Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oh be sonunda yani.. kahvesiz olur muuuuuu.

ben de içicem ki şimdi

triplim istersen milyon kere yaz aynı şeyi.. burada ol yaz hep ama illaki olacak o iş

Ah ah türk kahvesi ni anca arada iciom artık çok etkiledi beni ama NEScafe dokunmuyor bana her sabah içiyorum. Sanada afiyet olsun :)

Insallah kaptanicem bu hafta tartılmayacagım yenı başladığım icin haftaya cuma tartılacagım zaten o zaman kadar surdurulebılır olursa devami da gelir tartılınca nasılsa veriyorum gibi bi duyguya kapılıyorum sımdılık tartılmadan dusunmeden sadece duzene uyacagım bakalım

Diyor ki geçen yıl da hedik yiycem dedin avare ediyorsun beni koca karı hedik buğday oluyor

Whiteblacklife @MiuLego beni ekle canım

Kuzucuklarim su tereyag pekmezi nasil yapıyordunuz. Oglum oksurmeye basladi grip olacak gibi.baslamadan onunu keseyim. ada81 sen yapmistin diye hatirliyorum sanki canim.

Ben yapınca tereyağı eritip pekmezi göz kararı koyuyor um tereyağ daha yoğun oluyor . Ilık yapıp veriyorum hemen kesiyor :) ama hemen şu içirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…