kuzucum antep köftesi simitle domatesle yoğurulur üzerineiyice yanmış yağ yakılır yağsız yenmiyo çünkü köfteyi yağ yumuşatıyo bebeğimYrdl kek ne oluyor adaşımmmm
Pilav olmayaydı iyiydii
Sen incecik olicim geliyorum alıştıra alıştıra menüleri ile geliyorsun heee
Antep köfte nasıl bişey ki? Zararsızsa menünü çoook beğendim kuzum.. su uyuyana kadar 2.5 olsun emi
Zayıflatmaz da metabolizma hızlandırır kan şekerini dengeler iyidir tarçın:)
Tertemiz menü mü verdin sen
Küsüm ama menünü de çok beğendiğimi söylemeden edemem
Tamam geeeel
Ay ne güzel ya maşallah ece
Bol keyifler türkanım:)
Kız pattisli tavuğu ye sen de :) karbon da lazım.. hem pazartesi.. zaten içinde azdır pattis
Misssssss gibi menü beee
İradesi güzel banum günbür gümbür listeye geliyor evelAllah
Amin amin cok cok aminRabbim gönlüne göre versin inşallah canım. Ayrı ev gerçekten çok çok iyi olur Allahım nasip eder inşallah.
Yemeyen demeseek yiyemeyen olucak oYemeyenin malını yerler
Hah buldum şe de yeşil çay, onu da deneyeceğim su niyetine içerim arada :)Evet canım. Ben o dukan içeceğine tarçın katıyorum demlenirken bir çubuk. Kabızlık olursa iyi geliyor.
Inşallah nevom namaz kılıp biraz daha takılıp uyumaya çalışacağım bakalım. Evim dükkan üstü yüksek şükür.Allah kavuştursun canımEv kaçıncı kat yüksekse sorun yok dua okuyup uyu canım
Aşk lazım aşk lazım sevmeye yürek lazım. ...Ahh be miu derdim ocak başı değil ki dusuncesizligi bi siparişe bakar yada alirim çocukları kendim giderim ama işte aman sıkmayacagim canimi
kuzucum antep köftesi simitle domatesle yoğurulur üzerineiyice yanmış yağ yakılır yağsız yenmiyo çünkü köfteyi yağ yumuşatıyo bebeğim
İyi çok şükürInşallah nevom namaz kılıp biraz daha takılıp uyumaya çalışacağım bakalım. Evim dükkan üstü yüksek şükür.
Offff cakil ya evlendigimde 48 dim hamile kaldigimda 52.Dogumda bile bu kadar degildim 77 ile dogurdumSabah 8 de burda olacağım ona göre ayarla kendini ben de 10 yıl önce 52 kiloydum bu ilk kilolu olusum ona göre bil derim sisko olmaya alışmak gibi bir niyetim yok tatilde fit fotolar cektirecegim.
evet kuzucum ben doğru yazamadım ince bulgur diyecektim yaasimit=ince bulgur demiu nun mutfak bilgisi o kadaar engin değil bildiğimiz simit sanar
yaaa aus yazmasaydın keşke bende sen gibi düşündüm takip edeyim bakayım miu ne yazacak diyesimit=ince bulgur demiu nun mutfak bilgisi o kadaar engin değil bildiğimiz simit sanar
Eri tabi.sarkmayasın ama dikkat etFarketmez sporsuzda eririm ben
Ben de normal simit sanmıştım aklımda canlandırmaya çalışıyordum, simit nasıl konur içine diye :)simit=ince bulgur demiu nun mutfak bilgisi o kadaar engin değil bildiğimiz simit sanar
İyyyyyk simdiden lopur löpürüm.Kilo al ver al ber b.k ettim kendimi.moralimi bozdun ya maliiiiiEri tabi.sarkmayasın ama dikkat et
Offff cakil ya evlendigimde 48 dim hamile kaldigimda 52.Dogumda bile bu kadar degildim 77 ile dogurdum
Sonra 52 ye yine dustum.simdi boyle oldum.Stresten gece yeme sendromu diye bir hastalik oldu tedavi gordum bi dunya ilacla.insallah birdaha vericem ve almiycam
Aşk kışkırtıcı sohbetler komik fıkralar hayal gücünü kullan al sıcacık çayını şarkıyı söyle o kısmı sana kalmış 1 gece bebek saçma süt içince sıkıntı olur mu ki 1 gece hep değil başbaşa vakit geçir bence esine. Kocanın belki takdir a ihtiyacı vardır. Bu da fil den dolandı dilime. Afrodizyak al sana kalmışKızım emiyor burakamam yazın beraber gidiyorduk arada ama gece teknede ben ne yapacağım bu soğukta ki
yaaa aus yazmasaydın keşke bende sen gibi düşündüm takip edeyim bakayım miu ne yazacak diye
Sorma yaa ne misafirlikler atlattim da böyle olmadim ben.Deplasmanlardan galip ciktim da kebdi evim zorladi beniÇok acıklı hikayelerimiz valla resmen çin işkencesi gibi
Ya da miu korkusuna civili sopa korkusuna yiyemeyen olsun.Kendi basina olsan aman bi tadina bakayim eritirim ne olacak derdikYemeyen demeseek yiyemeyen olucak o
Ben öyle sandim vallasimit=ince bulgur demiu nun mutfak bilgisi o kadaar engin değil bildiğimiz simit sanar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?