- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Benimde hep böyleydi menülerimSağol canım. Çok acıkmıştım
Olur canım tutalım bugün yarın bitecek regl im.Triplimelek Megi sende oruc tutmak istiyodun bi oruc gurubumu yapsak birlikte tutsak?
Nicin miuuuuummmm
Yaaaa imi biyli çik titli iliyisin agzini birnini yiyisim giliyi bilirsin iyi yiyiciyimins yakinda
Kivircikogullari
ay ne kadan dadlı bir şarkııı
Animasyon seven kaptana gelsinmiiii gelsinnn....
Helalmiiiii helallll
evet kuzummmmm:)takımları miu oluşturuyo donna ama isteyen istediğinde olabiliyor tabi
@MiuLego veriler gelmeye başladı kayıtlıyosun demi
Aynen yaa anne olmak ne zoroyyyy valla bende hep kızımı düşünüyorum ne yapar bu regli sancılarında ağla ağla biter kızım valla.. parmağında ufacık çizik olunca ağlıyor babaya anneye öptürüyor yara bandı istiyor offff off ne zaman geçecek diyor.. regli ağrısı olursa yandım ben....
Çok acayip bişey. Çok içten gerçekten.bende öyleyim kız aynen hamile birini göreyim gözlerim dolar
Migrosta dört liraya buldum demin. Ama pazar beş lira dedi yaa urfadayım.Gecen cuma ben kilosu 3den almistim.
2.5 a da vardi.
Sizin oradi pahaliymis.
Olur canım tutalım bugün yarın bitecek regl im.
Aynen canım eskisi gibi güzel menüler gelecek senden deBenimde hep böyleydi menülerim
Artık yine böyle olacak inşallah
Sunum bizim işimiz bebek
afiyet olsun eflalim yaa süper görünüyor
sende benim gibi sunumu seviyorsun bende çok severim
Evet megim iyi geliyor geecekten , kendine gelirsin hem ruhsal olarak da iyilestirir. Hem cok da zorlamiyor saatler uygunAllah kabul etsin canım regl im bitsin bende tutacağım inşallah. Hem borcum var hemde bu durumuma çok iyi gelecektir diye düşünüyorum.
Guzel fikir benceTriplimelek Megi sende oruc tutmak istiyodun bi oruc gurubumu yapsak birlikte tutsak?
diren bonusssssAllahim kv ye gidiyomusumcay yapiyolarmis gorumcem cagiriyo eşim baliklama atliyo
Sen o sofradan beni koru ya rabbim
Leeyyyn miuoyyyy senin duygusaşllığınaaaa
oyyyyyyyyyyy gelecek kaygılarını annelik duygularınaaaaaaaaaaa
gel omzum senin olsun sümkürerek ağla geeeeeeeeeeellllllllll
Sakın bonussssum abartma sakınAllahim kv ye gidiyomusumcay yapiyolarmis gorumcem cagiriyo eşim baliklama atliyo
Sen o sofradan beni koru ya rabbim
Benim.regl bitsin bende varım oruç konusunda tutalım beraberEvet megim iyi geliyor geecekten , kendine gelirsin hem ruhsal olarak da iyilestirir. Hem cok da zorlamiyor saatler uygun
Guzel fikir bence
Güzel menükahvaltı 08:00
biraz salamlı yumurta(evet salam zararlı ama ben seviyorum :)
peynir
zeytin
öglen 13:00
peynirli salata
1 bardak ayran
3 grisini
akşam
1 elma
üzerine yogurt+4-5 parça ceviz+tarçın
filtre kahve
türk kahvesi
2.5 lt su
Pazartesi başlayalım canım kesin başlayacağız tamam mı?Cuma sakata gelmesin iftarda cok yerim falan epeydir tutmuyorum oruc.
Haftasonu sorun olurmu sana olmazsa cumartesi baslayalim olursada direk pazartesi.
Sarıldık sarıldık yaa iiinşallah yakın zmaanda gelecek halalarımız :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?