Açlığa direncin yoksa zorlar nevo. Salı dene. Orucun ilk günün de ki halsizlik gibi oluyorCanım yarın 12 de evden çıkacağım 17:30 da ancak eve gelirim ve yoğun bir gün benim için dayanamazsam diye korkarım ama Salı yapabilirim
Benim canım da kakaolu fındıklı kek istiyo.Yine canım elma istiyor neden istiyor sebep ne elma ne elma neydi kimin canı elma istiyormuş elma elma elma
Olabilir olağanüstü zamanlar olağanüstü menüler tabi bu aus için böyleYudummmmmm tabiii
Ayyy bana cidden az geliyoor yediklerim he
Anladım canımAçlığa direncin yoksa zorlar nevo. Salı dene. Orucun ilk günün de ki halsizlik gibi oluyor
Bencede dene baktın olmuyor öğünü değişirsin salata vs yersin. Bir şey olmuyor öyle de gidiyor kiloTamam canım sağol 1 günde olsa deneyebilirim
Tamam canım olabilirBencede dene baktın olmuyor öğünü değişirsin salata vs yersin. Bir şey olmuyor öyle de gidiyor kilo
Evet nevoşum sınava gitmişti yarın sabah geliyor şükür.Eşin yok yalnız mısın canım
Ayyy mesafe olarak dedim kiiiUzakmiyim la ben seni çok seviyorum balım ya o yüzden dedim uykusuzluk adamı pert ediyor kiyamiyorum ki sana
Göbeksiz kadın balkonsuz eve benzer demişlererkege dediyseler kadına da değiştirerek, kadın erkek eşittir
Niye fırının kapağını mı açamadın,eşine şöyle açsınBenim canım da kakaolu fındıklı kek istiyo.fırında duruyo mis gibi ama yiyemiyorum
Sagol banucumCnm mutlu güzel yaşları olsun
oglusununn
eflal çok ilginç ya
patates kilo yapar normalde ama bilenedim
Benim firinda dolapta neler var bi bilsen...Az önce kardeşime börek getirdim burnumda tute tute valla.Bugun o kadar seyden sadece o boregi ciddi anlamda canim istedi.Benim canım da kakaolu fındıklı kek istiyo.fırında duruyo mis gibi ama yiyemiyorum
Canım bu diyetle genelde veriliyor vermeyen okumadım daha hiç :)) kızartma olursa kilo yapar tabiCnm mutlu güzel yaşları olsun
oglusununn
eflal çok ilginç ya
patates kilo yapar normalde ama bilenedim
Bağırsak ve metabolizma dürtücü:Dürtücü çay ne demek
Tamam canım olabilir
Ben de içine yeşillik ekler yağsız salata yaparım
1 ara ogun katarak devamCnm karar verdin mi
karataya devam mı?
yanlış yazmışım
anlamadın tabi normal
Açtım dilimledim herifim yedi bile koca iki dilim.ben uzaktan aşk yaşıyorum artıkNiye fırının kapağını mı açamadın,eşine şöyle açsın
İşe yaradıysa iyi iyi :) Afiyet olsun canım benimde dürtücüm tarçınlı dukan içeceği:) kesin etki:)Bağırsak be metabolizma dürtücü:
Kayısı kurusu+zencefil +karanfil+tarçın kaynatıyorum mis gibi oluyor ve wc ile barışmamı sağladı , çalışıyor Yani :)
Canım bu diyetle genelde veriliyor vermeyen okumadım daha hiç :)) kızartma olursa kilo yapar tabi
Ay çok tatliydi. ..Minnoş komik bi film: friends with benefits :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?