Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İkinci ogunumu de başarıyla yedım Menumu paylasayim nasılsa cıkmayacagım dışına

Sabah
1 dilim ekmek 2 yk lor 1 yumurta 5 zeytin domates salatalik roka

Ogle
6 yk taze fasulye 3 yk yogurt 1 dilim ekmek

Ara
3 ceviz

Aksam
150 gr fırında tavuk gogus ve karnabahar salata

Ara 1 bardak kefir
Spor da 20 dk falan sanırım su 1.5 bitti bile en az 3 olur

@MiuLego

Hala dört güne geliyor karnım çok şiş. Nolacak böyle bu haller gerçekten nedir bu kadınların çektiği
ayyy çok duygusalım zaten kızım inşallah ileride böyle karın ağrıları şişmeler yaşamasın yaaa yavrum benim
ayyy nerde bu miu nerde bu kaptan nerde offff

Neler diyesim geldi de
Kendisi Doğum kilolarını verememiş birisi de ondan sanırım
ay şimdi bonusun alıntısında gördüm ne pis ne kötü olmuş bu insanlar ne kalpsiz iğrenç pisler yaaa ettiği lafa bak inşallah serçe parmağı sehpa köşesine çarpar hemde defalarca

canım öglen yedin bişiy olmaz
kereviz-yogurt yersinn cnm
kereviz alacağım bende geçen bulamadım.Pazarda 5 lira dedi kilosuna.Normal değil diye düşündüm almadım ama hiç bilmiyorum piyasasınıda

ay şimdi bonusun alıntısında gördüm ne pis ne kötü olmuş bu insanlar ne kalpsiz iğrenç pisler yaaa ettiği lafa bak inşallah serçe parmağı sehpa köşesine çarpar hemde defalarca
İnşallah üstüne tirnagi da cikar

Ayyy kaptana gel sen.
Balli kaymaga gel
Cikolata parcacikli kurabiye kaptana gel
Cilekli pastaya gell

Oruc oldugum cok mu belli oluyor

Canim minnos kaptanim bitanem datlu kaptanim
Rabbim kabul etsin oruçlarını canım çiçeğim.

Aynı moddayım derttaş ota çöpe sinirleniyorum, ağlıyorum. Yemen'de açlıktan ölen çocukları gördüm, açım dediğim söylendiğim günlerden utandım başka dünya meseleleri de var canımı sıkan. Ev hali var var da var

kız epey kardayım ben günde 10 küsür lira bu gitti ... ped gitti ... amaaaaaa açığı kapayacak kadar gırtlak geldi

babaya hürmetler ....
ayyyy nasılsın ausum.Öpüyorum senin göbüşünden diyeceğim garip olacak biraz.Yaa ben hamile arkadaşları görünce çok duygulanıyorum biliyrmuusn şimdiseni görsem hüngür hüngür ağlarım mutluluktan. Gözlerim hemen doluverir.

Rabbimin adaleti büyük. Yavrularım benim. Yarabbim büyüksün

evet bu hafta pazar bi kirliliğim var, zaten diyette olduğum dönemde hafta sonu kaçamaklarım oluyordu

şimdilik güzel gidiyor ausum, sanki koca bir yük kalktı üstümde,

Bende öyleyim öyleydim daha doğrusu
Buraya geldim bir başladım ve hiç aksatmadan her hafta mükemmel sonuçlarla mezun oldum.
Şuan ne oluyor napıyorum bilmiyorum.
Bir oturuşta yemekleri de gömmüyorum hani benim zaafım abur cubur
Ne güzel bırakmıştım
Ama sonu olmadığını biliyorum o yüzden yine yeniden başlamalıyım.... Başladım bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…