Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oyyyy valla bende hep kızımı düşünüyorum ne yapar bu regli sancılarında ağla ağla biter kızım valla.. parmağında ufacık çizik olunca ağlıyor babaya anneye öptürüyor yara bandı istiyor offff off ne zaman geçecek diyor.. regli ağrısı olursa yandım ben....

bende öyleyim kız aynen hamile birini göreyim gözlerim dolar

Oğlumun ateşini dusuremiyor7m dua ediverin nolur sutum de kesildi galiba uzuntuden. Sikinca eskisi gibi gelmiyor.

Çok geçmiş olsun ince giydir hep kontrol altında tut sen annesin daha iyi bilirsin
Hiç üzülme kendine bulgur pilavı yap yanına yesillik ye sütun devam eder..... Bol bol su iç varsa Tahin helvası tüket çok geçmiş olsun..
Ana yuregi işte.

sevmediğim turuncuyu mu sevdirecen bana la. Helal. Başardım. Turuncu seviyom artık. Bonus turuncusu

kereviz alacağım bende geçen bulamadım.Pazarda 5 lira dedi kilosuna.Normal değil diye düşündüm almadım ama hiç bilmiyorum piyasasınıda
Gecen cuma ben kilosu 3den almistim.
2.5 a da vardi.
Sizin oradi pahaliymis.

Bugünden itibaren başladım tekrardan canım. Yine aynı şeyleri yazıyorum ama sondu bitti gitti artık.
Canım seni bu psikolojiye sokan sorunu çözmen lazım. Seni yıpratan neyse ona odaklan ve diyetten önce onu çöz derim. Bu şekilde her başlangıç yarım kalır.
Çözdüm eflalim ama bu defa da adapte sorunu yaşadım.
Yok ama bitti yaa kesin bırakmayacağım.

bugün enerjimi nelere harcasam ki

Bana harcasan yaaa
Ausss ausummm öyle yazmışsın ki taaaa ordan buraya hissettim azıcık hüzünlendim hayal kırıklığı çok fena
Sana ilk yazdığım mesaj geldi aklıma....
Aynen o istikrarla başlıyorum tekrardan bu defa söz

eşinin dogumgünüydü
dogum yaptın
bugün senin dogum günün
hımmm baya harektli bir hafta miu
Allahım bu hafta sanki benim için oluşturuşmuş gibiiii

ne hafta ama
Hii benim kasapım hiç sert değil. İşyerinde canavar evde kedi kedi
Ama gel kız boşarım onu seni alıcam he
ben kolay lokma mıyım pınar
miu kendine gelmiş belli
geldim geldimmmmmmmmmmmmmmmm

ne yiycennnnnnnnnnnnnnnn

menüler kraliçesi bende sen gibiyim şuan bugün başlıyorum diyorum ne oluyorsa saat 4den sonra oluyor offfff ama bende babam gitsin pazar bi düzen kuracam böyle olmayacak bend ekilo aldım hissediyorum bakalım tartı pazar ne diyecek ?ondan sonra dönüşü olmayan bir diyet yoluna girmek istiyorum....

İyiki doğdun canım mutlu huzurlu yılların olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…