Cok teşekkür ediyorum canim
Kim özlememiş isim ver
Sopam hazır
Kızartma mı
Beni mi deniyon sen
Izgaraa alayım
Heeee gerçek kuzum valla kızHaa gerçekten mi antrenman bilimi neyin okuyosun yani
Ay yok kız seviyon biliyom da takıma girdim gireli yani 2 gündür sopa sirtimda. Hattâ ortmenim benimle aynı sporu yapana aferim diyon bana sadece bu mu diyon ( sumugunu çekerek ağlayan similey)Uykum mu geldi kazara mı oldu niden öyle oldu o sevgi gösterisi bende
Kız cuma o eksiye sevmedim mi ben seni
En güzeli o, ben de aynısını yapmaya çalışıyorum umarım senşn gibi veririm ben de.
Karatayı iyice okuyacağım ben de, çok duydum buralarda.
O zaman benden sana birgelsin :)
Kız yoğunlukta aaaaaHiç biriniz. Cumartesiden beri giremedim kahırlar oldum nasıl nasııığğğll üzüldüm. Amaaa.. ben geldim dedim çok özledim dedimmmm hiç sallamadınız beniiiğğğğ
Aminnnnn amin kuzucumFırında olsun o zaman..
Ben balığı başka türlü düşünemiyorum...
Yaa Miu valla moralim bozuk girdim güldürdün kuzum kafam dağıldı Sağol
Rabbim de seni guldursun
Ayy ne kadan da gusel . Çok beğendim. Başarılar başarılar efenim. Ben de bana daha çok spor yap demek istiyorsun sandım di.Heeee gerçek kuzum valla kız
Spor bilimleri fakültesi
Hareket ve antrenman bilimleri anabilim dalı
Yüksek lisans yapıyorum
Yenisin listede ipin ucunu sıkı tutuyom sus çaktırmaAy yok kız seviyon biliyom da takıma girdim gireli yani 2 gündür sopa sirtimda. Hattâ ortmenim benimle aynı sporu yapana aferim diyon bana sadece bu mu diyon ( sumugunu çekerek ağlayan similey)
İyi gecelerİyi geceler canlar bana müsade hala oturamadim totomun üstüne. Spor yalan oldu biraz yuruyus var
Pazar spor bildirimi
40 dk yuruyus=40 puan
nehirnil111 @MiuLego
Sağol kuzumAyy ne kadan da gusel . Çok beğendim. Başarılar başarılar efenim. Ben de bana daha çok spor yap demek istiyorsun sandım di.
Hiç biriniz. Cumartesiden beri giremedim kahırlar oldum nasıl nasııığğğll üzüldüm. Amaaa.. ben geldim dedim çok özledim dedimmmm hiç sallamadınız beniiiğğğğ
Kız yoğunlukta aaaaa
Sen özle bizi
Sen sopa özledin anladım
Aminnnnn amin kuzucum
Bana koca bulacakmışTakılma be yaa burda kim kime denk gelirse yakalar muhabbete dalar bakk ben denk geldim şansına
Sen beni gördün mü daha önce konuştuk mu ?
Hoşgeldin dedim mi?
Dedimse sen bana hosbuldum dedin mi ?
Hayır kaptancığğğmmmm olur muu hiiiççç
Tamam ne bağırıyon kiUyusana miu yarın iş var
Hee tamam. Aslinda cok seviyon yani .Haftaya evime gideyim görürsün sen.sporumla ben dovecem seni.Yenisin listede ipin ucunu sıkı tutuyom sus çaktırma
İyi geceler
Senle küsüö
Yarın yoğunluk bitiyor spor artıyor dimi
Takılma be yaa burda kim kime denk gelirse yakalar muhabbete dalar bakk ben denk geldim şansına
Sen beni gördün mü daha önce konuştuk mu ?
Hoşgeldin dedim mi?
Dedimse sen bana hosbuldum dedin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?