Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kim özlememiş isim ver

Sopam hazır

Hiç biriniz. Cumartesiden beri giremedim kahırlar oldum nasıl nasııığğğll üzüldüm. Amaaa.. ben geldim dedim çok özledim dedimmmm hiç sallamadınız beniiiğğğğ

Uykum mu geldi kazara mı oldu niden öyle oldu o sevgi gösterisi bende

Kız cuma o eksiye sevmedim mi ben seni
Ay yok kız seviyon biliyom da takıma girdim gireli yani 2 gündür sopa sirtimda. Hattâ ortmenim benimle aynı sporu yapana aferim diyon bana sadece bu mu diyon ( sumugunu çekerek ağlayan similey)

En güzeli o, ben de aynısını yapmaya çalışıyorum umarım senşn gibi veririm ben de.
Karatayı iyice okuyacağım ben de, çok duydum buralarda.
O zaman benden sana bir gelsin :)

Veririz beraber sen yetisirsin bana emin ol..

Hiç biriniz. Cumartesiden beri giremedim kahırlar oldum nasıl nasııığğğll üzüldüm. Amaaa.. ben geldim dedim çok özledim dedimmmm hiç sallamadınız beniiiğğğğ
Kız yoğunlukta aaaaa
Sen özle bizi

Sen sopa özledin anladım
Fırında olsun o zaman..
Ben balığı başka türlü düşünemiyorum...

Yaa Miu valla moralim bozuk girdim güldürdün kuzum kafam dağıldı Sağol
Rabbim de seni guldursun
Aminnnnn amin kuzucum

Ay yok kız seviyon biliyom da takıma girdim gireli yani 2 gündür sopa sirtimda. Hattâ ortmenim benimle aynı sporu yapana aferim diyon bana sadece bu mu diyon ( sumugunu çekerek ağlayan similey)
Yenisin listede ipin ucunu sıkı tutuyom sus çaktırma
İyi geceler canlar bana müsade hala oturamadim totomun üstüne. Spor yalan oldu biraz yuruyus var

Pazar spor bildirimi
40 dk yuruyus=40 puan

nehirnil111 @MiuLego
İyi geceler
Senle küsüö

Yarın yoğunluk bitiyor spor artıyor dimi

Takılma be yaa burda kim kime denk gelirse yakalar muhabbete dalar bakk ben denk geldim şansına
Sen beni gördün mü daha önce konuştuk mu ?
Hoşgeldin dedim mi?
Dedimse sen bana hosbuldum dedin mi ?

Takılma be yaa burda kim kime denk gelirse yakalar muhabbete dalar bakk ben denk geldim şansına
Sen beni gördün mü daha önce konuştuk mu ?
Hoşgeldin dedim mi?
Dedimse sen bana hosbuldum dedin mi ?

Yek yaaa ben zaten hiç trip atamam.. atasım gelir ama atamam sabredemem şaka yapıyom
Ayrıca da ben seni daha önce gördüm ama hoşgeldin dedin miiiii ben hoşbuldum dedimmiiiii orası yok işte bilemiyciiiğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…