Ben mevsimsiz sevmiyorumŞu an kahvaltımla aşk yaşıyorumdom sal bib yiyorum nasıl özledim ya. Edim mevsim dışı almıyor haklı da , dün şansımı denedim almış getirmiş
Sen mi giteceksinListeye tam ne zaman girebiliyorum ki bir bakayım
duygulanıveriyom ben neden böyleKaptanım o ağlama nedir öyle sulu göz çok duygusalsın bu aralar havalardan mı oluyorBiz seni neşeli mutlu görmeye alışığız
Benimki de o sebepten almıyor ama onun aldığı katkı maddeli gıdalar abur cuburların yanında masum kalıyorBen mevsimsiz sevmiyorum
Gecenlerde bir dr de dediki mevsimisiz sepze meyveler vucud programında dengesizlikyapıyor buda hastalıklara direnclerimizi kırıyor dedi
Bilmiyorum kaptanicem ya cok kotu hissediyorum Bı turlu oturtamiyorum gırdım gırdım yazamadım buraya da begum75 yazdığını gorunce yazdım sizden de utanıyorum artık
If de ekmek yok mu
vur vur hakettim ben Eki Görüntüle 2074921
aaa hastane günü mü bugün?Bugün doktora gitcem miusum,klomen kullandim ya,catlatma ignesi vercek duruma bakcak.hastaneye de yürüyerek giderim,zaten hastane cehennemin dibinde yuruyerek gidene kadar spor olur olmaz mibirazdan tartilcam yeni uyandım yataktayim daha
evet :)Sen mi giteceksin
Aaayy bizimkilerde dün abur cubur cılgınlıği yaptılarBenimki de o sebepten almıyor ama onun aldığı katkı maddeli gıdalar abur cuburların yanında masum kalıyor
Kac ay lazim Girmek icin30 haziranda mezun olmuşum ben.. 6 ay hmmm
5 ocak cuma günü listedeyim efserKac ay lazim Girmek icin
Evli olsan hamile misin falan diyeceğim öyle bir hormon salgılıyorsun bu sıralar regli dönemin miduygulanıveriyom ben neden böyle
Ahahahaha ya kaptanım ya5 ocak cuma günü listedeyim efser
Neyini vereceksinaaa hastane günü mü bugün?
hadi bakalım güzel geçer inşallah kuzucum
evet :)
Nefs im bendesin bu hafta beni etiketle emi
pazar gününe 400 puan yazdım,cuma ve cumartesi varmıydı sporun?
bende sizi özledim canlar
Eki Görüntüle 2074920
Ben bu ay cikarsam tekrar hangi ay girerim hesabı 7 ay sonra girerim Temüzda girebiliyorum5 ocak cuma günü listedeyim efser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?