- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Sağol kuzummBen ne detoksu yapiim yaa offf.. O kadar dikkat ediyorum ama hala sağlam bi ekside değilim.. metam mı çok yavaş acabaa
Ayy hadi hayırlısı inşallah :)
2012 de mezun olduğumda özel sektör için o kadar imkanım vardı ki aklın almaz. İlla devlete çalışcam diye kpss yoluna girdim girmez olaydım.. yıl olmuş 2017 hala işsizim ve özel sektör için de şansım yok artık.. geriye dönüp baktığımda sadece pişmanlık olmalı diyebilirim. Hayırlısı demekten kısmet demekten nasip değilmiş olmadı demekten dilimde tüy bitti. Teselli edilmekten tiksindim. Ama hayırlısı değilmiş nasip değilmiş diyorum. Çünkü öyle. Nasip olsaydı çoktan gelip beni bulurdu demekki değilmiş bu da benim sınavımmış diyorum. Sende müsterih ol. Allah bugünlerimizi aratacak sınavlar vermesin inşallah
YaaaaaaaOyyy kuzum icme vucudda demir kalmıyor.. beni cok uyarmisti herkes bunlar nediyo laaaaa derdim.. megerse yas ilerleyince haaaaa dogru diyorlarmis dedim...dankkk etti yaniiii
Dur kuzum cuma bi kilonu görelim de
Sonrasında düşünelim emi
Ooohhhh misssss:)
Doğru ay tatsız tuzsuz da ıyk
Aynen bende artik o moddayim hayirlisi olsun olmuyorsa vardir bi hikmeti diyorum...Ben ne detoksu yapiim yaa offf.. O kadar dikkat ediyorum ama hala sağlam bi ekside değilim.. metam mı çok yavaş acabaa
Ayy hadi hayırlısı inşallah :)
2012 de mezun olduğumda özel sektör için o kadar imkanım vardı ki aklın almaz. İlla devlete çalışcam diye kpss yoluna girdim girmez olaydım.. yıl olmuş 2017 hala işsizim ve özel sektör için de şansım yok artık.. geriye dönüp baktığımda sadece pişmanlık olmalı diyebilirim. Hayırlısı demekten kısmet demekten nasip değilmiş olmadı demekten dilimde tüy bitti. Teselli edilmekten tiksindim. Ama hayırlısı değilmiş nasip değilmiş diyorum. Çünkü öyle. Nasip olsaydı çoktan gelip beni bulurdu demekki değilmiş bu da benim sınavımmış diyorum. Sende müsterih ol. Allah bugünlerimizi aratacak sınavlar vermesin inşallah
Ben de dizi izliyom kuzummmmBöceğin kurban sagaaaaaa
Kocamla kızı uyutup oryantal yaptım şimdide dizimi izliyorum
Sen
Ben de dizi izliyom kuzummmm
Yorgunum ama burda olmak iyi geldi
Öp kızını benim için
Gündem özelde de onu anlattı başarı oranı çok yüksek misDün markete gitmiştim orada Ayça KAYA nin sayarak beslenme kitabını buldum. Şu an onu okuyorum bakalım inşallah ise yarar.
KesinDün markete gitmiştim orada Ayça KAYA nin sayarak beslenme kitabını buldum. Şu an onu okuyorum bakalım inşallah ise yarar.
Ondan olabilir canim bi baktir olmadi ilaca basla ihmal etme yoksa saclar dökülüyor , kalp çarpıntısı basliyor, ten rengi sari oluyor yerinden kalkmak istemiyorsun ...arada kulak cinlamasi bile oluyor...ihmal etme kuru uzum ye sık sık ...Yaaaaaaa
Demir eksikliği mi
Zaten eksik
Ay ben hep torgun uykulu bitkin
Ondan mı acaba
Doğru söylüyorsun çok şükür halimize. Sözümü geri aldım Relax Relax Relax. ..Offlama kuzum ne güzel bebişin var Allaha şükür
Ohhh ne güzel misssstebrik ederim canım inşallah hedeflediğin noktaya da gelirsin bu mutluluğu çoook iyi biliyorum ben de
Evet miu, bana baya moral oldu, eve dönüyorum, (yemek de çok iyi yedim bugün çok temisssss) bu gazla koşuya çıkıyorumAyyyyyy banuuuy leptin takır takır çalışıyor yahuuu
Çatır çatır yakıyor yağlarııı
Zaten birazdan uyuyp sabah tok karna uyanıcan işte
Ne açlığıymış o
Ayyyy inecek işte eflalimmmm
Sen bilirsin kuzıcummm
İyi gelecekse olur
Yazdım yorum ben
İşte zayıflamanın meyvelerini topladığın o an
OyyyyyYa şu pelinee ve platesciye uyuz oluyorum hele Merve karakteri
Oya ne güzel hatun ya:)
He bide arzu galiba oda guzel:))
Kızım yeni eni yürümeye başladı :)
Bı hafta inşallah kan vermeye gideceğim kuzum aynen.. kuru üzümde demir mi var aaaaaOndan olabilir canim bi baktir olmadi ilaca basla ihmal etme yoksa saclar dökülüyor , kalp çarpıntısı basliyor, ten rengi sari oluyor yerinden kalkmak istemiyorsun ...arada kulak cinlamasi bile oluyor...ihmal etme kuru uzum ye sık sık ...
Aynen kuzumDoğru söylüyorsun çok şükür halimize. Sözümü geri aldım Relax Relax Relax. ..
Evet miu, bana baya moral oldu, eve dönüyorum, (yemek de çok iyi yedim bugün çok temisssss) bu gazla koşuya çıkıyorum
Okey olmaz birdaha canimOlmaz aklıma kazındı sıfır kaçamak hande diye bi kere
Bundan sen sorumlusun hande
Oyyyyy
Yaaaaaaa
İnstagrama at arada da bakayım nasıl yürümeye çalışıyor :)
Bı hafta inşallah kan vermeye gideceğim kuzum aynen.. kuru üzümde demir mi var aaaaa
Saçlar dökülğyor çok aynen
Dur yarın kuru ğzüm alayım ben. Sağol canım benim
Aynen kuzum
İçim çok acıyor bu duyguyu nasıl yeniyorsunuz hayatımda hicbirsey benim kontrolümde değil sadece komutlar var onlara uyuyorum özgür ruhumdan eser kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?