- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grissini de çok severim kuzum afiyet olsun
bende seviyorum
bugün birde altınbaşak kepekli girinsii yeidm 3 tane oda güzeldi
Ben girmeyi unuttum balık alınca direk eve koştuk soğumasın diye3 adet aldım. Kullandım bence güzel. Organik olması daha bi güzel. Tavsiye edilmeseydi görsem bile yüzüne bakmazdım![]()
Bende çok özledim kaptanım bir konuşamadık gelemedik yanyana
O kadar kirliyimki anlat anlat bitmez
@Saraycanehirnil111 @masumm @Bonus
begum75 @nar_cicegim
Hep alıntılarım gitmiş.
Çok tesekkur ederim kızlar inanın o kadar çok istiyorum ki eskisi gibi olmayı ama olmuyor anlatamıyorum kendime
Sabah güzel kahvaltı yapıyorum ama.... Sonrası
Biliyorum hepiniz desteksiniz iyiki varsınız.
Şuan reglim biter bitmez oruç tutacağım hem tutmam da lazım zaten. İyi gelecektir bana.
Sporuma başlasam ahhh ahhh
2 gün çok güzel yaptım 3.gün bozuldu
Tekrardan başlayacağım artik başka çarem yok.
Asla önünü alamam yoksa hissediyorum.
Yine yeniden başlayacağım....
Canım ben yazmadım dimi. Tuz attım ve bol pul biber. Allah sağlık sıkıntısı vermesin inşallah tuzsuz yiyemem bir şeyi benSeverim ama tatsız tuzsuz değil![]()
Yaaa. Peki lavabolara bi cozum yok mu?Ates yok balim
Oksuruk cok
Cigerleri cikacak gibi
Zature baslangici dedi
İnsallah olmaz oyle
Kan ve idrardada enfeksiyon cikti
Okuldan kapti muhtemelen
Okul lavabolari cok fena bizimkide kokuyo diye tutuyo
Tutuncada enfeksiyon olmus
Benim gibi acıyı seviyorsun herhaldeCanım ben yazmadım dimi. Tuz attım ve bol pul biber. Allah sağlık sıkıntısı vermesin inşallah tuzsuz yiyemem bir şeyi bentanı az attım
Geçmiş olsun ,üşüttün galibaGünaydın
Sabah sabah baş ağrısı dehşet :/
Geveze bunlar bacım ,ben pes ettim okumayaHayırlı sabahlar.
Ben şok ben iptal. Akşamdan beri 100 mesaj mı![]()
Biri istila mı etti takımı![]()
Sana katılıyorum. Eskiden doğuran mı büyüten mi dediklerinde emin olamazdım ama çocuk doğurmuş ve sadece 7 aydır ona bakan bir kadın olarak net bir şekilde söyleyebilirim ki doğuran değil bakan ilgilenen gönül veren annedir. Sende hiç sıkma canını ama geçerli ama geçersiz bi sebepten bırakmış olsun geçmiş gitmiş annem diyebildiğin bir kadın var ona sarıl. Ama nacizane fikrim hayatta herkes tek başına hayatta kalabilmeyi ayakta dim dik duranilmeyi öğrenmeli evlatlarımıza bu kadar düşersek ilgi göstericez diye bağımlı bireyler yetiştirebiliriz. Benim de yoğun ortanca çocuk sendromum ve annemle aşamadığımız ve asla aşamayacağımıza emin olduğum sorunlarımız var onu yansıtmicam benim çocuğum öyle olmayacak diye diye beynim paranoyaya bağlıyo bazen :) dikkat etmek lazım yoksa kafa gider![]()
SaolGeçmiş olsun ,üşüttün galiba![]()