Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar bişey sorucam.Eşim şimdi aradı ,4 haneli bi numaradan mesaj gelmiş.eşimin adına iki tane kredi kartı açılmış ve 1500 liralık harcama yapılmış.Eşim müşterisi olduğumuz bankayı aramış ama böyle bişeyin mevcut olmadığını söylemiş müşteri hizmetleri.Tekrar dönüş yapcakmış banka bize.Böyle bi durum geldi mi başınıza napmamız lazım şimdi,bilen var mı ?

Masum mutfak da da salonda da masa var ama eşim de çocuklar da tv olan odada yemek istiyor, bazen hafta sonu animasyon açıp salona da hazırlıyorum sofra. Birde nebim küçük kendi yiyor yani benimkile çok küçükken kendi yemeye başladı o yüzen yer sofrası daha kolay oluyor onlar için. Tahta varya siniden daha kullanışlı.
Ay dün öğlen yedik, küçüğü uyutmaya gittim büyük oğlum yer sofrasını topladı mutfağa götürdü sildi etti, koca sofrayı götürdü babasından hayırlı

Asla mesaj atmasın aramasın sakın ha sakın. Dolandırıcılık bu. Polise gitsin göstersin.

kız benim evdede balkonuda sayarsam
3 takım masa var aama yerde yiyorlar anam
özlellikle böle kahvaltılık tarzı yemek isteyince
tahtam varda küçük , sıgmıyoruz büyük tahtayı nereye koycam en iyisi tepsi almak dedim

Erkekler işte öyle seviyor. Gerçi senin çocuklar büyük tepsi de olur. Benim küçük devirir diye kullanmıyorum tepsiyi.
Yer konusunda da buzdolabı arkası, koltuk arkası iyi oluyor

Maşallah kuzuya. Tam örnek işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…