Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam :KK43:

Nee instagram mııı?? Beni niye takip etmiyosun yeniyim diye az mı seviyosun beni :63: hep aen mi kıskancan accık da ben kıskanayım :-)

Oyy yerimmm kaç aylık kıızz :)

Kizim şu an 13.5 aylık Aralık 14 de 14 e girecek teyzesi :))
Ne güzel düşünüyosun evlat güzel olsa gerek:)

Ya çok güzel. Ben işte evladını bırakıp gidenleri anlamıyorum hemde hiç hak vermiyorum konu ne olursa olsun evlat bırakıp gidilmez. Beni annem 1.5 yaşında bırakıp gitmiş. Şimdiki anneme anne derim . Baba o baktı o büyüttü. Bana ara diyorlar niye aramıyorsun. Elim varmıyor içimden gelmiyor annen o senn diyorlar ama doğurmak marifet deil . Konu ne olursa olsun evlat ya. Canın. Ben sırf annem yüzünden hırçın büyüdüm o kadar asiydim ki anlatamam ama hep sevgisizlikten güven problemi dahi yaşadım düşün kocam sırf bu yüzden çok çekti güvenmiyordüm o nedenini bilmiyordu 4 senelik evliyim gerçeği daha yeni anlattım o yüzden sevgi ve güven çok önemli ... kızım bir yana dünya bi yana başka çocuk düşünmüyorum sırf ona vakit ayıramam diye yemek yemez bnde yemem oturr ağlarım hasta olur gene ağlarım. Evlat çok güzel ya .

Kendimle ilgilenecek hal mi kaldi miu..yesil cay iceyim dedim.
Gunduz de uyumamisti dogru durust saat 7 buçukta esim giderken cok uykusu gelmis fazla geciktirme de uyusun diyodu dusun o derece uyku vardi gozunde.saat 12de uyudu. Ben de diyorum 9a kadar uyur annem babam yok esim.yok rahat takilirim spor yaparim.Esim gitti geldi de mutfagi topladim sonra annem geldi de sagolsun sutu yogurdu halletti yoksa bi de onlar vardi..sen görmedin tabi dun gece de saat basi uyanmisti..velhasil ben bende degilim su an miu..
Kıyamammm.. o haldeeeee... hemen sen de uyuyorsun balım şimdiiiii

Ya çok güzel. Ben işte evladını bırakıp gidenleri anlamıyorum hemde hiç hak vermiyorum konu ne olursa olsun evlat bırakıp gidilmez. Beni annem 1.5 yaşında bırakıp gitmiş. Şimdiki anneme anne derim . Baba o baktı o büyüttü. Bana ara diyorlar niye aramıyorsun. Elim varmıyor içimden gelmiyor annen o senn diyorlar ama doğurmak marifet deil . Konu ne olursa olsun evlat ya. Canın. Ben sırf annem yüzünden hırçın büyüdüm o kadar asiydim ki anlatamam ama hep sevgisizlikten güven problemi dahi yaşadım düşün kocam sırf bu yüzden çok çekti güvenmiyordüm o nedenini bilmiyordu 4 senelik evliyim gerçeği daha yeni anlattım o yüzden sevgi ve güven çok önemli ... kızım bir yana dünya bi yana başka çocuk düşünmüyorum sırf ona vakit ayıramam diye yemek yemez bnde yemem oturr ağlarım hasta olur gene ağlarım. Evlat çok güzel ya .
Türkanım sen iyi bir annesin ve öyle de devam edeceksin inşallah.. Boşver gerisini.. şükredelim biz :KK37:

0F4713C4-C9CE-4D52-85B3-C54F5700187D.webp

Bu hafta spor yalan oldu alt gruba düşerim ben..Yarin annem evdeymis bi yere gitmeyecekmis yaparim inşallah cuma öncesi okkali biseyler.
Sen bir dinlen önce aaaaaaaa

Sporu sonra düşünürüz

Düşsen de öbür hafta yine üst gruba çıkarsın bernam.. senin canından kıymetli değil.. uyu da dinlen sen

Sana katılıyorum. Eskiden doğuran mı büyüten mi dediklerinde emin olamazdım ama çocuk doğurmuş ve sadece 7 aydır ona bakan bir kadın olarak net bir şekilde söyleyebilirim ki doğuran değil bakan ilgilenen gönül veren annedir. Sende hiç sıkma canını ama geçerli ama geçersiz bi sebepten bırakmış olsun geçmiş gitmiş annem diyebildiğin bir kadın var ona sarıl. Ama nacizane fikrim hayatta herkes tek başına hayatta kalabilmeyi ayakta dim dik duranilmeyi öğrenmeli evlatlarımıza bu kadar düşersek ilgi göstericez diye bağımlı bireyler yetiştirebiliriz. Benim de yoğun ortanca çocuk sendromum ve annemle aşamadığımız ve asla aşamayacağımıza emin olduğum sorunlarımız var onu yansıtmicam benim çocuğum öyle olmayacak diye diye beynim paranoyaya bağlıyo bazen :) dikkat etmek lazım yoksa kafa gider :KK66:

Ayyyyyy ada ne fenaymışş
Ben de çok içiyorum kahvee
Sabahları işe giderken bir termos sade kahve içiyom aç karna

Galiba bünye alıştı

Ay miuu güzelim
bende kahveyi aç karnına seviyorum ya ;)
kahve e candır

Ben uyuyayım yarın iş var ben pert..

Sabah enerjik olayım dimiiiii:KK6:

Tüm gün buralarda olcam malum:KK33:

İyi geceler herkese huzurlu uykular:KK36:

Bende daha dus alıcam.
saçlar yaglandi , bugün yine payıma düşen. 4_5 saat uyku olacak sanırım :deli:

Bugünkü menüm:
Sabah 1 bardak dürtücü çay
1 kayısı kurusu
1 bardak kahve

Öğlen(14.00)
Firında hindi
Haşlanmış uzaylı sebze

Ara:
2 ceviz
1 incir kurusu

Akşam(21.30)
Salata (marul roka )
İzgara (av etleri) sosisi (av etleri kuş o yüzden yağsız)

2 litre su

@MiuLego

@CocoChanelmademoiselle buralara uğradı mı bugün?

@Antepia27 dünğn kahramanı fatma geldi mi :)

@Ausencia :KK200: napıyonuz elifle :deli:doğum günü nasıl geçti?

@Nevreste yi ucundan gördüm sankiiii

@deynepnaz nabıyon kuzum günaydın didin mi bugün? Neler yidin bugün:işsiz:

@ecemavi :KK200: mortini yeniyon mu kuzum:halay:

@Nefs pembiklim sabah buralardaydı napıyon? Sallatıyoz mu nevoya:KK31:

Triplimelek Megi Triplimelek Megi Sarayca Sarayca @ada81 @Portakal Sulu Ordek @Makbule007 temiz misiniz kızlaaaarrr:KK33:

Bonus Bonus bonusuma :KK37:

@Efser ve menüsü buralarda mı:rolleyes:

@aeben adaşımmmmm:KK60:

Çiçeaaaammmmm işe alışıldı mı bugün? nar_cicegim nar_cicegim
O kadar kirliyimki anlat anlat bitmez:(
:(

Sarayca Sarayca nehirnil111 nehirnil111 Nare83 Nare83 Bonus Bonus begum75 begum75 nar_cicegim nar_cicegim
Hep alıntılarım gitmiş.
Çok tesekkur ederim kızlar inanın o kadar çok istiyorum ki eskisi gibi olmayı ama olmuyor anlatamıyorum kendime:(
Sabah güzel kahvaltı yapıyorum ama.... Sonrası :(
Biliyorum hepiniz desteksiniz iyiki varsınız.
Şuan reglim biter bitmez oruç tutacağım hem tutmam da lazım zaten. İyi gelecektir bana.
Sporuma başlasam ahhh ahhh:(
2 gün çok güzel yaptım 3.gün bozuldu :(
Tekrardan başlayacağım artik başka çarem yok.
Asla önünü alamam yoksa hissediyorum.

Yine yeniden başlayacağım....

O kadar kirliyimki anlat anlat bitmez:KK43:
:KK43:

Sarayca Sarayca nehirnil111 nehirnil111 Nare83 Nare83 Bonus Bonus begum75 begum75 nar_cicegim nar_cicegim
Hep alıntılarım gitmiş.
Çok tesekkur ederim kızlar inanın o kadar çok istiyorum ki eskisi gibi olmayı ama olmuyor anlatamıyorum kendime:KK43:
Sabah güzel kahvaltı yapıyorum ama.... Sonrası :KK43:
Biliyorum hepiniz desteksiniz iyiki varsınız.
Şuan reglim biter bitmez oruç tutacağım hem tutmam da lazım zaten. İyi gelecektir bana.
Sporuma başlasam ahhh ahhh:KK43:
2 gün çok güzel yaptım 3.gün bozuldu :KK43:
Tekrardan başlayacağım artik başka çarem yok.
Asla önünü alamam yoksa hissediyorum.

Yine yeniden başlayacağım....

Megi ben son 4 ayda okadar çok kullandım ki şu kelimeleri
başladım. .
ve
başlıyorum. .
süperim. ..
Bugün pro yapıyorum. .
hangi detoksu yapsam...
aman bugünde yiyim...
yarının kesin başlıyorum. ..

bu liste uzar gider canım
bunlar bi atak ve geceçek öyle düşün :KK200::KK200::KK200:

Megi ben son 4 ayda okadar çok kullandım ki şu kelimeleri
başladım. .
ve
başlıyorum. .
süperim. ..
Bugün pro yapıyorum. .
hangi detoksu yapsam...
aman bugünde yiyim...
yarının kesin başlıyorum. ..

bu liste uzar gider canım
bunlar bi atak ve geceçek öyle düşün :KK200::KK200::KK200:
İnşaallah canım :cry: :KK36:

Ben ne detoksu yapiim yaa offf.. O kadar dikkat ediyorum ama hala sağlam bi ekside değilim.. metam mı çok yavaş acabaa :KK43:

Ayy hadi hayırlısı inşallah :)

2012 de mezun olduğumda özel sektör için o kadar imkanım vardı ki aklın almaz. İlla devlete çalışcam diye kpss yoluna girdim girmez olaydım.. yıl olmuş 2017 hala işsizim ve özel sektör için de şansım yok artık.. geriye dönüp baktığımda sadece pişmanlık olmalı diyebilirim. Hayırlısı demekten kısmet demekten nasip değilmiş olmadı demekten dilimde tüy bitti. Teselli edilmekten tiksindim. Ama hayırlısı değilmiş nasip değilmiş diyorum. Çünkü öyle. Nasip olsaydı çoktan gelip beni bulurdu demekki değilmiş bu da benim sınavımmış diyorum. Sende müsterih ol. Allah bugünlerimizi aratacak sınavlar vermesin inşallah :KK66:
Amin canım amin..Ay bende keşke kpssnin ucunu bırakmasaydım diyom şimdiki özel sektörü görünce ama işte çocuklarımı kendim büyütmek için bu kadar oyalandım şimdi hepsi sabah 9 akşam 5 okuldalar ama bu seferde işin treni kaçtı herşeyin bi bedeli var işte

Back
X