Geçmiş olsun canımMerhabalar kızlar bugün gelemedim grip oldumaz önce sporlarimi yaptım kendimi iyi hissedince 3 mile Leslie ve 10 dk karın yaptım ama terledigim icin boğazım tekrar yanmaya başladı
Bilgisayarımı bozdum
Giremiyorum resmen
Nasıl bozdum ki acaba
Kaç geldin artı eksi kaç@MiuLego ben de tartildim
Kız pınaaaar
Gel kuzum
benide alın yanınızaaaaaaaa
Tesekkur ederim :)
Saol canım şaban Seferogullari ndan dı sanırım
BendeGel kuzum
Seferoğlu olmak isterim
Immmm ıspanak da severim, zaten ben bütün sebzeleri severim. Çocuklar için pilav var bende, tavuklu brokoli var. Mercimek de isterlerse yerler artıkbenimde yeşil mercimek çorbası ve ıspanak var yemektebelki bide makarna yaparım evdekilere
benimde yeşil mercimek çorbası ve ıspanak var yemektebelki bide makarna yaparım evdekilere
Ateşine ateş mi katmak istiyon eflalEki Görüntüle 2074995
Akşama mercimek yahnisi yapıcam, boool acılı istiyor canım
Bilgisayarımı bozdum
Giremiyorum resmen
Nasıl bozdum ki acaba
Eki Görüntüle 2074995
Akşama mercimek yahnisi yapıcam, boool acılı istiyor canım
Hehehehheeh nası gandırdım amaKaç geldin artı eksi kaç
Kız pınaaaar
Allah seni napsın öldüm korkudan
Diyom tertemiz menüler bu kız nasıl artı geldi vay anam alıp başımı dağlara gidecektim
Dur neyse şakaymış
Maşallah
2 günde -900
4 güne de -900 gelse
-1.8
Yaşlı hatunum ben kaloten gidersem yaHehehehheeh nası gandırdım ama
Teşekkkür ederim türkanım biliyorum@malipina profil resmin çok hoş yaaaaaa
hee bi de bana sorYaşlı hatunum ben kaloten gidersem ya
Ama böyle sevinmesi de ayrı güzel oliuiiiiii
Yapıldı kız
geçmiş olsun inşallah önemli bişey yokturhemen hallolur
Çocukluk kahramanım kurabiye canavarı@malipina profil resmin çok hoş yaaaaaa
Bende banu bende seviyorum her şeyi. Bekarken neden zayıf olduğumu şimdi anlıyorum. Makarna asla yemezdim, mantının hiç bir çeşidini yemezdim ki on çeşit rahat yapar annem, hem de haftada en az üç gündü. Pirinç pilavı sevmezdim, bulgur sevmezdim, etli pide sevmezdim, tatlı kurabiye kek sevmezdim, tavuğu mu köftemi diğerlerine verirdim. Ispanak yemeği, taze fasulye ciğer yerdim sadece. Ciğer de kansızlık için mecburen. Birde patates kızartması, 20 yaşından sonra yavaş yavaş damak tadım değişti, 24 se evlendim o zaman hepten değişti. Yemediğim her şeyi zevkle yer oldum
bişiy mi içirdinnnnnnnnnnnnnnn
ay bunuda severim
herşeyi seviyorum yaaaa
işte bundan şişkoyum