- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Tamam
Nee instagram mııı?? Beni niye takip etmiyosun yeniyim diye az mı seviyosun benihep aen mi kıskancan accık da ben kıskanayım
Oyy yerimmm kaç aylık kıızz :)
Ne güzel düşünüyosun evlat güzel olsa gerek:)
Kıyamammm.. o haldeeeee... hemen sen de uyuyorsun balım şimdiiiiiKendimle ilgilenecek hal mi kaldi miu..yesil cay iceyim dedim.
Gunduz de uyumamisti dogru durust saat 7 buçukta esim giderken cok uykusu gelmis fazla geciktirme de uyusun diyodu dusun o derece uyku vardi gozunde.saat 12de uyudu. Ben de diyorum 9a kadar uyur annem babam yok esim.yok rahat takilirim spor yaparim.Esim gitti geldi de mutfagi topladim sonra annem geldi de sagolsun sutu yogurdu halletti yoksa bi de onlar vardi..sen görmedin tabi dun gece de saat basi uyanmisti..velhasil ben bende degilim su an miu..
Tamammmm
Türkanım sen iyi bir annesin ve öyle de devam edeceksin inşallah.. Boşver gerisini.. şükredelim bizKizim şu an 13.5 aylık Aralık 14 de 14 e girecek teyzesi :))
Ya çok güzel. Ben işte evladını bırakıp gidenleri anlamıyorum hemde hiç hak vermiyorum konu ne olursa olsun evlat bırakıp gidilmez. Beni annem 1.5 yaşında bırakıp gitmiş. Şimdiki anneme anne derim . Baba o baktı o büyüttü. Bana ara diyorlar niye aramıyorsun. Elim varmıyor içimden gelmiyor annen o senn diyorlar ama doğurmak marifet deil . Konu ne olursa olsun evlat ya. Canın. Ben sırf annem yüzünden hırçın büyüdüm o kadar asiydim ki anlatamam ama hep sevgisizlikten güven problemi dahi yaşadım düşün kocam sırf bu yüzden çok çekti güvenmiyordüm o nedenini bilmiyordu 4 senelik evliyim gerçeği daha yeni anlattım o yüzden sevgi ve güven çok önemli ... kızım bir yana dünya bi yana başka çocuk düşünmüyorum sırf ona vakit ayıramam diye yemek yemez bnde yemem oturr ağlarım hasta olur gene ağlarım. Evlat çok güzel ya .
Bu hafta spor yalan oldu alt gruba düşerim ben..Yarin annem evdeymis bi yere gitmeyecekmis yaparim inşallah cuma öncesi okkali biseyler.Kıyamammm.. o haldeeeee... hemen sen de uyuyorsun balım şimdiiiii
Türkanım sen iyi bir annesin ve öyle de devam edeceksin inşallah.. Boşver gerisini.. şükredelim biz
Sen bir dinlen önce aaaaaaaaBu hafta spor yalan oldu alt gruba düşerim ben..Yarin annem evdeymis bi yere gitmeyecekmis yaparim inşallah cuma öncesi okkali biseyler.
Kız çocuğuna bayılırım aminnnnİnşallah darısı başına
Senin ilk kızın olacak
Bana öyle geldi
Bnim 2. De kız olacak
Ben yatıyorum allah rahatlik versinnnnnnnnnnnnn
Kizim şu an 13.5 aylık Aralık 14 de 14 e girecek teyzesi :))
Ya çok güzel. Ben işte evladını bırakıp gidenleri anlamıyorum hemde hiç hak vermiyorum konu ne olursa olsun evlat bırakıp gidilmez. Beni annem 1.5 yaşında bırakıp gitmiş. Şimdiki anneme anne derim . Baba o baktı o büyüttü. Bana ara diyorlar niye aramıyorsun. Elim varmıyor içimden gelmiyor annen o senn diyorlar ama doğurmak marifet deil . Konu ne olursa olsun evlat ya. Canın. Ben sırf annem yüzünden hırçın büyüdüm o kadar asiydim ki anlatamam ama hep sevgisizlikten güven problemi dahi yaşadım düşün kocam sırf bu yüzden çok çekti güvenmiyordüm o nedenini bilmiyordu 4 senelik evliyim gerçeği daha yeni anlattım o yüzden sevgi ve güven çok önemli ... kızım bir yana dünya bi yana başka çocuk düşünmüyorum sırf ona vakit ayıramam diye yemek yemez bnde yemem oturr ağlarım hasta olur gene ağlarım. Evlat çok güzel ya .
Ayyyyyy ada ne fenaymışş
Ben de çok içiyorum kahvee
Sabahları işe giderken bir termos sade kahve içiyom aç karna
Galiba bünye alıştı
Ben uyuyayım yarın iş var ben pert..
Sabah enerjik olayım dimiiiii
Tüm gün buralarda olcam malum
İyi geceler herkese huzurlu uykular
O kadar kirliyimki anlat anlat bitmez@CocoChanelmademoiselle buralara uğradı mı bugün?
@Antepia27 dünğn kahramanı fatma geldi mi :)
@Ausencianapıyonuz elifle doğum günü nasıl geçti?
@Nevreste yi ucundan gördüm sankiiii
@deynepnaz nabıyon kuzum günaydın didin mi bugün? Neler yidin bugün
@ecemavimortini yeniyon mu kuzum
@Nefs pembiklim sabah buralardaydı napıyon? Sallatıyoz mu nevoya
Triplimelek Megi Sarayca @ada81 @Portakal Sulu Ordek @Makbule007 temiz misiniz kızlaaaarrr
Bonus bonusuma
@Efser ve menüsü buralarda mı
@aeben adaşımmmmm
Çiçeaaaammmmm işe alışıldı mı bugün?nar_cicegim
O kadar kirliyimki anlat anlat bitmez
Sarayca nehirnil111 Nare83 Bonus begum75 nar_cicegim
Hep alıntılarım gitmiş.
Çok tesekkur ederim kızlar inanın o kadar çok istiyorum ki eskisi gibi olmayı ama olmuyor anlatamıyorum kendime
Sabah güzel kahvaltı yapıyorum ama.... Sonrası
Biliyorum hepiniz desteksiniz iyiki varsınız.
Şuan reglim biter bitmez oruç tutacağım hem tutmam da lazım zaten. İyi gelecektir bana.
Sporuma başlasam ahhh ahhh
2 gün çok güzel yaptım 3.gün bozuldu
Tekrardan başlayacağım artik başka çarem yok.
Asla önünü alamam yoksa hissediyorum.
Yine yeniden başlayacağım....
İnşaallah canımMegi ben son 4 ayda okadar çok kullandım ki şu kelimeleri
başladım. .
ve
başlıyorum. .
süperim. ..
Bugün pro yapıyorum. .
hangi detoksu yapsam...
aman bugünde yiyim...
yarının kesin başlıyorum. ..
bu liste uzar gider canım
bunlar bi atak ve geceçek öyle düşün
Amin canım amin..Ay bende keşke kpssnin ucunu bırakmasaydım diyom şimdiki özel sektörü görünce ama işte çocuklarımı kendim büyütmek için bu kadar oyalandım şimdi hepsi sabah 9 akşam 5 okuldalar ama bu seferde işin treni kaçtı herşeyin bi bedeli var işteBen ne detoksu yapiim yaa offf.. O kadar dikkat ediyorum ama hala sağlam bi ekside değilim.. metam mı çok yavaş acabaa
Ayy hadi hayırlısı inşallah :)
2012 de mezun olduğumda özel sektör için o kadar imkanım vardı ki aklın almaz. İlla devlete çalışcam diye kpss yoluna girdim girmez olaydım.. yıl olmuş 2017 hala işsizim ve özel sektör için de şansım yok artık.. geriye dönüp baktığımda sadece pişmanlık olmalı diyebilirim. Hayırlısı demekten kısmet demekten nasip değilmiş olmadı demekten dilimde tüy bitti. Teselli edilmekten tiksindim. Ama hayırlısı değilmiş nasip değilmiş diyorum. Çünkü öyle. Nasip olsaydı çoktan gelip beni bulurdu demekki değilmiş bu da benim sınavımmış diyorum. Sende müsterih ol. Allah bugünlerimizi aratacak sınavlar vermesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?