Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol kuzumm

Oyyy kuzum icme vucudda demir kalmıyor.. beni cok uyarmisti herkes bunlar nediyo laaaaa derdim.. megerse yas ilerleyince haaaaa dogru diyorlarmis dedim...dankkk etti yaniiii
Yaaaaaaa
Demir eksikliği mi
Zaten eksik
Ay ben hep torgun uykulu bitkin
Ondan mı acaba

Aynen bende artik o moddayim hayirlisi olsun olmuyorsa vardir bi hikmeti diyorum...

Yaaaaaaa
Demir eksikliği mi
Zaten eksik
Ay ben hep torgun uykulu bitkin
Ondan mı acaba
Ondan olabilir canim bi baktir olmadi ilaca basla ihmal etme yoksa saclar dökülüyor , kalp çarpıntısı basliyor, ten rengi sari oluyor yerinden kalkmak istemiyorsun ...arada kulak cinlamasi bile oluyor...ihmal etme kuru uzum ye sık sık ...

Evet miu, bana baya moral oldu, eve dönüyorum, (yemek de çok iyi yedim bugün çok temisssss) bu gazla koşuya çıkıyorum

Ya şu pelinee ve platesciye uyuz oluyorum hele Merve karakteri
Oya ne güzel hatun ya:)
He bide arzu galiba oda guzel:))
Kızım yeni eni yürümeye başladı :)
Oyyyyy
Yaaaaaaa
İnstagrama at arada da bakayım nasıl yürümeye çalışıyor :)

Bı hafta inşallah kan vermeye gideceğim kuzum aynen.. kuru üzümde demir mi var aaaaa

Saçlar dökülğyor çok aynen
Dur yarın kuru ğzüm alayım ben. Sağol canım benim
Doğru söylüyorsun çok şükür halimize. Sözümü geri aldım Relax Relax Relax. ..
Aynen kuzum
Evet miu, bana baya moral oldu, eve dönüyorum, (yemek de çok iyi yedim bugün çok temisssss) bu gazla koşuya çıkıyorum

Videoya çektima karanlıktı yarın sana özel atarım
Yürürken birde gel gel yapıyor allahım misafir geldiği zaman direk bay bay yapıyor git der gibi
Hele pepe şarkısı söylüyor teyzesi yersin
Birde bir cici cici diye sevesi var herkese yapıyor
Ay kızım

Bu arada oya ile serhan
İşi pisirdilermi şimdi yani

İçim çok acıyor bu duyguyu nasıl yeniyorsunuz hayatımda hicbirsey benim kontrolümde değil sadece komutlar var onlara uyuyorum özgür ruhumdan eser kalmadı

Çakıl senin tatilin gelmiş te geçiyor
Haftasonu eşinle yada çok sevdiğin bi dostunla çık gez yeni yerler gör yorulana kadar girme eve,temizlik yapma bu hafta salla
Pazarda akşama kadar yat tembellik yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…