77 ile doguma girdimayyy tam şu kısım beni çook ilgilendiriyor hande :)
77 den 52 ye tekrar düşüş ne kadar sürdü?
mesela 77 den doğumla hemen ne kadarı gitti
bu ara hep bunların matematiği kafamda
Lohusalikta asiri bir terleme oldu bendeayyy tam şu kısım beni çook ilgilendiriyor hande :)
77 den 52 ye tekrar düşüş ne kadar sürdü?
mesela 77 den doğumla hemen ne kadarı gitti
bu ara hep bunların matematiği kafamda
Amin 5 yaşımdan beri artarak iciyordum hatta keşke muslugumuzdan kola Aksa derdim küçükken. Ailem de de çok içilirdi kasalarla gelirdi eve ozaman annemler herseyin alırdı. Bir balkon dolusu kola olurdu her gün 1 şişeye izin verirlerdi ortaokulda 2 şişe oldu lisede litreye geçtim üniden sonra canım ne zaman ne kadar isterse ictim ama son 5 yılda kontrol dışı içtim. Çok uzun süreli bir alışkanlığı bırakmak gerçekten zordu. Ilk günler gün sayiyordum şimdi kaç gün oldu farkında bile değilim çok mutluluk veriyor
Kola bağımlılığını yenmek büyük adım darısı diğerlerine
77 ile doguma girdim
2 gun hastanede yattim sezeryandim
Eve geldim tartildim 70 dim
Lohusalik sonunda 58oldum hicbisey yapmadim sadece emzirdim dikkat ettim sut yapar diye herseyi yemedim ama ac falan degildim diyette yapmadim.
58 den sonra siki bir diyetle 1 ayda 52 tekrar oldum
Ben de normal simit sanmıştım aklımda canlandırmaya çalışıyordum, simit nasıl konur içine diye :)
Çorbası fotosunu ekler misin ben de merak ettimHep merak etmisimdir tadı nasil görünüşü biraz karışık
Yok ben memnunum dövsün pıçaklasın yeterki kilo veriyimSorma yaa ne misafirlikler atlattim da böyle olmadim ben.Deplasmanlardan galip ciktim da kebdi evim zorladi beni
Ya da miu korkusuna civili sopa korkusuna yiyemeyen olsun.Kendi basina olsan aman bi tadina bakayim eritirim ne olacak derdik
Ben öyle sandim valla
Ausum dikkatli yersen hamilelikte sonrasi kolaygel öpüjeeem
duymak istediklerim bunlardı .
yok ben bi kere 51-52 oldum kendim hariç kimse sevmedi ... bundan sonra 58-62 hedefim ...deynepnaz gillerdenim
Balım tek gitse okey arkadaşlari ile gidiyor 10 15 erkek yaniAşk kışkırtıcı sohbetler komik fıkralar hayal gücünü kullan al sıcacık çayını şarkıyı söyle o kısmı sana kalmış 1 gece bebek saçma süt içince sıkıntı olur mu ki 1 gece hep değil başbaşa vakit geçir bence esine. Kocanın belki takdir a ihtiyacı vardır. Bu da fil den dolandı dilime. Afrodizyak al sana kalmış
20 li yaşlarda iyi de 35 yaşından sonra az baliketi iyidirgel öpüjeeem
duymak istediklerim bunlardı .
yok ben bi kere 51-52 oldum kendim hariç kimse sevmedi ... bundan sonra 58-62 hedefim ...deynepnaz gillerdenim
buraları okumadan geriden gelirseyine yorum yazar belki
sende az değilsin hee
Kestane fazlasıyla kalırili ama saymak lazım.. 2 yk marmelatı birkaç gündür gördüm o yüzden sordum.. şeker sonuçta dikkat etmek lazımKestane adetini saymadım canım
Evet marmelat çok oldu canım tatlı isteyince önüne geçemedim o an ama bi daha o kadar yemem
Ağlamak yok raki .Amac körüklemek değil mi gaz veriyom işteİyyyyyk simdiden lopur löpürüm.Kilo al ver al ber b.k ettim kendimi.moralimi bozdun ya maliiiii
Ama 65 demiyor 58 diyor canım20 li yaşlarda iyi de 35 yaşından sonra az baliketi iyidir
Yufka ekmek incecikEkmek beyaz ekmek mi? 50 gr kaç lokma ediyor ki hiç ölçü kafası yok bende
Süper atlatmışsın günü berna kuzum alkışlaaaar
Ausum dikkatli yersen hamilelikte sonrasi kolay
Oyle sen iki canlisin ye diyenlere kanma
25 kilo aldim 2.5 kilo bebe dogurdum
Hepsini kendime almisim utandim la 2.5 kilo dogurmaya
Ben de öyle. Bak o bi gün ye yedi yedimYok ben memnunum dövsün pıçaklasın yeterki kilo veriyim
O benim menumdu hatlar karıştı sankiÇakıl in menusu değil mi o miuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?