Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy tam şu kısım beni çook ilgilendiriyor hande :)
77 den 52 ye tekrar düşüş ne kadar sürdü?
mesela 77 den doğumla hemen ne kadarı gitti
bu ara hep bunların matematiği kafamda
77 ile doguma girdim
2 gun hastanede yattim sezeryandim
Eve geldim tartildim 70 dim
Lohusalik sonunda 58oldum hicbisey yapmadim sadece emzirdim dikkat ettim sut yapar diye herseyi yemedim ama ac falan degildim diyette yapmadim.
58 den sonra siki bir diyetle 1 ayda 52 tekrar oldum

ayyy tam şu kısım beni çook ilgilendiriyor hande :)
77 den 52 ye tekrar düşüş ne kadar sürdü?
mesela 77 den doğumla hemen ne kadarı gitti
bu ara hep bunların matematiği kafamda
Lohusalikta asiri bir terleme oldu bende
Oyle gitti cogu

Kola bağımlılığını yenmek büyük adım darısı diğerlerine
Amin 5 yaşımdan beri artarak iciyordum hatta keşke muslugumuzdan kola Aksa derdim küçükken. Ailem de de çok içilirdi kasalarla gelirdi eve ozaman annemler herseyin alırdı. Bir balkon dolusu kola olurdu her gün 1 şişeye izin verirlerdi ortaokulda 2 şişe oldu lisede litreye geçtim üniden sonra canım ne zaman ne kadar isterse ictim ama son 5 yılda kontrol dışı içtim. Çok uzun süreli bir alışkanlığı bırakmak gerçekten zordu. Ilk günler gün sayiyordum şimdi kaç gün oldu farkında bile değilim çok mutluluk veriyor

gel öpüjeeem
duymak istediklerim bunlardı .

yok ben bi kere 51-52 oldum kendim hariç kimse sevmedi ... bundan sonra 58-62 hedefim ... deynepnaz gillerdenim

Yok ben memnunum dövsün pıçaklasın yeterki kilo veriyim

gel öpüjeeem
duymak istediklerim bunlardı .

yok ben bi kere 51-52 oldum kendim hariç kimse sevmedi ... bundan sonra 58-62 hedefim ... deynepnaz gillerdenim
Ausum dikkatli yersen hamilelikte sonrasi kolay
Oyle sen iki canlisin ye diyenlere kanma
25 kilo aldim 2.5 kilo bebe dogurdum
Hepsini kendime almisim utandim la 2.5 kilo dogurmaya

Balım tek gitse okey arkadaşlari ile gidiyor 10 15 erkek yani

Kestane adetini saymadım canım
Evet marmelat çok oldu canım tatlı isteyince önüne geçemedim o an ama bi daha o kadar yemem
Kestane fazlasıyla kalırili ama saymak lazım.. 2 yk marmelatı birkaç gündür gördüm o yüzden sordum.. şeker sonuçta dikkat etmek lazım

Ausum dikkatli yersen hamilelikte sonrasi kolay
Oyle sen iki canlisin ye diyenlere kanma
25 kilo aldim 2.5 kilo bebe dogurdum
Hepsini kendime almisim utandim la 2.5 kilo dogurmaya

canım inan bana çook iyi biliyorum bunları ... oğlumda 6 kilo aldım 3.5 kilo doğdu .

kimsede ye iki canlısın demiyor ama ben doymuyorum resmen yaniii açlıktan bayılacak gibi oluyorum resmen . ve bu kadar yemek isterkenn bunun stresini yaşamak istemiyorum

bakalım ... geldiği gibi göndereceğiz ..ona güveniyorum sani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…