- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Dalga geciyor bence
Neyini vereceksinbence apantisdini ciķar hafiflersin
makbule bu yalnız aşacagın bir şey degilBilmiyorum kaptanicem ya cok kotu hissediyorum Bı turlu oturtamiyorum gırdım gırdım yazamadım buraya da begum75 yazdığını gorunce yazdım sizden de utanıyorum artık
Verecek yağ bulamıyınca organları bırakacagız artık tövbe tövbeabla yaaaaa
Sagol canim miusummaaa hastane günü mü bugün?
hadi bakalım güzel geçer inşallah kuzucum
evet :)
Canim sana bi püf noktası ütü masasının örtüsünün altına alaminyum folyo ser üstünu ört ve alttan hava almadığı için ütü daha iyi oluyor ve daha hızlıPratik ütu nasıl yapılır bilen var yada bunun bir yolu yokmu
Pratik ütu nasıl yapılır bilen var yada bunun bir yolu yokmu
makbule bu yalnız aşacagın bir şey degil
burda yedin diye kimse seni ayıplayamaz
ayıplayanda zaten takım ruhunu kavramamamış dmekti
yesende yaz cnm haziran da listedne çıktım ondan beric ebelleşiyorum
milyonkere diyete girdim , bozddum ve yazdım her seferinde
yalnız aşamıyorsunn çünkü
ben geçen haftalarda gece uyandım hem ekmek yiyip hem agladım
gerçekten bak, iradesizligime agladım
burada olmasam daha çok yerim
o yüzden buradayım cnm
sende lütfen yesende yaz
kendini toparlamaya çalış
Benim o kadar birikmiş varki
biriktirmemekve kazanlı ütü
Aaaa ne değişik bir yontemmis...Canim sana bi püf noktası ütü masasının örtüsünün altına alaminyum folyo ser üstünu ört ve alttan hava almadığı için ütü daha iyi oluyor ve daha hızlı
Inşallah .biz de bebis sevcezz
Teşekkürleeer
Hadi bakalımmmm bende sizlerin başarı hikayelerini okumayı , sabırsızlıkla bekliyorummmmm .
Pratik ütu nasıl yapılır bilen var yada bunun bir yolu yokmu
Çünki zayıfken hamile kalınca daha çok yeme isteği oluyor ve daha çok kilo alınıyor. Kilolu iken hamile kalınca az alınır hatta bir çoğunda kusmadan ötürü aşırı kilo veriliyor
İlkinde 58 le kaldım 16 kilo aldım
İkinci de 68 le kaldım 9 kilo civarı aldım.
Doğum sonrası ilk üç ayda 10 kilo gidiyor benden. Üçüncü ayda halam geliyor , sütüm duruluyor benim kilo vermem duruyor. Ha şu var ben lohusalıkta özellikle tahin helvası çok tüketirim. Sütümü yağlı yapar , birde tavuk çorbası çok tüketirim. Kilo vermem durunca helvası bırakıyorum.
Eğer ki o üç ayda normal beslensem çok rahat en az 15 kilo diyet iz giderdi benden
Benim o kadar birikmiş varki
Merhabalar kızlar bugün gelemedim grip oldumaz önce sporlarimi yaptım kendimi iyi hissedince 3 mile Leslie ve 10 dk karın yaptım ama terledigim icin boğazım tekrar yanmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?