50Allah zihin acikligi versin minnos kaptan. Demek listeye gireceksin. Kac kilo hedefin de bakem
ay içme be sende.. bol su iç onun yerine.. sanki ödem mi var sa atıcan.. ödemlik bişey yemiyosun ki sen banu
ayy bu çaylar neden böyle ya igrenç miu
sana güveniyorum,bizi yarıyolda bırakmaCok sagolun kızlar artık bu durumu asmayı cok istiyorum gercekten cok yoruldum Insallah en kısa zamanda oturturum düzenimi bende
Ben bi kere arkadaş gazina geldim baya alışveriş yaptım. Eşim ne özelliği varmış bunun dedi işte sağlıklı plastikmis vidi vidi anlattım. O paranın yarısına cam olanlarını alsaydik madem cam yüzde yüz sağlıklı dedi benim jeton düştü. Hiç tavsiye etmiyorum hepsi çöp.kızlar tupper hakkında ne düşünüyorsunuz bana saçma geliyor ya
onca para
Anaaa Miu da mı geliyor listeye as bayrakları as as as50
ay içme be sende.. bol su iç onun yerine.. sanki ödem mi var sa atıcan.. ödemlik bişey yemiyosun ki sen banu
2.il disindan tayinim cikti canım ama ucretsiz izindeyim goreve baslamadim.subatta esim es durumu isticek.cikarsa 2.donem goreve baslicam muhtemelen.Inşallah iyi olur.yani her an acigimizi arayan insana suçlu gibi bakan idare çok zor.arkadas ortamimiz iyi Allahtan. Yazın es durumu mu yapacaksin böyle belirsiz beklemek de zor olur sana
50
Ben bi kere arkadaş gazina geldim baya alışveriş yaptım. Eşim ne özelliği varmış bunun dedi işte sağlıklı plastikmis vidi vidi anlattım. O paranın yarısına cam olanlarını alsaydik madem cam yüzde yüz sağlıklı dedi benim jeton düştü. Hiç tavsiye etmiyorum hepsi çöp.
Ben içiyorum ama sütsüz sade
Sonuç olarak pilastik ,pilastik sağlıklı olmaz. Su şişesi var evde üç tane. Her gün düzgün yıkamazsan iğrenç kokuyorkızlar tupper hakkında ne düşünüyorsunuz bana saçma geliyor ya
onca para
kirlendin yani
appacık bonus yok artık yaniiiii
gün içinde başka bişey yeme içme cıs lı.. bak hergün bi cıs oluyor bonus.. kilo aldı gidiyor
ay bunun çaydan başka çaresi yok mu banu.. yemeklerine zeytinyağı falan koyuyorsun dimi..kız günaydın ne ödemi
wc için içiyoruuu ben bu çaylarıı
Sonuç olarak pilastik ,pilastik sağlıklı olmaz. Su şişesi var evde üç tane. Her gün düzgün yıkamazsan iğrenç kokuyorucuz şişeler de kokmuyor. Asla vermek ben o ürünlere o kadar para. Miller deli gibi alıyor hayret ediyorum
Geçmiş olsun canım
Sağolun kızlarÇok geçmiş olsun canım
şişesi iğrençsuyu hep kokutuyor ıyk
Aynen bana da saçma geliyor bi şu şişesi 20 tl cam alırız daha iyi hiç bişey camın yerini tutmazSonuç olarak pilastik ,pilastik sağlıklı olmaz. Su şişesi var evde üç tane. Her gün düzgün yıkamazsan iğrenç kokuyorucuz şişeler de kokmuyor. Asla vermek ben o ürünlere o kadar para. Miller deli gibi alıyor hayret ediyorum
Benim kuzenim sattı bi ara destek olalım diye aldık eltimle suları kokutuncada bi gün telefondaydı arada söyledi eltim.
Oda gayet rehat ve geniş bi şekilde sizin sularınız problemlidir şekerim dediyani kokutamazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?