- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah. Stres yapma canım çok etkilenir sütün. Rahat ol lütfen üzülme yavrunun sana ihtiyacı varOğlumun ateşini dusuremiyor7m dua ediverin nolur sutum de kesildi galiba uzuntuden. Sikinca eskisi gibi gelmiyor.
kız eflalAaa hiçe anlamıyorsuntartıldım yani
heee bulgur yaradııııııııHala gelmedi ama ilginç anlamadım. Dün mi bulgur yaradı heralde
Evet yaradı tabi. Ne kız yemiycem mi hiç hayröt bö şöykız eflal
kitlendim yazıyordu ordaaaaa ilkdedim ne kitlenmesi sonra da kirlenme diyorsun
allah dedim..
dayanamadın mı sen oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
heee bulgur yaradıııııııı
Hem o kadar emek verdim ben yarışma için tadını değerlendirmem lazımdıkız eflal
kitlendim yazıyordu ordaaaaa ilkdedim ne kitlenmesi sonra da kirlenme diyorsun
allah dedim..
dayanamadın mı sen oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
heee bulgur yaradıııııııı
ay şimdi bonusun alıntısında gördüm ne pis ne kötü olmuş bu insanlar ne kalpsiz iğrençpisler yaaa ettiği lafa bak inşallah serçe parmağı sehpa köşesine çarpar hemde defalarca
dil mi o çıkan banaaaaaEvet yaradı tabi. Ne kız yemiycem mi hiç hayröt bö şöy2 kaşık bulgur.
aaa iyi hatırlattın ben bi oraya gidip bakıcaktım senin balığaHem o kadar emek verdim ben yarışma için tadını değerlendirmem lazımdı
Misafir olunca da düzen olmuyor ne yazıkki.menüler kraliçesi bende sen gibiyim şuan bugün başlıyorum diyorum ne oluyorsa saat 4den sonra oluyor offfff ama bende babam gitsin pazar bi düzen kuracam böyle olmayacak bend ekilo aldım hissediyorum bakalım tartı pazar ne diyecek ?ondan sonra dönüşü olmayan bir diyet yoluna girmek istiyorum....
Hep benimle mı uğraşıyorsun sen yoksadil mi o çıkan banaaaaa
Eki Görüntüle 2075875
aaa iyi hatırlattın ben bi oraya gidip bakıcaktım senin balığa
Efendim buyrunuz ben geldim
Sağol canım valla iyi geliyorsunausum sporda çığır açtın oku oku bitiremiyorum ki sporunu
sakin ol menünde çok yediğin zamanlar da oluyor kuzum daha düzene oturmadı ki.. vereceksin tabi ki takılma falan olmayacak düzen oluşunca..
oooooooooooooooooone güzel menü o öyle makbuş... sabaha kadar temiz kal emi şu menü eksi getirir..
oyyyy senin duygusaşllığınaaaa
oyyyyyyyyyyy gelecek kaygılarını annelik duygularınaaaaaaaaaaa
gel omzum senin olsun sümkürerek ağla geeeeeeeeeeellllllllll
Evet mium olacak olacak başka yolu yok aslaoh be sonunda yani.. kahvesiz olur muuuuuu.
ben de içicem ki şimdi
triplim istersen milyon kere yaz aynı şeyi.. burada ol yaz hep ama illaki olacak o iş
Aminnn inşallah canımSevindim canım çözmeneAllah kimsenin evine kalbine huzursuzluk vermesin
Triplim haftaya yarış var sende katilsanaMisafir olunca da düzen olmuyor ne yazıkki.
Tamam canım ben başladım sende pazar gününden itibaren başlarsın tekrardan.
Beraberce verelim kurtulalım artık
Düne göre eksiTartı kirlimi çıktı temiz mi de hele eksi mi artı mi
Saraycammm nasılsın..doğru gelemiyorum artık çok fazla..
canımı alaydın daha iyiydiDüne göre eksicumaya en azından arttı çıkmam yani eksi 200 olur belki 500 pis hala
Olur canım hatta çok çok iyi olurTriplim haftaya yarış var sende katilsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?