Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar tupper hakkında ne düşünüyorsunuz bana saçma geliyor ya
onca para
Ben bi kere arkadaş gazina geldim baya alışveriş yaptım. Eşim ne özelliği varmış bunun dedi işte sağlıklı plastikmis vidi vidi anlattım. O paranın yarısına cam olanlarını alsaydik madem cam yüzde yüz sağlıklı dedi benim jeton düştü. Hiç tavsiye etmiyorum hepsi çöp.

Inşallah iyi olur.yani her an acigimizi arayan insana suçlu gibi bakan idare çok zor.arkadas ortamimiz iyi Allahtan. Yazın es durumu mu yapacaksin böyle belirsiz beklemek de zor olur sana
2.il disindan tayinim cikti canım ama ucretsiz izindeyim goreve baslamadim.subatta esim es durumu isticek.cikarsa 2.donem goreve baslicam muhtemelen.

50

ay içme be sende.. bol su iç onun yerine.. sanki ödem mi var sa atıcan.. ödemlik bişey yemiyosun ki sen banu

kız günaydın ne ödemi
wc için içiyoruuu ben bu çaylarıı

yaa valla aynen öle haticeee
bugün arkadaşlar deli gibi alışveirş yaptı ve ben şok

zeytinlikmiş 70 tl verdiler tanesine

kızlar tupper hakkında ne düşünüyorsunuz bana saçma geliyor ya
onca para
Sonuç olarak pilastik ,pilastik sağlıklı olmaz. Su şişesi var evde üç tane. Her gün düzgün yıkamazsan iğrenç kokuyor ucuz şişeler de kokmuyor. Asla vermek ben o ürünlere o kadar para. Miller deli gibi alıyor hayret ediyorum

kirlendin yani

appacık bonus yok artık yaniiiii

gün içinde başka bişey yeme içme cıs lı.. bak hergün bi cıs oluyor bonus.. kilo aldı gidiyor

Normalde canımın istemediği bişey valla ya 2 tane içtim bide peşpeşe 100 kaloriymiş bişey değil bana napcak.
epey toparladım saatlerimi düzenlemeye uğraşıyorumda bu benim için gerçekten zor oluyo.

Bugün öğlen yemek olduğu halde yiyemedim mesela geniş bir ara öğün yapmış gibi oldum. 2 tane tuzlu kurabiyeyi hiç yazmim kızarsın filan
Galetem kalmamıştı masum geldi gözüme. gün içinde 6 dilim ekmek 2 dilim ekmeğe denkte galete var listede birinin yerine geçmiş olsun

kız günaydın ne ödemi
wc için içiyoruuu ben bu çaylarıı
ay bunun çaydan başka çaresi yok mu banu.. yemeklerine zeytinyağı falan koyuyorsun dimi..

şöyle sulu köfte çorba vs tüketsen.. bol sulu sıvı katkılı yemekler olmuyor mu çare?

ay eflal bende anlamıyorum ya ben şok
arkadaş 450tl lik alışveirş yapmış
töbeee yarebbimmm

günün ilk menüsünü yazayım

kahvaltı 08:00
2 wasa
bol peynir
12 zeytin
domates-salatallık

öglen 13:00
közlenmiş patlıcan yemegiğ kıymalı
1 kase yogurt

akşam 16:00
1 kase yogurt içine
1 portakal,badem az ceviz, 1 ymk yulaf ezmesi
üzerine tarçın

2,5 lt kadar su
filtre kahve

Herkese selamlar !!

Sabam kalkınca 1 bardak dürtücü çay

Sabah+Öğlen menüm (12.00)
(Tam bir Karatay öğünü oldu )
İki yumurtadan tereyağlı kurutulmuş etle (bacon) yumurta
3 zeytin
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 avuç çiğ ıspanak
1 dilim presunto(bizim pastırmanın çemensizi)
2 ceviz
2 kayısı kurusu
1 incir kurusu

Şimdi 5 saat yemek yok :)

Aynen bana da saçma geliyor bi şu şişesi 20 tl cam alırız daha iyi hiç bişey camın yerini tutmaz

Amaaaaan iki uyayım dedim ... 20 dk sonra kapı çaldı sabahın körü ... komşu cız pişirmiş kokmuştur dedi

sonra mutfağa gir ..yemek vs..evi bi yalandan süpür toz ..ovala .. derken öğle tayfası ...

onlar çıktı , başka komşu ... yahu bana çat kapı pek gelinmez aslında ... eskiden her gün 80 kere evden çıktığım için bilirsiniz o günleri ... kapıda bacada görülürdüm illa ki apartmanda ... şimdi görünmeyince meraktan illa kapı çalınıyor her gün

sonrada paşam geldi ..sohbet muhabbet .. şimdi ödeve oturdu .. bende iki bakayım hele dedim

pfffff bugün çok kirliyim bu kirliliğe ancak bu pakize yaraşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…