dolapta neler var bi bilsen...Az önce kardeşime börek getirdim burnumda tute tute valla.Bugun o kadar seyden sadece o boregi ciddi anlamda canim istedi.
Bilgisayardan leslie videosu açıp sesini kapatıp yapabilirsin aslında ama bilemedim yine de. Ben böyle cardio yapıyordum 25 dk :)) kızım beni izleye izleye uyuyordu:)Nerde yapim nerde
Ev 2+1
Odamda kizla koca yatiyo
Kaynana salonda yatiyo
Kayinbaba mutfakta tv izliyo
Onlarin odasinada gidemem
Wc kaldi oraya gideyimmi
Ne istiyon gı
Aksama yapicamkacta yapacaksın cnm ara öğünü valla bende akşama bisiyler ekleyince çok mutlu oldum
sıkmıyor beni diyet ,yormuyorda
Tamam canım deneyip size bildiririmnevo olur bencede ya yağsız salata gibi
bi yap bakalım senderdi sonuçları görelim
deneriz bizde belki
Evet canım. Ben o dukan içeceğine tarçın katıyorum demlenirken bir çubuk. Kabızlık olursa iyi geliyor.Tarçınlı dukan birası mi?( soda, limon,birşey daha vardı söylemişlerdi burada bakarım birazdan)
Aksama yapicam
Cay yanina 9 gibi
Hahaha ne yapiyor bu anne diyordurBilgisayardan leslie videosu açıp sesini kapatıp yapabilirsin aslında ama bilemedim yine de. Ben böyle cardio yapıyordum 25 dk :)) kızım beni izleye izleye uyuyordu:)
Allah kavuştursun canımEvet nevoşum sınava gitmişti yarın sabah geliyor şükür.
Ayyy mesafe olarak dedim kiiiben de seni çok seviyorum kii vaytım benim canımmm
bir deynepnaz klasiği sıyrılacak bir yer illaki bulur
Oturur bide kınarlar beniBilgisayardan leslie videosu açıp sesini kapatıp yapabilirsin aslında ama bilemedim yine de. Ben böyle cardio yapıyordum 25 dk :)) kızım beni izleye izleye uyuyordu:)
AynenHahaha ne yapiyor bu anne diyordur
Bilemedim simdianladım cnm
geç değil mi ? saat tabi sen bilirsin bünyeni
Temeem sustum.zaten nie spor yap diyosam yapma annem yapma.napcan sen sporuNerde yapim nerde
Ev 2+1
Odamda kizla koca yatiyo
Kaynana salonda yatiyo
Kayinbaba mutfakta tv izliyo
Onlarin odasinada gidemem
Wc kaldi oraya gideyimmi
Ne istiyon gı
Sabah 8 de burda olacağım ona göre ayarla kendini ben de 10 yıl önce 52 kiloydum bu ilk kilolu olusum ona göre bil derim sisko olmaya alışmak gibi bir niyetim yok tatilde fit fotolar cektirecegim.Senin agzini yerim beeeen
Sen benim eski mezun oldugumu unuttunmu kizzz
Severim sen gibi disli rakiplerimi cumaya goruselim saati sen sen sec cakilim
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım. Ayrı ev gerçekten çok çok iyi olur Allahım nasip eder inşallah.Oturur bide kınarlar beni
Sartlarim inaninki cok zor
Yaza ayri eve cikicam i nsallah
O zaman yeni bir hayat basliycak bana
Farketmez sporsuzda eririm benTemeem sustum.zaten nie spor yap diyosam yapma annem yapma.napcan sen sporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?