Neler diyesim geldi deAğzina yildirim düşşün deseydin bu nasil dua beesebep neydi yakin birimiydi?
ay şimdi bonusun alıntısında gördüm ne pis ne kötü olmuş bu insanlar ne kalpsiz iğrençNeler diyesim geldi de
Kendisi Doğum kilolarını verememiş birisi de ondan sanırım
kereviz alacağım bende geçen bulamadım.Pazarda 5 lira dedi kilosuna.Normal değil diye düşündüm almadım ama hiç bilmiyorum piyasasınıda
canım öglen yedin bişiy olmaz
kereviz-yogurt yersinn cnm
İnşallah üstüne tirnagi da cikaray şimdi bonusun alıntısında gördüm ne pis ne kötü olmuş bu insanlar ne kalpsiz iğrençpisler yaaa ettiği lafa bak inşallah serçe parmağı sehpa köşesine çarpar hemde defalarca
Rabbim kabul etsin oruçlarını canım çiçeğim.Ayyy kaptana gel sen.
Balli kaymaga gel
Cikolata parcacikli kurabiye kaptana gel
Cilekli pastaya gell
Oruc oldugum cok mu belli oluyor
Canim minnos kaptanim bitanem datlu kaptanim
Aynı moddayım derttaşHala dört güne geliyor karnım çok şiş. Nolacak böyle bu haller gerçekten nedir bu kadınların çektiği
ayyy çok duygusalım zaten kızım inşallah ileride böyle karın ağrıları şişmeler yaşamasın yaaa yavrum benim
ayyy nerde bu miu nerde bu kaptan nerde offff
ayyyy nasılsın ausum.Öpüyorum senin göbüşünden diyeceğim garip olacak biraz.Yaa ben hamile arkadaşları görünce çok duygulanıyorum biliyrmuusn şimdiseni görsem hüngür hüngür ağlarım mutluluktan. Gözlerim hemen doluverir.
kız epey kardayım ben günde 10 küsür lirabu gitti ... ped gitti ... amaaaaaa açığı kapayacak kadar gırtlak geldi
babaya hürmetler ....
Rabbimin adaleti büyük. Yavrularım benim. Yarabbim büyüksünAynı moddayım derttaşota çöpe sinirleniyorum, ağlıyorum. Yemen'de açlıktan ölen çocukları gördüm, açım dediğim söylendiğim günlerden utandım başka dünya meseleleri de var canımı sıkan. Ev hali var var da var
pis kadın işte Kötü kalpli.İnşallah üstüne tirnagi da cikar
Rabbim şifalar versin canımm. Ya şafi okuyalım. hastanedemiisn ?Oğlumun ateşini dusuremiyor7m dua ediverin nolur sutum de kesildi galiba uzuntuden. Sikinca eskisi gibi gelmiyor.
Evdeyim banyo yaptırdım şimdi birazdan gidicem galibaRabbim şifalar versin canımm. Ya şafi okuyalım. hastanedemiisn ?
git canım düşmüyorsa ateşi. Geçmiş olsunEvdeyim banyo yaptırdım şimdi birazdan gidicem galiba
evet bu hafta pazar bi kirliliğim var, zaten diyette olduğum dönemde hafta sonu kaçamaklarım oluyorduhmmm bu mesajdan da makbulenin mesajı gördüm :)) matruşka gibi okuyorum geçmişi .. alıntıdan alıntı
hadi bakalımCutemom007 Sarayca
kurdelenizi kestik .. açılış oldu ... geri dönüş yook artık
Bende öyleyim öyleydim daha doğrusuTriplimelek Megi seninle durumunuz ayni gibi mantigimla hareket edemiyorum bazen kopuyor bazi seyler. Bu mukemmeliyetci kisilerde olur mus ya hep ya hic mantigi bozdumu tam bozanlarda. Yarim birakamayanlarda. Daha fazla sey ogrenirsem sana da yazarim. Ben bu sorunumu cozecegim dun gece yediklerimden uyuyamadim midem nasil agri di. Benim ki beslenme bozuklugu onu biliyorum. Ama baslangic evresiymis onu da ogrendim eger yediklerimi cikarmaya baslarsam o zaman en tehlikelisine dogru giderim. Dun tum gece agriyi ondan cektim cezalandirma oysa biliyorum ki kendimi affetsem daha basarili olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?