Bu durumda 75 a alayim ben ya gogus altı 76 gosus 82 süt dolunca hadi 3 cm gelsin 85 diyeyim doğru demi
takımları miu oluşturuyo donna ama isteyen istediğinde olabiliyor tabiHerkese gunaydin
Ben de Telliogullarindanim canim, beni ekle o listeye :)
Emzirdigim için genelde rahat seciyorum şuan sporcu sutyeni var bende onu kullanıyorum ama şuan onlarda bol geliyor aç kapa aç kapa deforme oluyor o yüzden çok almayacagim 4 5 tane idareten emzirmeyi kesince tabi gogus daha da kuculuyorBen sutyende 85 giyiyom kuzum,bazi sutyenler o kadar rahatsiz edici ki,ben sutyenin icinde cok daraliyorum.ama guzel bi sutyen buldum nbb den.balenli toparlayici sutyen,hem cok guzel gosteriyo cok guZel topluyo,hemde cok rahat kesinlikle tavsiye ederim
takımları miu oluşturuyo donna ama isteyen istediğinde olabiliyor tabi
@MiuLego veriler gelmeye başladı kayıtlıyosun demi
Canım 85 büyük olur eflalim verdiği ölçülere göre en fazla 75a oluyor sen bi gogus altı ve gogus ucundan ölçüp yazsanaWhiteblacklife @eflalim
Eki Görüntüle 2075924 kızlar nbb markasından 355 numarali mikrofiber sutyen.balen telli.inanilmaz rahat ve toparlayici.ayni zamanda gomlek ve tisortlerin altinda guzel duruyor.ben 85 aldim.ama 80 i de rahat oldu.90 da olsa büyük göstermez.Whiteblacklife canim sende 85 al bence.bu sutyenden bulabilirsen al.ben sutyenden inanilmaz rahatsiz olan biri olarak bunda rahat ettim.2 aydır sorunsuz hergün kullaniyorum ama ileri ki zamanlarda teli meli cikar mi bilmiyorum bakalim gorucez.ayni zamanda ucuz
Kuzu nasil olceyim bilmiyom ki ben o isleri pek anlamamCanım 85 büyük olur eflalim verdiği ölçülere göre en fazla 75a oluyor sen bi gogus altı ve gogus ucundan ölçüp yazsana
Benimde kalmadı ki bi halt metre ile olcsen inan ki kafa gitti eflalim verdiği ölçülere göre 75 a bile büyük yani bi emzirme durumum var biliyorsun kız kalmadı bi halt en çok üsten verdim benKuzu nasil olceyim bilmiyom ki ben o isleri pek anlamamölçecek alet de yok.o zaman 80 al.sana 75 olmaz bence.75 i genelde cok küçük göğüslü kisiler kullanıyor
Sen bi dene bence,bu sutyenden mutlaka al.deneme sansi yok mu acaba eger varsa hem 75 i hemde 80 i deneyerek al kuzum.cok cok kuculduyse 75 al o zaman.ama bana kalirsa 80 idealdirBenimde kalmadı ki bi halt metre ile olcsen inan ki kafa gitti eflalim verdiği ölçülere göre 75 a bile büyük yani bi emzirme durumum var biliyorsun kız kalmadı bi halt en çok üsten verdim ben
Ya denenmez ki yani ben başkasının takip baktığını alamam benim tajtigimi niye başkası alsınSen bi dene bence,bu sutyenden mutlaka al.deneme sansi yok mu acaba eger varsa hem 75 i hemde 80 i deneyerek al kuzum.cok cok kuculduyse 75 al o zaman.ama bana kalirsa 80 idealdir
Valla ben denemistimm bu sutyeni alırken ve baska acilmamis bi sutyen vermislerdi denedigimi almamıştım.hic aklıma gelmemis bak muhtemelen onu kac kişi denemistir inanamiyorum suanYa denenmez ki yani ben başkasının takip baktığını alamam benim tajtigimi niye başkası alsın
Yani teri mi geçti pis mi hastalıklı mi bilemem yani ben o konularda birazcık takintiliyim illa kapalı paket açılmamış paket alirimValla ben denemistimm bu sutyeni alırken ve baska acilmamis bi sutyen vermislerdi denedigimi almamıştım.hic aklıma gelmemis bak muhtemelen onu kac kişi denemistir inanamiyorum suan
Aman dikkat et kötü bi hastalığı vardır yerden falan geçer Allah korusun yaniSen bi dene bence,bu sutyenden mutlaka al.deneme sansi yok mu acaba eger varsa hem 75 i hemde 80 i deneyerek al kuzum.cok cok kuculduyse 75 al o zaman.ama bana kalirsa 80 idealdir
Tellioğluyum miummmm bennCANLAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRR
ŞİMDİİİİİİİİİİİİ
HAFTAYA
SEFEROĞULLARI-TELLİOĞULLARI
ZAYIFLAMA YARIŞ GRUPLARINI BAŞLATIYORUZ..
İSTEYENLER BENİ ETİKETLEYİP SÖYLESİNN
OLUŞTURALIM..
DUYMADIM ETMEDİM GÖRMEDİM DİYEN OLURSA GEÇMİŞ OLSUN
BAŞVURANLARIALACAĞIM GRUPLARA
HADİ BAKALIM
SIFIRDAN KİM KATILMAK İSTİYORSA ETİKETLESİN BENİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?