çok geçmiş olsun canım,Oğlumun ateşini dusuremiyor7m dua ediverin nolur sutum de kesildi galiba uzuntuden. Sikinca eskisi gibi gelmiyor.
oyyyy valla bende hep kızımı düşünüyorum ne yapar bu regli sancılarında ağla ağla biter kızım valla.. parmağında ufacık çizik olunca ağlıyor babaya anneye öptürüyor yara bandı istiyor offff off ne zaman geçecek diyor.. regli ağrısı olursa yandım ben....Hala dört güne geliyor karnım çok şiş. Nolacak böyle bu haller gerçekten nedir bu kadınların çektiği
ayyy çok duygusalım zaten kızım inşallah ileride böyle karın ağrıları şişmeler yaşamasın yaaa yavrum benim
ayyy nerde bu miu nerde bu kaptan nerde offff
bende öyleyim kız aynen hamile birini göreyim gözlerim dolarayyyy nasılsın ausum.Öpüyorum senin göbüşünden diyeceğim garip olacak biraz.Yaa ben hamile arkadaşları görünce çok duygulanıyorum biliyrmuusn şimdiseni görsem hüngür hüngür ağlarım mutluluktan. Gözlerim hemen doluverir.
Oğlumun ateşini dusuremiyor7m dua ediverin nolur sutum de kesildi galiba uzuntuden. Sikinca eskisi gibi gelmiyor.
canım çook geçmiş olsun vakit kaybetme dr git canım...Oğlumun ateşini dusuremiyor7m dua ediverin nolur sutum de kesildi galiba uzuntuden. Sikinca eskisi gibi gelmiyor.
Aşkısı ben kahve içiyorumhelllöööğğğğğğğğğğ
Eki Görüntüle 2075829
@MiuLego sana özel anlamini biliyosun inş. Gogulda yaziyo bakip bulursun.
Kırmızı gül tutkuyu, sarı gül arkadaşlığı sembolize ederken, turuncu güller de genelde bu ikisinin arası bir duyguyu işaret eder. Turuncu güller coşkundur, şendir ve verilen kişiye büyülenmeyi ifade eder.
Gecen cuma ben kilosu 3den almistim.kereviz alacağım bende geçen bulamadım.Pazarda 5 lira dedi kilosuna.Normal değil diye düşündüm almadım ama hiç bilmiyorum piyasasınıda
Bugünden itibaren başladım tekrardan canım. Yine aynı şeyleri yazıyorum ama sondu bitti gitti artık.Dün ki menüm@MiuLego @begum75 Bu sabah hala pazartesi gördüğüm rakamı görüyorum anlayamadım neden oynamıyor sporlarım çok bacaklarımı yakıyor hatta leslie bittiğinde bacak üst kısım alev alev o yüzden şişkinlik mi yapıyor ki perşembe sadece yürüyüşüm olacak belki iner ya Regliye 5 gün var diyor
Sabah; 07:30 - Yarım kupa süt + 1 ad.muz
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:45 - 1 kepçe yayla çorbası + 1 ad.rosto köfte + 1 kase salata + 3 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 15:00 - 2 ad. ceviz ve suyu
Akşam; 19:00 - 300 gr barbun balığı + 1 büyük kase salata
3 lt su içildi
Sporlarım; 45 dakika tempolu yürüyüş + 45 dakika leslie : 247,50 point
Akşamcılar temizim@begum75 Triplimelek Megi @masumm ada81 @Makbule007 sizde durumlar nedir
Çözdüm eflalim ama bu defa da adapte sorunu yaşadım.Canım seni bu psikolojiye sokan sorunu çözmen lazım. Seni yıpratan neyse ona odaklan ve diyetten önce onu çöz derim. Bu şekilde her başlangıç yarım kalır.
Bana harcasan yaaa
bugün enerjimi nelere harcasam ki
Ausss ausummm öyle yazmışsın ki taaaa ordan buraya hissettimAzıcık geçmişe bakayım hele dedim ki ... eflalin alıntıdan triplimi gördüm ...
Triplimelek Megi canımmm .... ben geçmişi okuyamazken ..... ooo oooo seni çoktan başladı .. o harika menülerini yazıyor ..sporunu yazıyor .... cumaya en az eksi 1 ile gelecek sanıyordum ki ...
hadi hadi totem yapardık biz hatırlıyorsun değil mi ?hadi yine totem yapalım ... oooo oooo çarşamba perşembe cumaaa ...istersen moral olacak harika bir eksi gelir ... Cuma kilo bildiriminde beni mutlaka etiketle ve lütfen eksiler olsun ...güveniyorummmm sana
Allahım bu hafta sanki benim için oluşturuşmuş gibiiii
eşinin dogumgünüydü
dogum yaptın
bugün senin dogum günün
hımmm baya harektli bir hafta miu
Hii benim kasapım hiç sert değil. İşyerinde canavar evde kedi kedi
Ama gel kız boşarım onu seni alıcam he
miu kendine gelmiş belli
ne yiycennnnnnnnnnnnnnnn
menüler kraliçesi bende sen gibiyim şuan bugün başlıyorum diyorum ne oluyorsa saat 4den sonra oluyor offfff ama bende babam gitsin pazar bi düzen kuracam böyle olmayacak bend ekilo aldım hissediyorum bakalım tartı pazar ne diyecek ?ondan sonra dönüşü olmayan bir diyet yoluna girmek istiyorum....Bugünden itibaren başladım tekrardan canım. Yine aynı şeyleri yazıyorum ama sondu bitti gitti artık.
Çözdüm eflalim ama bu defa da adapte sorunu yaşadım.
Yok ama bitti yaa kesin bırakmayacağım.
Bana harcasan yaaa
Ausss ausummm öyle yazmışsın ki taaaa ordan buraya hissettimazıcık hüzünlendim hayal kırıklığı çok fena
Sana ilk yazdığım mesaj geldi aklıma....
Aynen o istikrarla başlıyorum tekrardan bu defa söz
Doktoraa gittin mi.Oğlumun ateşini dusuremiyor7m dua ediverin nolur sutum de kesildi galiba uzuntuden. Sikinca eskisi gibi gelmiyor.
Büyük oynadım haa sessizce kenara geçeyim
evet küçükken benimde tek çarem fitildi şurup içmez kusardı mecbur fitil verirdik..Doktoraa gittin mi.
Fitil hemen dusuruyor
İyiki doğdun canım mutlu huzurlu yılların olsun inşallahBu hayat benim
...acılarıyla güzellikleri getirtikleri götürtükleriyle 36 seneyi geride bıraktığım bu gün
Herşeyiyle seviyorum onları içimde sonbahar yapraklarının altında demleye bırakıyorum birgün biryerde bana lazım olacak....
İyiki dogdum
harikasın handeee cumaya ne kaldı sanki buradabugün işyeri menüsü hayaller
yoğurtlu biber kızartması
kavurmalı börek
tarhana çorbası
hayatlar
1 kase tarhana çorbası 1 dilim siyez ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?