Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım yarın 12 de evden çıkacağım 17:30 da ancak eve gelirim ve yoğun bir gün benim için dayanamazsam diye korkarım ama Salı yapabilirim
Açlığa direncin yoksa zorlar nevo. Salı dene. Orucun ilk günün de ki halsizlik gibi oluyor

Eşin yok yalnız mısın canım
Evet nevoşum sınava gitmişti yarın sabah geliyor şükür.

Uzakmiyim la ben seni çok seviyorum balım ya o yüzden dedim uykusuzluk adamı pert ediyor kiyamiyorum ki sana
Ayyy mesafe olarak dedim kiii ben de seni çok seviyorum kii vaytım benim canımmm

Göbeksiz kadın balkonsuz eve benzer demişlererkege dediyseler kadına da değiştirerek, kadın erkek eşittir
bir deynepnaz klasiği sıyrılacak bir yer illaki bulur

Cnm mutlu güzel yaşları olsun
oglusununn

eflal çok ilginç ya
patates kilo yapar normalde ama bilenedim
Sagol banucum
Benim canım da kakaolu fındıklı kek istiyo. fırında duruyo mis gibi ama yiyemiyorum
Benim firinda dolapta neler var bi bilsen...Az önce kardeşime börek getirdim burnumda tute tute valla.Bugun o kadar seyden sadece o boregi ciddi anlamda canim istedi.

Bağırsak be metabolizma dürtücü:
Kayısı kurusu+zencefil +karanfil+tarçın kaynatıyorum mis gibi oluyor ve wc ile barışmamı sağladı , çalışıyor Yani :)
İşe yaradıysa iyi iyi :) Afiyet olsun canım benimde dürtücüm tarçınlı dukan içeceği:) kesin etki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…