Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende seviyorum
bugün birde altınbaşak kepekli girinsii yeidm 3 tane oda güzeldi
Grissini de çok severim kuzum afiyet olsun :halay:
3 adet aldım. Kullandım bence güzel. Organik olması daha bi güzel. Tavsiye edilmeseydi görsem bile yüzüne bakmazdım:-)
Ben girmeyi unuttum balık alınca direk eve koştuk soğumasın diye :KK14:
Minnaklarımmmmmmm

begum75 begum75 :KK36:

nehirnil111 nehirnil111 :KK36:

Resmen özledim ya laaaa:confused:
Bende çok özledim kaptanım bir konuşamadık gelemedik yanyana :KK15:
img405.webp

O kadar kirliyimki anlat anlat bitmez:KK43:
:KK43:

@Sarayca nehirnil111 nehirnil111 @masumm @Bonus begum75 begum75 @nar_cicegim
Hep alıntılarım gitmiş.
Çok tesekkur ederim kızlar inanın o kadar çok istiyorum ki eskisi gibi olmayı ama olmuyor anlatamıyorum kendime:KK43:
Sabah güzel kahvaltı yapıyorum ama.... Sonrası :KK43:
Biliyorum hepiniz desteksiniz iyiki varsınız.
Şuan reglim biter bitmez oruç tutacağım hem tutmam da lazım zaten. İyi gelecektir bana.
Sporuma başlasam ahhh ahhh:KK43:
2 gün çok güzel yaptım 3.gün bozuldu :KK43:
Tekrardan başlayacağım artik başka çarem yok.
Asla önünü alamam yoksa hissediyorum.

Yine yeniden başlayacağım....

Megim geçecek bu ataklar sabahını sağlam yapmaya çalış ara ögünleri atlama tabi ki herşeyden önce beynimizde bitireceğiz kuzum geçecek inan :KK200:

Dün ki menüm :KK52: @MiuLego begum75 begum75 Bu sabah hala pazartesi gördüğüm rakamı görüyorum anlayamadım neden oynamıyor sporlarım çok bacaklarımı yakıyor hatta leslie bittiğinde bacak üst kısım alev alev o yüzden şişkinlik mi yapıyor ki perşembe sadece yürüyüşüm olacak belki iner ya :işsiz: Regliye 5 gün var diyor :KK51:

Sabah; 07:30 - Yarım kupa süt + 1 ad.muz
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:45 - 1 kepçe yayla çorbası + 1 ad.rosto köfte + 1 kase salata + 3 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 15:00 - 2 ad. ceviz ve suyu
Akşam; 19:00 - 300 gr barbun balığı + 1 büyük kase salata
3 lt su içildi :eğlence:

Sporlarım; 45 dakika tempolu yürüyüş + 45 dakika leslie : 247,50 point

Akşamcılar temizim :KK200: begum75 begum75 Triplimelek Megi Triplimelek Megi @masumm ada81 ada81 Cutemom007 Cutemom007 sizde durumlar nedir :halay:

Ates yok balim
Oksuruk cok
Cigerleri cikacak gibi
Zature baslangici dedi
İnsallah olmaz oyle
Kan ve idrardada enfeksiyon cikti
Okuldan kapti muhtemelen
Okul lavabolari cok fena bizimkide kokuyo diye tutuyo
Tutuncada enfeksiyon olmus
Yaaa. Peki lavabolara bi cozum yok mu?

Sana katılıyorum. Eskiden doğuran mı büyüten mi dediklerinde emin olamazdım ama çocuk doğurmuş ve sadece 7 aydır ona bakan bir kadın olarak net bir şekilde söyleyebilirim ki doğuran değil bakan ilgilenen gönül veren annedir. Sende hiç sıkma canını ama geçerli ama geçersiz bi sebepten bırakmış olsun geçmiş gitmiş annem diyebildiğin bir kadın var ona sarıl. Ama nacizane fikrim hayatta herkes tek başına hayatta kalabilmeyi ayakta dim dik duranilmeyi öğrenmeli evlatlarımıza bu kadar düşersek ilgi göstericez diye bağımlı bireyler yetiştirebiliriz. Benim de yoğun ortanca çocuk sendromum ve annemle aşamadığımız ve asla aşamayacağımıza emin olduğum sorunlarımız var onu yansıtmicam benim çocuğum öyle olmayacak diye diye beynim paranoyaya bağlıyo bazen :) dikkat etmek lazım yoksa kafa gider :KK66:

OOO Bn şimdiden ilk okul orta lise üni sonra evlenmesi kaynanası aklımda deli sorular :confused:
Ama haklısın. Ayaklarının üzerinde durmalı :KK42:
Keşke hep böyle kalsa anasının yamacında :KK42:

Back
X