- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
oh be sonunda yani.. kahvesiz olur muuuuuu.
ben de içicem ki şimdi
triplim istersen milyon kere yaz aynı şeyi.. burada ol yaz hep ama illaki olacak o iş
Insallah kaptanicem bu hafta tartılmayacagım yenı başladığım icin haftaya cuma tartılacagım zaten o zaman kadar surdurulebılır olursa devami da gelir tartılınca nasılsa veriyorum gibi bi duyguya kapılıyorum sımdılık tartılmadan dusunmeden sadece duzene uyacagım bakalımausum sporda çığır açtın oku oku bitiremiyorum ki sporunu
sakin ol menünde çok yediğin zamanlar da oluyor kuzum daha düzene oturmadı ki.. vereceksin tabi ki takılma falan olmayacak düzen oluşunca..
oooooooooooooooooone güzel menü o öyle makbuş... sabaha kadar temiz kal emi şu menü eksi getirir..
oyyyy senin duygusaşllığınaaaa
oyyyyyyyyyyy gelecek kaygılarını annelik duygularınaaaaaaaaaaa
gel omzum senin olsun sümkürerek ağla geeeeeeeeeeellllllllll
Bana yaramıyo ekmek artık, çırpıntı oluyo iki saate de elim ayağım titrer pohu yidimYa ben ekmeksiz wc ye cikamiyorum ki hergun yerim ekmegimi
Diyor ki geçen yıl da hedik yiycem dedin avare ediyorsun beni koca karı@Portakal Sulu Ordek ile sarılın birbirinize bakıyım
biz burada aileyiz..
sen ailende zayıflamıyorsun diye mesela faydasız oluyor musun?
menülerini düzene oturtunca da ayrıca eriyip gideceksin kuzucum
okuyup okuyup anlayamamak
Diyor ki geçen yıl da hedik yiycem dedin avare ediyorsun beni koca karıhedik buğday oluyor
At at, ama sen kese diye zımpara getirirsin kesinKESE?
vaytımın isteğini yerine getirmek için yukarıdakini yazıyordum..
sonuçta sevdiceğimin isteği emirdir benim için
Hüsran tabi ki
eee sonuç ? hüsran degilse iyi
dün bende böle bakıp bakıp gittim tartıya
ama tartılmadımmm
Eki Görüntüle 2075895
CANLAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRR
ŞİMDİİİİİİİİİİİİ
HAFTAYA
SEFEROĞULLARI-TELLİOĞULLARI
ZAYIFLAMA YARIŞ GRUPLARINI BAŞLATIYORUZ..
İSTEYENLER BENİ ETİKETLEYİP SÖYLESİNN
OLUŞTURALIM..
DUYMADIM ETMEDİM GÖRMEDİM DİYEN OLURSA GEÇMİŞ OLSUN
BAŞVURANLARIALACAĞIM GRUPLARA
HADİ BAKALIM
SIFIRDAN KİM KATILMAK İSTİYORSA ETİKETLESİN BENİİİ
hangisine :)
Rabbim evlat hasreti çeken arkadaşlarıma nasip etsin insaallhGelir inşallah gelmezse teyze oluruz beeee ne güzel bebek kokar takımımız
tamam yazdım@MiuLego seferoğlu olayım
Sivas şivesi böyle canım. Aynen yaşlılar böyle konuşuyor :))ÖYLE KONUŞULUYor mu eflal cidden
Farketmez balim sen hangisini uygun görürsen bu hafta sıkmıyorum haftaya iki kilo niyetiyle baslayacagim da karşı takıma başarılar dilemiyorumhangisine :)
Kuzucuklarim su tereyag pekmezi nasil yapıyordunuz. Oglum oksurmeye basladi grip olacak gibi.baslamadan onunu keseyim.ada81 sen yapmistin diye hatirliyorum sanki canim.
ben de tam sana yazmıştım aynı anda tüh ya artık tellioğullarına yazmış oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?