Çok sevgili eşim geldibugün diriliş günü
Kız berna başka bişey olsa neyse deAllahim nolur şu yaş pastayi buzdolabindan allllllll
Ay bayıldımmmmÇarşamba menüm
Sabah dukan birası
Kahvaltı 12.00
Tereyağında 1 yumurta
İki çatal peynir
10 zeytin
2 dilim ekmek
tereyağı
Arada dukan birası
Akşam 19.00
12 zeytin
Kıymalı yumurta
Gece dukan birası
2 lt su
Spor yok
@MiuLego @Shut Up
Ay yazının sonu beni korkuttuCanlar takip edemiyorum sizleri...diyetine zeval gelen kimse yok değil mi ???
eskileri avucumun içi gibi bilirim deyeni arkadaşlarda da durum iyidir umarım
Motivasyon yazılarım meşhurdur aslında benim de ... bu hamilelik beni pek minnoş yaptı ..yazının bir kısmında ..yee anneeemmm beee canından kıymetli mi dersem diye korkuyorum
Uff hiç spor yapasim yok
Yangelip yatasim var miu yok ortalıkta demi
Tavuk göğsüyle irmikli lokum da varAk hele laflara bak anam eflale bak
Kız berna başka bişey olsa neyse de
Yaş pastasırf yağ
Ona koydukları yağı ineklerin dışkılarını yaladıktan sonra boğazlarına yapışan balgamları sıyırıp o balgamlarla yapıyolarmışsen bilirsin yaniii istiyosan yeee dışkılı balgam
Ay bayıldımmmm
Spor nasıl yok
Spor olsun zaten yaron spor olmıcak
Yarın ekmek yeme bebeeeeem emi perşembe yarın
Sana ekmek hiç yakışmadı na kadan eğreti durdu
Ay yazının sonu beni korkuttu
Aramızdaki ormatiklik boyut kazanmaya devam ediyorAdam hediye diye arsa tapusu gedirti aşkımızı ilk kütük numünesi elde etmek için fidan dikecegim
TamamdırBen istiyorum tabi ekipte kabul ederse
Donnacım bir daha düşün isterimBana pasta demeyin lutfen yaaaa . Esim yurtdisinda. Yalnizliktan pasta, pizza, lahmacun geciyor aklimdan but saatte
Tamamdırrr
Bende gruplarda olmak istiyorummmmmmmmm unutma beniii huuu
Ama bugğn perşembe
Tavuk göğsüyle irmikli lokum da var
Aramızdaki ormatiklik boyut kazanmaya devam ediyorAdam hediye diye arsa tapusu gedirti aşkımızı ilk kütük numünesi elde etmek için fidan dikecegim
EvetAk hele laflara bak anam eflale bak
Yaş pastasırf yağ
Ona koydukları yağı ineklerin dışkılarını yaladıktan sonra boğazlarına yapışan balgamları sıyırıp o balgamlarla yapıyolarmışsen bilirsin yaniii istiyosan yeee dışkılı balgam
Ay bayıldımmmm
Spor nasıl yok
Evwt yakışmadı ekmek biliyom ama kahvaltılık çok azdı alcak para da yoktu evde hiç. Geç yattı maaş. O yüzden doymam için ekmek de yedim ama çok rahatsız etti.akşama kadan zor dayandım. Spor haftada bi gün izin veriyom kendime yarın mı verseydim bilemedim bak şimdiAk hele laflara bak anam eflale bak
Yaş pastasırf yağ
Ay bayıldımmmm
Spor nasıl yok
Sabahdan beri düşünüyorum acaba hangi inceligi kacirdim diye
Çok romantik bence
Adamlar da size yaranamıyo he
Tamamdır
Donnacım bir daha düşün isterim
Bak ne kadar da kibarım
Bir daha düşünmeni ısrarla istiyorum donnacığım
Tamamdırrr
Ama bugğn perşembe
Oldu mu hiç
Bu hafta nevoya sallatacaksın diye hayal etmiştim
Aynen çok mutluyumAdam ne yapsin abla ne guzel iste en guzel hediye tarla tapusu eskimez kirilmaz fiyati dusmez.Dogum gunun kutlu olsun.
Nice senelere....
Neyse tamam bugün kendine izin günü ilan ettiysen kuzum yapma .. kafayı ona göre ayarladıysan..Evet
Evwt yakışmadı ekmek biliyom ama kahvaltılık çok azdı alcak para da yoktu evde hiç. Geç yattı maaş. O yüzden doymam için ekmek de yedim ama çok rahatsız etti.akşama kadan zor dayandım. Spor haftada bi gün izin veriyom kendime yarın mı verseydim bilemedim bak şimdi
Parol içtin mi?Baş ağrısı devam evde yook kimsede yok
Hamileykn en şon böyle basımi ağrımisti
Yok ki şansıma var biliyordumParol içtin mi?
Ben bugun tum olumsuzluklara ragmen uslu durdum yemedim yanimda pasta kurabiye yediler yemedim cikolata kapli meyve yediler ben sadece muz o da bas parmagim kadar ve 1 dilim elma yedim ben bugun kendimle gurur duyuyorum.
biz de senle gurur duyuyoruz cakil.
Kisa zamanda ciddi mesafe kattettin.
Masallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?