- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Senin kıskançlığını yirimmmmTeşekkkür ederim türkanım biliyorum
Bende banu bende seviyorum her şeyi. Bekarken neden zayıf olduğumu şimdi anlıyorum. Makarna asla yemezdim, mantının hiç bir çeşidini yemezdim ki on çeşit rahat yapar annem, hem de haftada en az üç gündü. Pirinç pilavı sevmezdim, bulgur sevmezdim, etli pide sevmezdim, tatlı kurabiye kek sevmezdim, tavuğu mu köftemi diğerlerine verirdim. Ispanak yemeği, taze fasulye ciğer yerdim sadece. Ciğer de kansızlık için mecburen. Birde patates kızartması, 20 yaşından sonra yavaş yavaş damak tadım değişti, 24 se evlendim o zaman hepten değişti. Yemediğim her şeyi zevkle yer oldum
Ha şerbetli tatlı da asla sevmezdim
Ateş derkenAteşine ateş mi katmak istiyon eflal
Çocukluk kahramanım kurabiye canavarı
Senin kıskançlığını yirimmmm
Senin kide çok seker keşke böylede tatlis esmer banna benzeyen kızım olur benim ki sarıya kacti
Senin kuçuk versiyonun var mı küçüklük resmin
beşamel biraz kalorisini artırır diye buaşmak istemiyorum öyle tariflereBesamelli ispanak var
Benim küçüklük kahramanım usagiBen de senin fotou beğeniyom.Çook seyrettim sailormoonu
beşamel biraz kalorisini artırır diye buaşmak istemiyorum öyle tariflere
sade ıspanak yeter bide bizim aşçıdan öğrendim pirinç yerine bulgur atıcam içine bakalım sevceklermi
Yook domates salatalık ve bibereİnşallah bu kalpler eşinedir
Canım kurabiyeeé cektiiiiiiiiiiiijiji
Eksideyim ama kac olduğunu bosverKaç geldin artı eksi kaç
Kız pınaaaar
Allah seni napsın öldüm korkudan
Diyom tertemiz menüler bu kız nasıl artı geldi vay anam alıp başımı dağlara gidecektim
Dur neyse şakaymış
Maşallah
2 günde -900
4 güne de -900 gelse
-1.8
La tipini yerim haaa
Gel firinda var dünden bi suru artti.Korumadasin sen yersinCanım kurabiyeeé cektiiiiiiiiiiiijiji
Ama yaaaa kurabiyeeeeeeeeeeeeeeee
Olur kaptanım
Hemen ayarlayalım mı grıpları nilişkom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?