Burada sevilecek bi kişi vrsa o da miu durHee tamam. Aslinda cok seviyon yani .Haftaya evime gideyim görürsün sen.sporumla ben dovecem seni.
Bana koca bulacakmış
HoşgeldinYek yaaa ben zaten hiç trip atamam.. atasım gelir ama atamam sabredemem şaka yapıyom
Ayrıca da ben seni daha önce gördümama hoşgeldin dedin miiiii ben hoşbuldum dedimmiiiii orası yok işte bilemiyciiiğimm
Ben seni zaten çok seviyomBurada sevilecek bi kişi vrsa o da miu durtakım kuralı bu
İyi uykulaaaarMüsaade nizle nen de yatıyorum bacilaar. Ben susayim da leptinim konussun. Herkese iyi uykular tatlı rüyalar.
İvit dost mu düşman mı anlayamadımAaaa gerçekten mi..
Başını yakacak yaniii
Tamam ağzını yüzünü öpmeden git de uyuBen seni zaten çok seviyomkii
Yek yaaa ben zaten hiç trip atamam.. atasım gelir ama atamam sabredemem şaka yapıyom
Ayrıca da ben seni daha önce gördümama hoşgeldin dedin miiiii ben hoşbuldum dedimmiiiii orası yok işte bilemiyciiiğimm
Bana koca bulacakmış
Aaaa gerçekten mi..
Başını yakacak yaniii
Hoşgeldin
Yakmammmm:) benim evlendirdiklerim heeppp çok mutlu oldubu işte iyiyimdir bekar gördüm mü affetmem evlendiririm.. içimdeki esra erol ben
İyi uykulaaaar
İvit dost mu düşman mı anlayamadımay o da nerden çıktı anam istemsiz basıyor nefsim yazıcam kk bunu yapıyor
İyi uykulaaaar
İvit dost mu düşman mı anlayamadımay o da nerden çıktı anam istemsiz basıyor nefsim yazıcam kk bunu yapıyor
Hoşgeldin o zaman
Yakmammmm:) benim evlendirdiklerim heeppp çok mutlu oldubu işte iyiyimdir bekar gördüm mü affetmem evlendiririm.. içimdeki esra erol ben
Heyecanlandım şimdi haaaaNi dimek dost mu düşman mıığğSana en fitinden koca bulucam bna hep çık dıa idiciksin en çok beni seviceksin
Hoşbuldumm
Emin değilim ama görmüş olabilirimbir başlık var bilmiyorum gördünmü sürekli yemek yarışması yapılıyorbakıyorum tek tek yapanların menüsüne bakarken kilo alıyorum inşallah can veririm yaza kadar ya ne verirsem acelem yok
Doğruları konuşuyorumHay ağzın su içsin şu saate ne güzel dedin
Tavuk nuggetkızarmış et
Ohhh erisin börekler harika oldu bu spor ördekim
Deme öyle deme kız
Kız tam sopa geliyodu aşağıdaki mesajı gördüm
Aus vallaha simit sandım
Simit bulgur mu?
Simitle nasıl yoğrulur ki diye düşünüp sinir oluyodum tam
Gram kalmayacakEriyecek dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?