Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok sevgili eşim geldi bugün diriliş günü
Ak helelaflara bakanam eflale bak
Allahim nolur şu yaş pastayi buzdolabindan allllllll
Kız berna başka bişey olsa neyse de

Yaş pastasırf yağ

Ona koydukları yağı ineklerin dışkılarını yaladıktan sonra boğazlarına yapışan balgamları sıyırıp o balgamlarla yapıyolarmışsen bilirsin yaniiiistiyosan yeeedışkılı balgam
Ay bayıldımmmm
Spor nasıl yok
Spor olsun zaten yaron spor olmıcak
Yarın ekmek yeme bebeeeeem emi perşembe yarın

Sana ekmek hiç yakışmadı na kadan eğreti durdu
Ay yazının sonu beni korkuttu

Tavuk göğsüyle irmikli lokum da var

Aramızdaki ormatiklik boyut kazanmaya devam ediyor Adam hediye diye arsa tapusu gedirti aşkımızı ilk kütük numünesi elde etmek için fidan dikecegim

Çok romantik bence
Adamlar da size yaranamıyo he
Ben istiyorum tabi ekipte kabul ederse
Tamamdır
Bana pasta demeyin lutfen yaaaa . Esim yurtdisinda. Yalnizliktan pasta, pizza, lahmacun geciyor aklimdan but saatte
Donnacım bir daha düşün isterim
Bak ne kadar da kibarım
Bir daha düşünmeni ısrarla istiyorum donnacığım

Bende gruplarda olmak istiyorummmmmmmmm unutma beniii huuu
Tamamdırrr

Ben bugün cozuttumm çok yedimm
Nevooo beddua mı ettin nevooo
Nevreste
Ama bugğn perşembe
Oldu mu hiç

Bu hafta nevoya sallatacaksın diye hayal etmiştim

Aramızdaki ormatiklik boyut kazanmaya devam ediyor Adam hediye diye arsa tapusu gedirti aşkımızı ilk kütük numünesi elde etmek için fidan dikecegim
Adam ne yapsin abla ne guzel iste en guzel hediye tarla tapusu eskimez kirilmaz fiyati dusmez.Dogum gunun kutlu olsun.
Nice senelere....

Evet
Evwt yakışmadı ekmek biliyom ama kahvaltılık çok azdı alcak para da yoktu evde hiç. Geç yattı maaş. O yüzden doymam için ekmek de yedim ama çok rahatsız etti.akşama kadan zor dayandım. Spor haftada bi gün izin veriyom kendime yarın mı verseydim bilemedim bak şimdi

Sabahdan beri düşünüyorum acaba hangi inceligi kacirdim diye
Anacak gider senle kap filan yaparız cadır acar 1-2 tavşan avlar ateşin başında şarkı söyler sonra ordan gecen komyonculara el sallarız
Adam ne yapsin abla ne guzel iste en guzel hediye tarla tapusu eskimez kirilmaz fiyati dusmez.Dogum gunun kutlu olsun.
Nice senelere....
Aynen çok mutluyum akmaz kokmaz

Neyse tamam bugün kendine izin günü ilan ettiysen kuzum yapma .. kafayı ona göre ayarladıysan..
Yarın yaparsın zaten şişirmez o spor

Ekmek doyurur mu hiç pınar

Ben bugun tum olumsuzluklara ragmen uslu durdum yemedim yanimda pasta kurabiye yediler yemedim cikolata kapli meyve yediler ben sadece muz o da bas parmagim kadar ve 1 dilim elma yedim ben bugun kendimle gurur duyuyorum.
biz de senle gurur duyuyoruz cakil.
Kisa zamanda ciddi mesafe kattettin.
Masallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…